Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachoszczy

Jak zwykle zaczyna sie Wasz sex ?

Polecane posty

Gość Zachoszczy

w jaki sposób inicjujecie go i co mówicie i jak sie zachowujecie piszcie !!!

Gość nijak
jak zaczynam cos dzialac to slysze "nie chce mi sie" i tak od roku, czas zakonczyc ten pseudochory zwiazek.

Gość a ja tam pieprzę bruneta 102
nijak a ktos ty? chop czy baba? :classic_cool:

a moja mówi: przestań mnie macać, jak coś chcesz to bierz się do roboty i koncz szybko bo mi się spac chce!

Gość Zachoszczy
JEANNOT - stary , załamales mnie .Gdybym cos takiego usłyszał od swojej kobiety to ochota ne sex przeszłaby mi w sekundę . "koncz szybko bo mi spac chce" - co to za sex z kobieta która nie angazuje sie w lózku.Wolałbym onanizm.

Gość jeannot to facet
:P

a myslisz, ze ja to co robię, częściej robię to sam niz z nią!

Gość Zachoszczy
To bardzo smutne co piszesz...Zapytam z ciekawosci po ile macie lat i lat w zwiazku ?

Gość do jeannot
To smutne jest, że za każdym razem mówisz takie rzeczy o swojej żonie...

Gość ja i mój facet
Dluga gra wstepna, piescimy sie, calujemy, najpierw delikatnie, potem coraz bardziej namietnie i ostro, potem znowu spokojniej, tak, zeby nasze pożadanie wzroslo. Jest bosko!!!! Jestesmy razem 6 lat i ciagle odkrywamy w sobie cos nowego:):):)

Gość gość
jeannot--> mam wrazenie, ze nie tylko w lozku jest cos z nia nie tak, strasznie na nia narzekasz...:o Czemu sie nie rozwiedziesz?

Gość nijak
do --> a ja tam pieprzę bruneta 102 : facet jestem, 12 lat w zwiazku.

Jak zwykle zaczyna się nasz seks? Kochanie, masz ochotę na jeszcze? ;)

Gość Dziwne pytanie...
Jak zwykle zaczyna się nasz seks? Normalnie. Kładę się na brzuchu.

Gość jakie anioly
mi sie zaczal ostatnio z nowym facetem, więc nie wiem, jak bedzie zwykle ;)

Gość do jeannot
daj spokój... nie tłumacz powodów, dla których z nią Jesteś. Przestań tylko ciągle powtarzać to samo... Miej jaja i szacunek dla Niej, skoro Ci urodziła dzieci.

Gość Dziwne pytanie...
Jak zaczęłaś z facetem to u ciebie normalnie będzie odwrotnie. Położysz się na plecach. :)

Gość gość
Moze za duzo tych dzieci i stad awersja i zniechecenie do seksu. Czuje sie moze stara, zmeczona i inne rzeczy niz 'takie glupstwa' jej przez to w glowie..rodzina, obowiazki...no ale tak nie powinno byc! Cholercia, nigdy facet nie wie na co trafi (i vice versa). Wszystko wydaje sie okai, super :classic_cool: a potem wielka chujnia:o

Gość hapeczek85
tak jest najczęściej: leżymy przytuleni do siebie "na łyzeczki" (często tak zasypiamy lub oglądamy TV) no i mój facet zaczyna mnie głaskać po całym ciele. Zaczyna od pleców...kark szyja wcięcie w talii pupa piersi i coraz bliżej się przysuwa. Dotyka coraz mocniej i intensywniej wbijając swoje biodra w moja pupę. Całuje mój kark i szyję. Trwa to na tyle długo, że ja już jestem zawsze gotowa by wszedl od tyłu... i się kochamy - to taki standardzik przed snem lub po przebudzeniu. Jak jest już po wszystkim to pozostajemy w tej samej pozycji i zasypiamy.... przynajmniej raz w tygodniu urządzamy sobie seks półdniowy i bardziej 'kwiecisty'... :)

Gość amelijakrr
staram sie zeby seks byl ten raz w tygodniu jakos, jak mija tydzien to pytam sie faceta- chcesz dzisiaj czy nie? zwykle chce, wtedy robimy to na pieska bo w takiej pozycji moge wygodnie poogladac tv on zwykle nie inicjuje zblizen

wystarczy ze włożę krotką bluzkę do opiętych spodni i mój facet już głupieje, albo jak tylko wyjdę w bieliźnie z łazienki:P zaczynam posądzac go o seksoholizm:D

Gość bobrowybobek
Ja juz mlody nie jestem Wiec jak staje to wolam zone i mowie "Sciagaj majtki nie mozemy tego zmarnowac"

Gość ewwwaaaaa
Zaczynam loda robić

Gość gość
ja to tam zawsze swoją d*pe bzykam i jest fajnie ona lubi jak jej włoze i to dosyc mocno

Gość gość
Najpierw loda zrobie pozniej szeroko nogi rozloze i sama sobie troche wloze,a pozniej juz sam nim kieruje az mi d**a do gory podskakuje,a cyckami przed jego oczami wachluje,i mowie glebiej silniej i nie przestawaj tylko w druga dziurke dalej dawaj

Gość gość
Może ktoś ma chętny na telefoniczny seks? Tutaj znajdziesz moje zdjęcia i kontakt: http://www.sextelefon.co.pl/12.html Mam 18 wiosenek, uwelbiam szpileczki i pończoszki, moge być w stringach lub bez. Masz ochotę na rozmowę ze mną? Zadzwoń!

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Natalia, znajdziesz mnie na http://kordelia.org/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...