Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to niekoniec świata

gratuluję wszystkim matkom i przyszłym matkom....ja nie mogę mieć dzieci....

Polecane posty

Jonka...hyhyhy...ach te walenie...i pytania eroty...eeeep...retoryczne ;) Pytać dobra rzecz, nawet jesli to retoryczne pytania :D

Gość to niekoniec świata
mój nick miał brzmieć "to (nie)koniec świata" ale w polu "pseudonim" nie można wstawiać nawiasów. jej, przykro mi, że mój temat przerodził się w takie coś.... przykro mi też, że niektórzy obrzucają mnie nie moim błotem, typu to, że kiedyś obśmiewałam innych, mówiłam, że nie chcę mieć dzieci. cóż, tym sposobem ujawnia się poziom niektórych osób na forum. mirabelka-pestka - ja i ciekawa jestem to nie ta sama osoba. na szczęście markotka dziękuję za propozycję ale nie skorzystam. od czasu kiedy dowiedziałam się o swojej bezpłodności próbuję wyszukać jakiś sposób na jej wyleczenie. ostatnio moja iocia, która właściwie ma już ostatni dzwonek na starania o dziecko próbowała leczyć się w USA (tam mieszka) jedną z najnowszych metod. nie pomogło :(

Gość tez nie moge
i rozumiem twoj bol. pozdrawiam

Gość Dziecko łobsrane...
ciekawa ahahah rozwaliłaś mnie tą swoją pewnością siebie:) a Tu ci niespodzianka!! Wielki Tyłek Jenifer Lopez pozdrawia!;)

Moderx - marnie to widzę. :P Odwaga tylko pod 10 nickami, jak widac. :P Ciekawaaaaa jestem - czyżby jakieś kompleksiki??? ;) :P Lecz je u psychologa a nie wyżywaj się na autorce. To nie koniec swiata - nie wiem co jest u Ciebie przyczyną , ale medycyna poszła tak do przodu i jesteś młoda- więc sie nie poddawaj!!. Ja też się musiałam trochę nalatac po lekarzach i klinikach by teraz czuć swoją kruszynkę pod sercem. Poszukaj dobrej kliniki , idź do kilku lekarzy - jeden może się mylić lub coś przeoczyć. Ja wierzę, że będziesz mamą, tego Ci życze. :) 🌻

Hehehe jak widzisz Chochlo, nie kasowałam. Topik będę czytać co pięć minut, żeby dorobić się maksimum inteligencji, szerokich horyzontów myślowych, by nikt więcej nie ważył się powiedzieć, że moderacja ma siano w głowie. Nie wiem czemu skojarzyło mi się teraz z wielbłądzim śpiewem.... Ja nie wiem czy Autorka jeszcze tu przyjdzie , bo skutecznie rozwaliłyśmy jej temat - ech ....

Gość to niekoniec świata
ModerX masz racje, skutecznie rozwaliliscie moj temat. po prostu podziwiam ta umiejetnosc ludzi na kafeterii. mowi sie o zupie a wychodzi, ze o dupie :P