Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowanaalala

Zeszmaciłam się ale chce to zmienić ale niewiem jak

Polecane posty

Gość malowanaalala

Gość Dziecko łobsrane
to nie szmać się dziecko Boże!

Gość malowanaalala
to bardziej skomplikowane on ja chce mu się bzykać ze mną dzwoni a ja pomimo tego że zapieram się że się z nim nie spotkam spotykam się z nim. Jest jeszcze ktoś komu pozwalam się całować i pieścić

Gość Arahja
To faktycznie bardzo skomplikowane.

Gość malowanaalala
kiedyś tak nie bylam mój pierwszy facet czekał na mnie rok a teraz sama do siebie przestałam mieć szacunek;(

Gość mysza*
Oj to juz nie dobrze sie z Tobą dzieje bo skoro sama straciłaś do siebie szacunek to z pewnością inni też...jeśli chcesz odbudować na nowo szacunek ludz do ciebie musisz zaczac od siebie , zmien swoje zachowanie co do mezczyzn, to bedzie trudne

Gość malowanaalala
mysza no własnie to będzie trudne jeżeli chodzi o tego drugiegio to i tak poczyniłam postęp bo nie ma już seksu między nami.

Gość malowanaalala
no własnie a szacunek brak mi go do samej siebie nigdy nie pogodzę się z tym co zsiebie zrobiłam mam ochotę ze sobą skończyć najgorsze jest to do tej pory uważałam że nie robie nic złego bo przecież robie tylko to na co mam ochotę głupia jestem..............

Gość malowanaalala
jak to nic się nie stało spotykam się czasem z kolesiem któremu niestety chodzi tylko o seks a ten drugi ma żone a ja pozwalam mu się dotykać całować i takie tam

Gość malowanaalala
może dla kogoś to nic ale ja taka nigdy nie byłam czuję się jak zwykła szmata

Gość bfdekuhystegkkk
no i słusznie. Po prostu przestań to robic. To nie trudne.

Gość malowanaalala
hmm tak a kim jestem według Ciebie? dziękuje za to, że mnie nie potępiasz ale czy słusznie??

Gość veled
Coz tak to bywa.Tylko pyatnie dlaczego.Ja tez straciłam do siebie szacunek!Tylko dlaczego przeciez nie jestem niczemu winna.Chyba tylko temu,że szaleńczo sie zakochałam i wierzyłam w to,że on kocha szczerze.Wieerzyłam tak do wczoraj.Tylko wiecie jakego sms-a dostałam,zebym sie z nim spotkała, ze on chce sie tylko ze mna kochać,a właściwie to chce mnie dupczyć. Ze ma juz kogoś ze ona jest namietna a ze mna to tylko seks.Ja tego nie rozumiem 2 tygodnie temu byly rozmowy o zareczynach,a wczoraj.Jestem załamana!Czuje sie jak w koszmarnym snie.Czyuje do siebie obrzydzenie ze az tak bardzon dałam sie komus oszukać.I nie wiem co dalej robic

Gość malowanaalala
to przykre a może to ten sam facet;(

Gość malowanaalala
dzięki za otuchę chyba masz rację wkońcu nie mam pięciu lat i jeżeli robie coś bo mam na to ochotę to chyba nie znaczy że jestem szmatą. Ale wiem muszę z tym skończyć