Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malineczka222

przedluzanie wlosow,czy ktos juz to robil???

Polecane posty

Gość malineczka222

chcialam wydluzyc i zagescic wlosy,obecnie siegaja nieco poza ramiona i szczerze mowiac nie sa zbyt geste,czy ktos moze mi doradzic jaki sposob jest najlepszy?(slyszalam ze jest kilka) i ile mniej wiecej moze kosztowac taki zabieg?dodam jeszcze ze chcialabym aby byly sporo dluzsze,prawie do pasa.Pozdrawiam

Gość *LENA*
za zageszczenie wlosow,25 pasemek,sa dosyc cienkie,i o dlugosci 20 cm zaplacilam u mnie 100 euro

Gość *LENA*
wychodzi na polskie ok 400 zlotych,na ta dlugosc,ktora Ty chcesz miec musisz liczyc spokojnie do 1500 zlotych,jezeli nie wiecej,odradzam mialam je tylko 3 tygodnie i wyjelam,bardzo bolala mnie glowa,a wlosow jeszcze wiecej stracilam,jakbym tego nie robila. Pozdrawiam :-D

Gość motylek723
hej,Ja mam przedłużone włoski do pasa metoda microrings,To jest na takie obrączki doczepiane u nasady włosów.Narazie mam włosy syntetyczne ale za 2 tyg zakładam naturalne bo z tych nie jestem zadowolona.Niestety naturalne sa krotsze.Syntetyczne to jest koszt ok 450zl za 100 pasemek a naturalne 600zl

Gość motylek723
juz dosc dlugo nosze te doczepiane wloski i nie zauwazylam zeby sie zniszczyly od tego moje naturalne.glowa tez mnie nigdy od tego nie bolala.ja tam jestem zadowolona i kazdemu polecam.pozdrawiam :)

Gość xnoooooooo
motylek jak dlugo siedzialas u fryzjera?

Gość motylek723
fryzjerka przychodzi do mnie.zakladanie wlosow to jest jakies 2-2.5 godz

Gość to co ja mam
ja mam doczepiona tylko grzywkę (mam włosy do ramion a krótka grzywka mi sie znudziła),10 pasemek z naturalnych włosów,mam juz 2 m-ce i nic mnie nie boli, koszt 80 zl tyko za pasemka bez robocizny,bo mam zanjoma fryzjerke. I są super!!!

Gość sysuniaiza
witam motylek a gdzie przedluzalas?? moze jakies namiary na sprawdzona fryzjerke??

Gość sysuniaiza
najlepiej okolice slaska

Gość inka7227
Przedluzam metoda mikroring i na tasme . Naturalne i syntetyczne . Katowice

Gość cati82
Czy ta metoda micro ringow niszczy wlosy? I czy przy szarpnieciu, moga one sie odczepiac?? Zastanawiam sie pomiedzy medtoda micro ringow a ta doklejaniem do i zgrzewaniem do naturalnych wlosow. Nie chce obcinac przy sciagniu tego.. I co ile trzeba je popraiac. Szukam fryzjerki ktora mi to zrobi za max 400 zl okolice Katowic, Rybnik, Cieszyn.

Gość cati82
Nie wierze ze nikt nic nie wie tutaj..

ja mam przedluzane dlugie do pasa wlosy naturalne metodą keratynową juz chyba 5 raz tak przedluzam ,jestem bardzo zadowolona ,moge krecić na wałki lub nosić proste.

na allegro poszukaj ofert.ja jestem z krakowa i robilam sobie z naturalnych za 750zl. 100 pasemek

Gość cati82
Mozesz mi dac jakies namaiery nr tel do zakladu? albo gg tej osoby? bardzo prosze.. moze byc nawet Krakow.

tam tez robią dredy warkoczyki tatuaze .mieli na stronie zdjecia zrobionych wlosow ale teraz popatrzylam i nie ma niewiem czy zmieniają cos na stronie czy co.najlepiej zadzwon i sie zapytaj .ja robilam 60cm wlosy placilam 750,ale 50cm wiem ze700 kosztuja

Gość cati82
kasiu111 dziekuje Ci bardzo za pomoc!!!:) Podaj tez jak mozesz stronke internetowa od nich. I robia z naturalnych wlosow? bo ja chce z naturalnych. jestes zadowolona? Co ile musisz to poprawiac? I na czym polega ta metoda keratynowa? czy przy sciaganiu nie strace powlwy wlosow? i czy nie bedzie trzeba obcinac??odpisz prosze. Z gory DZIEKUJE!!!!!:)

nie niszcza sie tylko sciagac wlosy samemu nie radze lepiej zaplacic 50zl i profesjonalnie sciagnąc ja raz sama probowalam to sobie powyrywalam troche wlosow.ja pol roku nosze wlosy zawsze.metoda keratynowa to jest zgrzewanie keratyną pojedunczych pasm zgrzewarką z twoimi wlosami .http://tattoo.biz.pl/index.php/podStrona/pokaz/92/15. to jest strona ale niewiem czemu teraz nie ma zdjęc ,moze cos beda zmieniac na stronie czy cos,tydzien temu jeszcze były .ja robilam dokladnie 8 marca.

Gość cati82
Dziekuje:)))) jestem aktualnie za granica, ale bede w Polsce po 10 kwietnia wiec na pewno zadzwonie a pozniej dam Ci znac:) Czyli ta metoda keratynowa sluzy nawet na 6 mc? wow, nie trzeba ich podciagac? A co sadzisz o doklejaniu wlosow na tasmie? albo micro ringi?

Ja też zajmuje sie przedłużaniem włosów, z zakupem włosów biore 500zł-Białystok. Polecam metode mikroringów

Gość cati82
Dlaczego polecasz metode mico ringow??? i na czym to dokladnie polega? Wiem ze micro ringi trzeba poprawiac co 2-3 mc .... Ja szukam w rejonie slaska

Gość cati82
up up

Gość hogata baba
upupupu

Gość cati82
Wiecie co jak przeczytalam ze wlosy przedluzane trzeba myc na stojaca to mam dosc... kurcze.. Ja zawsze glowa w dol nad wanne, i tak myje, acha i przedluzone trzeba czesac od dolu do gory ehh, nie rozumiem... od koncowek mam grzebieniem jechac w gore az do skory glowy???????

Ja tam na warkoczyk 3 lata przedlużam u jednej laski, jest tanio i nigdy nie mialam problemów z włosami, ani nie musiałam ich myć na stojąco:P