Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniSSka

depilator.

Polecane posty

Dziewczyny czy depilator z glowicami chlodzacymi to dobry pomysl? Dobrze sie tym depiluje i naprawde mniej boli? Zastanawiam sie na depilatorem Philipsa Satinelle Ice.. czy wrastaja po nim wloski?

Gość upusiek
up up

Gość depilatorka
zdaje sie ze ja mam taki wlasnie depilator. kupilam go niedawno i to mija chyba 3 raz jak sie depilowalam. powiem ci ze wystraszylam sie strasznie jak sie tu naczytalam tych roznych zeczy co laski pisaly ze maja problemy z wloskami itd. i powiem ci co mysle po tych trzech tygodniach. bolalo ZAJEBISCIE za pierwszym razem nawet z chlodzeniem.ale wydepilowalam sobie takze pachy i okolice bikini. myslalam ze drugi raz po niego nie siegne ale jednak. depiluje sie co tydzien. za drugim razem bol byl duzo mniejszy.jednak mnie najbardziej bola pachy wiec depiluje je z ochladzaczem a reczte ciala samym depilatorem. a wrastajace wloski? ja staram sie zapobiegac temu w ten sposob ze tre sobie szorstka rekawica dwa razy w tygodniu okolice bikini i pachy a do nog uzywam tej konczowki zluszczajacej. i jest ok. narazie mi sie nic nie wrasta. jak zauwazylam na okolicach bikini ze mialam kilka czerwoncyh krosteczek (wystraszylam sie ze to mi wloski zaczynaja wrastac) to wykapalam sie potarlam szorstka rekawica i bylo ok. krostki zniknely. aha i staram sie czesto nawilzac skore. wybacz ten wyklad. ale moze ci on pomoze:) pozdrawiam. ale mnie tez zastanowilo to czy wloski wrastaja w zaleznosci od tego jakiego depilatora sie uzywa. bo moze sa lepsze i gorsze?? aha i ja depiluje sie co tydzien. bo wsumie to i tak przez caly ten tydzien nie jestem idealnie gladka tylko zawsze sa wloski ktore juz odrastaly przydepilacji i ktorych ja nie moglam wychwycic. no to pa

Gość depilatorka
jednak mam inny depilator.ale koncowka zluszczajaca jest naprawde fajna.

ciekawa jestem ile taki efekt gladkich nog sie utrzymuje... depilatorko -> podziwiam Cie za pachy i bikini ;D jestes mistrzem swiata ;D

Gość depilatorka
hehe monisska wiem.ale bolalo naprawde bardzo bardzo.jak juz skonczylam (trwalo to wszystko 3h) to wstalam z wanny cala oglupiala od bulu zwlaszcza ze golilam sie predkoscia 1 bo myslalam ze to bezpieczniej a potem sie dowiedzialam ze skoro mam predkosc druga to nalezy z niej korzystac bo im szybciej tym lepiej:O ale warto bylo bo potem naprawde bol byl duzo mniejszy. a gladkie nogi??nio pisalam juz ze zawsze sa wloski ktorych sie nie wychwyci wiec gladkich super to nie mam nawet po depilacji ale najbardziej to mnie wkuzaja te odrastajace w okolicach bikini bo one sie mocno zucaja w oczy. pzdr

Gość agisss
mam dobry pomysł jeśli chcecie, ja zawsze przed depilacją biorę dość ciepłą kąpiel, wtedy pory się rozszerzą i naprawdę duuużo mnie boli.

Gość uhuhu
ja wam powiem że zalezy kto ma jaką skóre; ja depilowałam się koło roku bez żadnego problemu a teraz od pół roku nie używam tego dziadostwa (powód: ochydne czerowne kropki na łydkach których naprawde ciężko było się pozbyć)

Gość Brrrrrrrrrrunetka
Ja depilator wywalilam na smietnik i przerzucilam sie na paste cukrowa . ZALETY ZAMIANY: - skuteczna na wszystkie partie ciala, -szybciej (po kilkunastu razach doszlam do wprawy-poczatki byly wolniejsze), -mniej bolesnie - mniej wrastajacych wloskow, chociaz jednak pojawiaja sie niestety na szczescie tylko sporadycznie... Nie chce straszyc, ale u mnie problem z wrastajacymii wloskami pojawil sie po jakis 7-8 latach stosowania depilatora...a z efektami czytaj bliznami i przebarwieniami walcze do dzis