Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Buczyna

Co robicie jak wychodzą Wam druty ze staników??

Polecane posty

Gość big mamaaaamaaa
a rozmiar XXXXL moze byc?

Gość kykuryku
ja kupuje na targu i nigdy nie wychadza:P

Gość gagimak
Jam mam duże cycki choć jestem mała chodze do3 podstawowej a od 5 lat nosze stanik i ani raz nie wypadł mi drut teraz nosze iseczkinajwiększ

Gość a ja dzisiaj
kupilam 4 staniki za 2,99 kazdy. Nie wiem co to za sklep byl ale jestem w ciezkim szoku :D Sa piekne.

Gość Girlllllllllll
Ja też kupuję staniki na bazarku, bo niestety rodzice nie daliby mi 80 zł albo nawet więcej na stanik. Owszem, druty wychodzą, ale wtedy je po prostu wyjmuję i noszę stanik dalej i nie zauważyłam by mój biust nagle stracił na atrakcyjności;)

Gość xxxx_cxxxxxxxx
Rodzice robią Ci krzywdę. Dobry stanik to taka sama inwestycja jak dobre buty. Byle jakim niszczysz sobie biust, nieważne czy mały czy duży.

Gość oooooooo nieznany 01
nieznany był o tobie topic na ogólnym!! dziewczyny on to pozniej sprzedaje na czysciwo i kase z tego ma !!!!!!!!

Gość rajstopki bezszwowe
Jak jest stanik z drutem okrągłym to poproście męża chłopaka albo same to zróbcie trzeba zagiąć koncówke delikatniei nie bedzie wychodził a pozniej tam zaszyć trzeba a jak jest płaski drut to juz gorsza sprawa. Pozdrawiam i zapraszam na forum o rajstopach bezszwowych

Gość Onaaaaaaaaaa.aaa a a
Hej, grunt to nie kupować na bazarach, w lumepksach (fuj) i straganach i nawet w supermarketach. Najlepiej w sprawdzonych firmowych sklepach. Ja raz się skusiłam na taki od chińczykow i właśnie drut wylazł 😠 A jak chcecie kupić tanio i dobrze, to najlepiej podjechać sobie po prostu do outletu któregoś w zależności od miasta (ja we Wrocławiu mam) i tam zawsze ładne, koronkowe lub usztywniane, dobrej jakości i często o połowę taniej można znaleźć :D

Całą szafe, i mam pod koniec marca się tego pozbyc:D Ty jakis niewyzyty chyba jesteś... i co, podasz adres na forum? Jesteś pewien?:D

No to chyba jasne, że po pierwsze się niszczą, po drugie wiele jest od razu kupionych złych bądz niewygodnych, po trzecie niektóre zmieniają kształt po praniu i po czwarte co jakis czas mam faze na inny kolor, i wtedy np. wszystkie różowe lądują w szafie, a ja kupuje kilka fioletowych w zamian. A często nawet jak wszystko z nimi okej, to sie jakoś dziwnie noszą i sa dziwne. Powodów są tysiace:D

Ale najpierw będziesz mi musiał wysłac fote, musze widziec ze moje staniki nie trafią do bylekogo:D W koncu o nie dbam, nawet o te nienoszone:)

Gość ja nosze atlantic
staniki sa swietne, majtki troche gorsze, puszczaja na szwach.

Gość jesli wychodza wam druty to
znaczy ze macie zle dobrany rozmiar stanika (no chyba ze jest calkiem beznadziejnej jakosci i zle doszyty) i zle sie on uklada co nie znaczy oczywiscie ze jak nie wychodza to musicie miec dobry:P

Gość laavia
ja robie tak, ze wyjmuje ten drut, obcinam go troche (mimo ze jest krotszy to i tak podtrzymuje co ma trzymac :)) . A potem wkładam go z powrotem, czasem ciezko wchodzi ale pomecze sie i z powrotem stanik jest do noszenia

Gość wyciagam i chodze bez
;)

Gość marks spencer
polecam staniki firmy marks & spencer. Są świetne. Nawet po praniu w pralce, wirowaniu nie straciły ksztaltow i zaden drut nie wyszedl

Dziewczyny a wiecie o tym że większość z nas nosi źle dobrany rozmiar biustonosza? W większości sklepach obwody zaczynają się od 70 a miseczki kończą się na D lub E. Polecam wam sklepy gdzie są obwody od 60 a miseczki są do K. To link do forum Lobby Biuściastych tam możecie poczytać jak odpowiednio dobrać rozmiar i w jakich sklepach można znaleźć takie firmy jak Panache lub Freya. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203

Gość A-N-N-A
Ja wyciągam druty...i nosze dalej,przecież to nieprzeszkadza.

Gość nie musze
nieznany wypierlaj z tego topiku!!! połowe stron zasmiecasz tymi wpisami!!

ja staniki piorę w rękach a jak w pralce to bez wirowania i w odpowiednich do tego tzw kulach na staniki albo jakiś siateczkach ssztywnych i wiadomo bez wirowania bo kiedyś tak zrobiłam i załatwiłam "niezniszczalny automat" czyli pralkę z predomu (jedyne za komuny) bo drut stalowy gdzieś coś podziurawił i coś sie upaliło :( naprawa się nie opłacała i musieliśmy nową pralke kupić :( ja dziękuję za drut od stanika jakieś 1200zł ;)

Gość kocikociłapci pojedziem
bo sie nie pierze w pralkach staników bałwanice tylko w rękach i to każde i usztywniane i nie usztywniane :( widzicie ile kosztuje śmierdzące lenistwo ;) w pralce upierzecie i odwirujecie nawet b.drogi stanik i będzie tak samo lenie micha z wodą i odpowiedni płyn do prania leniuchy śmierdzące a stanik za 5zł z targu będzie ładnie wyglądał i sie nie zdeformuje od czego są metki na ubraniach śmiać mi się chce(lenie i analfabetki nie czytają metek)

Niestety wyrzucam już taki staniczek :/ osobiście niewygodnie mi się nosi stanika bez drutów, bo np. jak ręce do góry się podnosi to do góry się podnosi :/ ale ogólnie rozglądam się za lepszymi jakościowo stanikami, bo wiadomo bielizna to bielizna :)

Niestety wyrzucam już taki staniczek, bo później niewygodnie się taki stanik dla mnie nosi :/ np. jak ręce do góry podnoszę to się podnosi.. :/ a wiadomo że bielizna to bielizna, trzeba wygodnie i komfortowo się czuć. :)