Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kissable

bóle nóg, łydek-odpowiedźcie proszę

Polecane posty

Gość kissable

Witajcie! Pisze do Was bo może któraś miała podobny problem.Jestem przy końcu 2 listka diane 35 i....zauważyłam,że ostatnii czasy starsznie bolą mnie nogi, szczególnie łydki a dziś uda.7 czerwca mam dopiero wizyte u ginekologa- powiedzcie- co zrobic, odstawić czy co......nawet ciezko mi siedzieć "z nogą na nodze"Myślałam,że tak tylko wieczorem się pojawia-wczoraj nie mogłam usnąc, dziś niestety obudziłam się z bólem.Ten ból jest taki.hjmmmmmm jakbyscie caly dzien chodziły i chodziły i..były zmęczone.....Czy któraś z was miała taki problem?

Gość boje sieeeeee
ja tylko slyszalalm,ze takie problemy moga wystapic przy niedoborze magnezu

Gość kissable
Hmm no zobaczymy, mam nadzieje ze to nie jest jakos b.grozne.....nie wiem co o tym mam myslec

Gość ja to znam
To czeste przy pigulkach - trzeba lykac magnez, zazwyczaj przechodzi po okolo tygodniu. Jak nie - to idz to lekarza i zmieniaj lub odstaw tabl. Ale najpierw sprobuj z tym magnezem - mnie pomoglo i wielu innym dziewczynom tez. Pozdrawiam

Gość Bea78
hm... mnie zawsze przed okresem potwornie bolą łydki, jakbym miała zakwasy, są jakieś ciężkie takie... ale nic nie biore, żadnych diane ani innych

Gość kissable
bardzo dziekuje za odpowiedz, moze to faktycznie niedobor magnezu.sprobuje:-)

Dla świetego spokoju zrób sobie badania na krzepliwośc krwi-APTT-prywatnie kosztują 7zł. Przynajmniej wykluczysz ryzyko zakrzepicy:(

ja mam to samo! Tez biore diane, tez koniec 2 listka. Na szczescie dzisiaj wieczorem mam wizyte u lekarza, to sie wszystkiego dowiem. Mam nadzieje ze to nie jest powod do odstawienia tabsow....

Gość nic lepszego niż diane
przeciez to gówno ma tyle hormonów, zeby i dla konia wystarczyło. Zmieńcie tabletki

ja mialam robione wszystkie badania, byly dobre, tzn. wszystko w normie. Biore diane rowniez na cere i chce ja brac ok. 6 m-cy. Wiecej nie. Pozniej chce zmienic na cos o mniejszej dawce hormonow. Albo juz przestane bo dzidzius:) jeszcze nie wiem:) A poza tymi objawami to diane toleruje bardzo dobrze, zadnych plamien nie bylo, zmiennych humorow, tycia itp. Ale zobacze co dzisiaj powie lekarz....