Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buczyna

Co robicie jak wychodzą Wam druty ze staników??

Polecane posty

oki nieznany wpłacasz na konto 2zł za sztuke+ koszt przesyłki(6,50zł)i ja ci moge wysłac tego do woli

zamierzam ci je sprzedać-poniszcone-juro wkleje link ze zdjeciam i sam zobaczysz

Gość Nieznany_
licze na waszezuzyte staniczki

Gość przede wszystkim
staników nie pierze się w pralce, tylko ręcznie. Mi też kiedyś wychodziły druty, a teraz nic mi nie wychodzi. Zamoczyć stanik w ciepłej wodzie z dodatkiem płynu do prania ( nie proszek - bo zółkną od proszku i się niszczą) Zostawić na godzinkę zamoczony, a potem wystarczy go tylko wypłukać i powiesić z wodą i wszystko jest ok. Nic się nie niszczy, druty nie wychodzą a staniki wygladają jak nowe nawet 3 lata. Szybciej znudzi Wam się fason stanika, niż go zniszczycie jak będziecie go odpowiednio prać.

nie róbcie z Nieznanym interesów bo on potem i tak olewa sprawe, przekonałam sie.

Gość AGAAAAAAAAAAA
Ja kupuje tanie staniki, bo nie stac mnie na firmowe, a lubie miec rozne fasony i kolory do bluzeczek, kiedy drut mi wylazi, to kupuje sobie nastepny podobny, a ten wyrzucam,jezeli nie da rady chodzic bez drucikow. Nadal taniej mnie to wynosi niz mialabym kupic jeden, a porzadny :)

Gość wyciągam te druty
przyklejam sobie do głowy i dzięki temu mogę w każdym miejscu w Polsce odbierać Radio Maryja :-)

Gość a ja kupuje firmowe
ale przecenione. Juz nawet Reserved za 50zł jest bardzo dobry jakościowo - ostatnio kupiłam przeceniony za 29zł. Piore w pralce i jeszcze drut zaden nie wyszedł..Ale nastepne bede prała ręcznie - szkoda mi delikatnej koronki.

Gość monty66
bo stanikow sie nie pierze w automacie kobiety,tylko recznie

Gość anżelina
jakoś ja kupiłam ostatnio chyba ze 3 z triumpha i z każdego druty wylazły :/ więc nawet taka firma gwarancji nie daje... więcej nie wydam kasy na takie "firmowe badziewia" wolę kupić na bazarze... zapłacę 5 razy mniej, a pochodzę 3 razy dłużej...

Gość mnie tez wkurzaja
wylazace druty ze stanikow - a zdarza sie to czesto :(

Gość upupppppp
Słuchajcie ja rocię tak; Jak wyłazi drut to oklejam ostra koncówke kawałkiem plastra i wtedy dopiero zaszywam. Dzięki temu już nie wyłazi:)

Gość Big mega giga Cycek
No ja se poprostu wyciungam chodze bez druta (tak poza tym to wogle bez stanika) a tym wyciungnietym drutem se kibel przepycham jak sie zapcha wielkom kupom

Gość Big mega giga cycek
No co nie chcecie wiecej rad w tym temacie Dzis mi sie kibel znowu zatkal wiec kupilam w lumpexie specjlanie nowy stanik bo mi drut byl potrzebny wyciunglam przepchalam i jest juz ok nawet go potem umylam i wsadzilam spowrotem.Troche wali ale przezyje Pozdrawiam

Gość mala kotka
JA kupuje staniki za 20 zł. bo na drozsze mi szkoda pieniedzy, nosze je z 2 miesiące a jak zaczynaja wychodzic druty to po porostu je wyrzucam .Osobiscie wole kilka tanszych stanikow niz 1 drogi bo po 3 miesiacach i tak mi sie juz znudzi.

Gość darietta
dziewczyny a jak pierzecie staniki zeby sie nie gniotły bo ja zawsze prałam recznie ale nie ma wtedy takiego efektu jak sie wypieże w pralce ale po wyjeciu z pralki miseczki sa pogniecione i trudno jest uformowac spowrotem miseczke ja nie kupuje staników tych firmowych kupuje te zwykłe na rynku

Gość druty
przestałam kupować staniki Triumpha,jakość ich jest tragiczna,żółkną w ekspresowym tempie i wyłażą z nich druty. Przerzuciłam się na Mark& Spencer i jak na razie jestem bardzo zadowolona z jakości.Od czasu do czasu są fajne przeceny w Mark&Spencer-polecam:)

Gość kalina 258
Na koniec drutu należy nałożyć kroplę kleju epoksydowego np >> POXIPOL

Gość kalina 258
Na koniec drutu należy nałożyć kroplę kleju epoksydowego np >> POXIPOL

Gość phi DD
a ja te druciki wypierniczam :)

Gość meheret
triumph ma brzydkie staniki... no chyba ze małe rozmiary to może coś ładnego sie znajdzie... a jak druty wyjdą i nie da sie zaszyć to cóż przy drogim staniku szlag trafia ale po co komu stanik w którym nie da sie chodzić;/

Gość Misia i już
Zaszycie nic nie da bo druty wyłażą gdy skruszy się plastikowe zabezpieczenie na ich końcach. Proponuję nanieść na ostry koniec druta warstwę silikonu, "kropelki" lub lakieru do paznokci i zaszyć.

Ja kupowałam różnie a to z triumpha a to z schiessera i są naprawdę dobre z polskich firm typu konrad, mat itp. Jakiś czas temu kupiłam z wonderbra i nie powiedziałabym, że jest jakiś super choć jakość jest b. dobra ale najlepsze jakie miała to z H&M mam do tej pory nic się z nimi nie dzieje i są piękne jestem z nich b.zadowolona :) zapłaciłam więcej ale wrto było a czasami udało mi się znaleźć obniżony bo np. 1 szt. została :D

Gość asasasasasa
tez mialm wlasnie o to spytac a moze by tak sprobowac kropelka zakleic ta dziure????? nie wiemc zy dziala ale chyba sproboje

Gość nieznany01 wylogowany
wypada mi tez nadmienic, ze jestem stetryczałym kulawym ramolem po długoletnim leczeniu psychiatrycznym :O nie zwracajcie na mnie uwagi :O 🖐️

Gość agivp
mi czesto tak sie dzieje probowalam zszywac ale to nic nie daje bo fiszbiny wychodza inna dziura. ja albo pozbywam sie stanika albo poprostu wujmuje fiszbiny i chodze bez

Gość polamola
Właśnie wczoraj wyszedł mi drut ze stanika i niestety musiałam go wyciągnąć bo mnie uwierał, teraz muszę go wyrzucić :( bo zrobił się taki dziwny i płaski:( Czasami uda mi się tą dziurkę zeszyć ale po jakimś czasie i tak to wstrętne drucisko to przebije:(