Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baci

okres po postinor

Polecane posty

Gość baci

czesc kochane mam pytanie ile wam sie spoznial okres po postinorze?? ja mialam okres 22 kwietnia a 4 maja wzielam postinor, 8 maja dostalam okres ale przypuszczam ze wywolany postinorem, normalna miesiaczke powinnam dostac 19 maja ale nie dostalam jeszcze wiem ze jest mozliwosc ze jestem w ciazy ale postinor zjadlam juz 12 godzin po pechowym stosunku i pozniej juz zadnych wypadkow nie mialam , mam nadzieje ze mi sie rozlegulowalo po takiej dawce hormonow co wy myslicie wypowiedzcie sie prosze pozdrawiam:)

Gość TYyyyyyyyy
grzesznico zabiłaś własne dziecko, mautkiego kochanego dzidziusia, twoje szczęście!!! Zabiłaś!!!! Twoja mama tez mogła Cie zabić i by Cie tu nie było!!! Nie masz wyrzutów sumienia??

Gość TYyyyyyyyy
i bardzo mozliwe ze teraz jestes w ciąży bo lek nie podziłał ale mógł uszkodzić płód i urodzisz chore, upośledzone dziecko....chore przez Ciebie!!!!

Gość baci
jakas nawiedzona poczytaj ulotke kobito a pozatym zaplodniona komorka jajowa to jeszcze nie dziecko PAŁO poucz sie jeszcze troche pozniej pisz pozdrawiam i gratuluje glupoty!!!!!!

Gość pet
baci ja tesh ciagle czekam, zrobilam test ciazowy nawet dzisaj bo jush trzy dni po terminie, i byl negatywny. mialam wszystkie objawy jak przed okresem kilka dni temu ale znikly wiec nie wiem co o tym myslec zycze ci powodzenia, trzymaj sie

Gość baci
jak ci test wyszedl negatywnie to spoko:)) ja watpie w mozliwosc zajscia w ciaze no ale chcialam sie dowiedziec ile sie moze spozniac ten okres bo ostatnio w sumie bez powodu spoznial mi sie 3 tygodnie, a jak bys byla w ciazy to ktory to bylby tydzien??i po jakim czasie wzielas postinor??

Gość pet
wzielam dokladnie 27 godzin po, czulam sie normalnie, zero mdlosci, tylko piersi mnie troche bolaly. podobno po wzienciu postinoru okres powinnien byc w normalnym terminie, dlatego sie troche martwie, ide po drugi test jutro dla pewnosci. Wydaja mi sie ze im wiecej sie bedziemy martwic tym bardziej sie bedzie spoznial , daj znac jak sie trzymasz pozdrawiam

Gość baci
ja sie nie martwie dziewczyny mnie tu zdazyly pocieszyc i nawet tego testu mi sie nie chce robic szczerze mowiac, poczekam jeszcze troszke jak by co to zrobie ten tes, a ty sie juz nie martw glowa do gory:))))

Gość TYyyyyyyyy
napewno jesteś w ciąży!!! Biegij lepiej zrobic skrobanke przeciez uwielbiasz zabijać swoje dzieci :P

Gość pet
baci ja dzisaj dostalam okres, razem mi sie spoznil 5 dni , oboloala ale szczesliwa lol co u ciebie?

Gość baci
8 mialam okres ale po postinorze tak jak pisalam ale trwal chyba 8 dni i duzo krwi planowo powinnam dostac 19 no ale go jeszcze nie mam nie wiem jakos mnie to nie martwi bo jak odstawilam antykoncepcyjne to tez mialam jakies zaburzenia hormonalane pierwsze 2 okresy normalnie a 3 spoznial mi sie 3 tygodnie :/ wiec i teraz mnie to nie dziwi tym bardziej ze 14 chyba skonczyl mi sie ten postinorowy:/ zrobie test ale jeszcze nie wim kiedy bo moja mama ma na popoludniu do pracy wiec nie zabardzo moge:/ pozdrawiam:))

Gość Malwinia
pet jestem w takiej samej sytuacji:) tez spoznia mi sie okres po postinorze a 3 dni po "planowanym" okresem zrobilam test i rozniez negatywny! Co prawda ja jeszcze czekam mija 5 dzien spoznienia) ale.. jestem dobrej mysli.. skoro wynik testu wyszedl negatywny :)

Gość Ewiewie
do BACI: Powinnaś dostać okres 5 czerwca teraz, więc najwcześniej 10-go możesz zacząć się martwic, z resztą nie wiem czy potrzebnie, bo w końcu postinor to dawka hormonów jak dla hipopotama. P.S. Wiem, że wątek jest stary ale może ktoś chciałby to wiedzieć ;) W ciążę nie jest tak łatwo zajść...

Gość Magda89
hej mam problem współżyłam z chłopakiem 25 stycznia następnego dnia wziełam pstinor duo. dostałam krwawienie po 5 dniach spowodowane tabletkami. powinnam dostać normalny okres 18 lutego a juz mi sie spóżnia 5 dni wiec to może być ciąża??? czy wywołane jest tabletkami i mi sie spóżni.. ale ile mam czekac ..