Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooniania

czy seks na trzeciej randce zle swiadczy o kobiecie?

Polecane posty

Gość Kirył Kiryłowicz Kozodusin
Ach tak, Verde, "powoli"... Zatem wszystko jasne.

To mi dopiero brak równości, Pałla. Wymień mi choć jeden powód, dla którego to facet ciągle musi proponować? Cwane jesteście, bo osiągacie, co chcecie udając świętoszki.

Ja mam lat osiemdziesiąt sześć.

To proste, Verde. Ona doszła do takiego wniosku na podstawie tego, co Ty piszesz.

A ile Ty masz lat, Verde?

no bo macie takie poglady i dobrze ze kkk napisal ze jestes kobieta bo myslalm ze facetem takie masz zdanie dziwne

Widzisz, Te Verde, podsumowała Cię Twoja własna płeć.

Dziwne i tyle. Co tu więcej gadać?

haha, Paula, dziwne = facet? Dobre, dobre! :D Ale powiem szczerze, nie jestes pierwsza osoba na kafe, ktora miala takie wrazenie. Kobiety bywaja okrutnie glupie, weic uznaje to za komplement.

a oczywiscie ze cwane.ok po przeanalizowaniu wszytkiego facet i kobieta chce seksu.skoro ktos wyzywa pozniej kobiete od latwych itd to ma cos z glowa skoro sam tego chcial

"facet i kobieta chce seksu.skoro ktos wyzywa pozniej kobiete od latwych itd to ma cos z glowa skoro sam tego chcial " czyli przetrzymywanie nie ma sensu - albo chcemy oboje, robimy to kiedy mamy ochote, i jest ok, bo jesli ktos jest latwy, to i on, i ona - albo czekamy, jesli mamy taka potrzebe czy ochote, na odpowiedni moment, dlatego, ze tak czujemy, a nie, by przetrzymal, zeby nie uznal mnie za latwa. Czyz nie tak, Paula?

(Jeszcze jak okrutnie bywają baby.. Potwierdzam mocą całego posiadanego autorytetu.)

bo pojeżdzasz po kobietach TEGO SIE NIE ROBI bedac ich przedstawicielka sama sobie przeczysz bo wypowiadasz sie w imie ogólu

Paula, oczywiscie, ze uwazam sie za glupia, na pewno brakuje mi baaardzo duzo i madrosci, i wiedzy. Co bynajmniej nie znaczy, ze ze zdania 'kobiety bywaja glupie' mozna to wywnioskowac. Ale sobie znalazlam towarzystwo do konwersacji.

No nic, pora mi się zbierać. Zostawiam panienki same dla siebie. Miłej zabawy. :)

a/ wypowiadam sie tylko i wylacznie w swoim imieniu, nikt inny mnie nie upowaznial b/ kiedy ja, przepraszam, 'pojezdzam' po kobietach? I nie chodzi mi o to zdanie z glupota, podejrzewam, ze chodzilo Ci raczej o cos zwiazanego z tematem tego watku, prawda?

no bo macie takie poglady i dobrze ze kkk napisal ze jestes kobieta bo myslalm ze facetem takie masz zdanie dziwne

o jarek sie pojawil hahahhaha fajne masz zdanie o swojej matce , siostrze itp one tez są/były dymane, klękały do loda i są szmatami??? -matka jarka : synku czemu mi nie złożyłeś życzeń na dzień matki? -jarek: bo klękałaś do loda i jesteś szmatą :< uwielbiam czytac twoje posty/!!!!! oj biedaku ty, kobiety musiały bardzo cie zranić w życiu...prawie mi ciebie żal

Zauważyłem, że niezbyt dorosła. I to jest cała bieda. Dzisiaj dzieciarnia najpierw się uczy uprawy seksu a dopiero potem próbuje przeczytać Pana Tadeusza... :* Niedorosła nie znaczy nieletnia.

Gość takiowaki12345
Tak z ciekawości, te z Was które przeleciały faceta na 1 randce i nie uważają się za łatwe, jaka dla Was jest definicja bycia "łatwą" ? Bez urazy ale łatwiejszej laski niż taka która idzie na całość na 1 randce to nie mogę sobie wyobrazić :)