Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sieeeeee

DZIWNE PLAMIENIE, A OKRTESU NIE MA JUZ 2 DZIEN.CO TO JEST??

Polecane posty

Gość boje sieeeeee

Wczoraj mialalm tylko brunatne plamki,teraz zaczynam sie martwic! okresu dalej nie ma, jakis roz tylko i mysle,czy 2 testy, ktore wyszly w tamtym msc negatywnie(po terminie miesiaczki, a miesiaczka byla )mogly sie mylic.Zawsze mialam b.bolesne miesiaczki, od jakis 2 msc nie boli mnie prawie wcale,troszke brzuch i mam lekkie przeczyszczenie,ale piersi tez nie bola...co jest grane, nie chce panikowac i isc do ginekologa, bo i tak kiedys latalam z byle bzdura i nic nie bylo, juz mi teraz glupio,ale powiedzcie co myslicie....mozliwa ciaza( stosunek prawie 2 msc temu gumka, partner konczyl na zewnatrz, nic nie peklo)a okres smieszny,chyba,ze tak sie rozkreca?

Gość spokojnie dziewczyno
mnie tak własnie sie zaczyna okres, a najzabawniesze ze kiedys zanim mailam faceta to nawet nie zwracałam uwagi kiedy bede miec okres i zazwyczaj mnie zaskakiwał i ani podaski nie miałam przy soebie. A teraz tak jak Ty kazdą plamke obserwuje i czekam a zanim dostane okres to bywa ze mam 2-4dni takich upławów...a to poprostu rozpuszcza się czop zamykający wejscie do maicy, tworzy sie od po zakonczeniu owulacji a otwiera przed okresem, dlatego ciesz sie bo dzis to jzu mzoe nie ale jutro albo po jutrze dostaniesz okres. Chociaz czy ja wiem z czego tu sie cieszyć bolący brzuch i piersi, i okropna p[odpaska w taki upalny dzien nic przyjemnego. Pozdrawiam