Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASIA10051973

BOLI!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ASIA10051973

Czesc mam problem boli mnie bardzo cala lewa czesc brzucha od konca zeber az do poczatku miednicy ,boli mnie rowniez tyl,zastanawiam sie czy to moze byc nerka ?a i do tego mam obolale,nogi w lydkach i kostkach,ktos przezyl cos podobnego?

Gość no proszę Ci ę
to może byc atak nerek jak ja mialam to tez mnie caly bok bolal i nogami w ogole ruszyc nie moglam

Ból nerek promieniuje do ud. Mam co jakiś czas takie ataki i oprócz tego że jak ciebie nie bolą mnie nogi w kostkach i łydki to wszystko jest tak samo. Ból jest taki opasający i promieniuje do ud. Charakterysyczne jest to że nie jest to ból ciągły ale falowy. Nie działają tabletki przeciwbólowe. Nalezy brać leki rozkurczające takie jak nospa. Koniecznie wyleżeć w ciepłym !!

Gość problemytomojaspecjalnosc
ja mialam to samo, nie wiedzialam czy to brzuch czy nerka , no i jeszcze te nogi jakby mi je ktoś wykręcał ... bralam nospe ale g. pomagala wiec tato dawal mi jakies tabletki swoje od nerki i przeszlo .. po kilku dniach ..no i pilam duuuuuuuuuuuzooooooo wody

Gość ja mam to samo00000
tyle ze boli mnie z prawej strony z tylu na wysokosci nerek i bol promieniuje tez z przodu z prawej strony pod zebrami, boli mnie najbardzej w nocy jak spie tzn leze na plecachw dzien zupelnie nic mi nie dolega, dlatego wstaje o 6 rano bo strasznie mnie boli..nigdy nie slyszalam zeby bolaly nerki ale wybieram sie do lekarza