Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga24

Po jakim czasie lekarz moze stwierdzic ciążę???

Polecane posty

Gość kinga24

Tak jak w temacie. Czy po 20 dniach jest juz w stanie to sprawdzic???

mi Dzidzie pokazal po 5,5 tyg :) ale \"mowi sie\" [niestety nie jestem pewnA] ze po 4 tyg juz mozna \"cos\" zobaczyc..... ale jesli sie denerwujesz i robilas testy,to moze sproboj jeszcze zrobic badania moczu ?? najlepiej wybierz sie jednak do lekarza i poprostu powedz mu o swoich obawach :) i nie denerwuj sie :) glowa do góry:)

Gość kinga24
Mi lekarz robil usg macicy bo 2 tygodniach po stosunku ale w innym celu niz stwierdzenie ciązy. Tylko jeszcze wtedy nie podejrzewalam że mogę byc. Czy juz twedy powinno sie cos pojawić na ekranie? Okres mi sie spoznia juz piąty dzień.Ngdy mi sie nie spoznial. Wiem ze to moze byc spowodowane stresem, bo jeszce nie planowalam miec dziecka. Mam ból brzucha co jakiś czas jak przed okresem. Zrobilam test i wyszedl rozmazany, nie wiem co to oznacza. Pierwsza kreska byla rózowa a reszta paska rozmazana. Sama juz nie wiem:(

Gość 12 23
Kinga ja tez czekam...planowy okres w poniedzialek,,,długi tydzien mnie czeka :( A mysle ze 2 tyg to za szybko... słyszalam ze w ok 6 tyg jest w stanie strwierdzic... ja umieram ze strachu :( i czekam....

Gość 12 23
ty moze zrób badanie krwi...szybkie i pewne