Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perlka

dlaczego nie chce?

Polecane posty

jestem z chlopakiem juz od dluzszego czasu...nie planujemy jeszce sexu..ale czesto o tym rozmawiamy....tylko ze co wspomne o zabezpieczeniu..( gumki) on nie chce sie na to zgodzic;/ uwaza ze sa plasterki i rozne tabletki antykoncepcyjne...ale ja nie chce brac tabletek bo duzo sie nasluchalam...roznie wplywaja na cialo kobiety i poki co uwazam ze gumka to najlepszy sposob na to by nie wpasc..ale dlaczego on nie chce? mowi ze jest mniejsza przyjemnoisc..i ze to ja mam plasterki naklejac ;/

a znajdz mi faceta któremu chce sie coś wiencej poza sexem

Gość gość
dokladnie tak jak pisze juken! Egoista pieprzony! Bzykac mu sie chce, ale zabezpieczenie zwala na Ciebie. To powinna byc wpolna decyzja.

bo jest egoista ,kopnij go w dupę...bo następne kwestie co do twojego życia też będzie chcial zmieniać...niech naklei sobie ten plaster na ptaszka.. oj...Piotrus..a tobie nic więcej się nie chce:D

Witam serdecznie Słonko Teraz pracuje przy cięciu drewna wienc jak wracam konkretnie narąbany do domu to myśle tylko o piwie, kobietach( jednej bo na wiencej mi brak sił), meczach (już od 9 czerwca:) ) i spaniu

Gość zuzaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To chyba zawsze jest problem u facetów, zwalić odpowiedzialność na kobietę. Idą na łatwiznę.

Gość Walee
tak, zwalić

chciał bym chciał ale niestety nie można mieć wszystiego:( 15 to za mało;)

ja bym zerwala z takim idiotą ktorego nie obchodzi moje dobro tylko to ze on chce sie walic. ja nie mama ochoty brac tabletek bo to szkodzi zdrowiu i on powinien tez tego chciec,a plasterki...nie kazdy chce oglaszac to calemu swaitu,facet ktory tego nie rozumie to nie kocha po prostu

to niechodzi o to ze pigulki sa szkodliwe dla zdrowia ale dlatego ze jak seks jest sporadyczny i z roznymi partnerami to kobieta MUSI zabezpieczyc sie przed infekcjami dla jej zdrowia dlatego skoncz z nim jak on nie chce uzywac gumki Mnie nigdy nawet nie przyszlo do glowy zeby wjesc co cipki bez gumki z przypadkowa dziewczyna ale spotkalem sie z takimi przypadkami ze dziewzcyna byla zazenowana jak zakladalem gumke

..albo sparz mu wrzątkiem wtedy infekcji nie będzie:Da tak naprawdę to ten twój facet chyba tylko myśli o swojej przyjemności i żadnych innych konsekwencjach....owszem można kochać się BEZ ZABEZPIECZEŃ ale jak jesteście siebie pewni..i bierzecie pod uwagę wspólną przyszłość

ja też nie lubię gumki i szkoda, że nie ma tabletek dla mężczyzn bo bym brał

bardzo chetnie bym sobie go przykleił, gdyby tylko takie były! :-)))))

egoista p lony... mój były przemówił kiedyś do mnie tymi słowami \"nie bede zakładał gumki bo mam uczulenie na lateks, a poza tym w gumce mam słabsze doznania\" i od tamtej pory jest moim byłym, zerwij z tym palantem bo szkoda twojego zdrowia znajdziesz takiego który założy sobie gumke na głowe byleby tylko być blisko ciebie:)

:) nie no my tu sobie zartujemy ale seryjnie takich palantów jak opisani powyzej jest więcej nie wątpie,nie wiem jak można być takim egoistą.Co innego np.globulki i gumki ona sie zabezpiecza i on ale takie calkowite zwalniania jednej osoby z obowiazku z powodu jego kaprysu to żenada...

bo cały czas mówi się o równouprawnieniu, ale Wy kobiety prawie nic nie musicie sobie wkładać do cipki (z małymi wyjątkami) a my nie mamy wyboru!!!!!!!!!!!!