Szczeraaa 0 Napisano Maj 23, 2006 CZY TO \"WYKLUWA\" SIE OKRES? BO TROCHE SIE MARTWIE, TAK WLASNIE MAM OSATNIO,ZE ZANIM DOSTANE OKRES MAM JAKIES BRAZOWE PLAMKI,ALBO JEDEN MALY SLAD I POTEM NAWET PRZEZ 1 DZIEN NIC I NA DRUGI ZACZYNA SIE OKRES...MACIE TAK CZASEM? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam tak zawsze przez 2 dni Napisano Maj 23, 2006 sie rozkreca zanim sie zaznie na dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Maj 23, 2006 tak, ja tak mam i to nawet dość często. to normlane przed okresem, nie martw się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AKW Napisano Maj 23, 2006 Czasami tak,a masz się czego obawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczeraaa 0 Napisano Maj 23, 2006 DZIEKUJE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczeraaa 0 Napisano Maj 23, 2006 NIE MAM, TZN MIESIAC TEMU OKRES MI SIE SPOZNIL,ALE 2 TESTY WYSZLY NEGAT.TERAZ NIE MAM ZADNYCH PODSTAW, JEDYNIE TE SPRZED MSC,ALE TO RACZEJ NIEMOZLIWE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AKW Napisano Maj 23, 2006 Widocznie tak masz i tyle...jak cię coś niepokoi zawsze możesz wspomnieć swojemu ginekologowi o swoim problemie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczeraaa 0 Napisano Maj 24, 2006 teraz to zaczynam sie martwic! okresu dalej nie ma, jakis roz tylko i mysle,czy 2 testy, ktore wyszly w tamtym msc negatywnie(po terminie miesiaczki, a miesiaczka byla )mogly sie mylic.Zawsze mialam b.bolesne miesiaczki, od jakis 2 msc nie boli mnie prawie wcale,troszke brzuch i mam lekkie przeczyszczenie,ale piersi tez nie bola...co jest grane, nie chce panikowac i isc do ginekologa, bo i tak kiedys latalam z byle bzdura i nic nie bylo, juz mi teraz glupio,ale powiedzcie co myslicie....mozliwa ciaza( stosunek prawie 2 msc temu gumka, partner konczyl na zewnatrz, nic nie peklo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULLIA 0 Napisano Maj 24, 2006 szczerra - jeju nie strasz mnie .... ja ost mialam mała wpadke i powinnam miec okres 2 dni temu a dzisiaj dostałam ale prawie nie widoczne delikatne plamienia ... i modle sie by w najblizsxym czasie przyszedl bo jak nie to sie zalamie!!! a testu sie boje zrobic! w sumie piersi mam baaaardzo nabrzmiałe i troszke mnie brzuszek boli ... oby to było to ... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie nie Napisano Maj 24, 2006 nie martwmy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaagata Napisano Maj 24, 2006 Dobrze radzę nie bagatelizować plamień przed okresem.To może być oznaka zaburzeń hormonalnych.Sama mam taki problem i jestem w trakcie robienia badań i wszystko na to wskazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JULLIA 0 Napisano Maj 24, 2006 hallo!! dziewczynki macie całkowita racje co do tych plamien ja dzisaaj dostalam bolow brzucha takich typowych jak na okres... a pozniej okresik !!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie taki ze prawie go nie ma ale do jutra sie zapewne wszystko rozkreci:) :) :) :) :) ogromnie sie ciesze!! wy tez tak będziecie miec,, pozdrowki ;):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bajra Napisano Maj 24, 2006 ja zaesze tak mam [rzed okresem a więc to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a kiedy Napisano Lipiec 9, 2006 w takiej sytuacji wziąć 1 tabletke anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnoszębo chcę wiedzieć Napisano Lipiec 10, 2006 jak w takiej sytuacji przyjąć pierwszą tabletkę anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też chcę Napisano Lipiec 11, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też chcę Napisano Lipiec 11, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga_krzysia 0 Napisano Lipiec 11, 2006 jak sie zacznie plamienie tego samego dnia od razu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mi ginka Napisano Lipiec 12, 2006 powiedziała ze jak się już rozkręci ale mam wątpliwości chyba wtedy potrzebne 7 dni dodatkowego zabezp. jak myślicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym poczekała pierwszą Napisano Lipiec 12, 2006 dobę i zobaczyła jak się rozkręci to bym brała a jek nie to pózniej i 7 dni zabezp.dod hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach