Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka5678

test ciążowy

Polecane posty

Gość anetka5678

zrobiłam test i patrząc na niego jest jedna kreska ale gdy weźnie się go pod światło widać obok słabiutką 2 kreske czy to ciąża

Gość malenka22
radze powtorzyc test za kilka dni:)

jak ja robilam test to jedna kreska byla bardziej wyrazista od drugiej ...poczekaj kilka dni ...zrob nastepny ...wynik bedzie pewniejszy .

Gość anetka5678
test był zrobiony pare godzin wcześniej ale nie brałam go odrazu pod światło ,jakoś nie byłam przekonana wynikowi testu i spojrzałam na niego pod śwaitło teraz i widać mało widoczną kreseczke (jestem załamana :()

Gość wynk testu jest wazny tylko
po tych kilku minutach - jak w instrukcji. Potem juz niewazne co sie pojawi, to tego sie bie bierze pod uwage!!

Gość liskaq
Widze ze nietylko ja mam taki problem:) Dokładnie to samo jest u mnie. Ta kreska z litera c jest mocno rozowa. a druga z litera t jest takim jakby cieniem.

a jaki test robiłas jeśli moge zapytac ?(nazwa) ...bo jeśli Qick cośtam to zawsze ta różowa delikatna kreseczka się pojawia (ZAWSZE!)

Gość anetka5678
brałam taki co nie zamacza się w moczu tylko oblewa się go moczem

to zapewne test płytkowy...mam nadzieje, ze nie nasikałaś poprostu na niego tylko pipetka dozowałaś 3-4 krople...pamiętasz nazwe? jak sie do tego Qick za duzo naleje to właśnie wtedy widać ten czewony paseczek

Gość anetka5678
clearblue się nazywa i na uotce pisze tak ze trzeba koncowke wsadzic pod strumien moczu na 3-7 sekund on jest inny niz reszta testow

hm... a czy moglabys opisac pudelko?? [pytam powaznie,bo nie pamietam nazwy mojego]

acha...hmm no to teraz nić Ci już nie powiem, bo takiego nie używałam wiem jednak ze wynik jest wazny tylko przez jakiś określony czas...poźniej już nie. Na ulotce nie było napisane zeby patrzeć pod słońce, wiec skoro nic nie zauważyłaś w normalnym oświetleniu to będzie dobrze.

Gość anetka5678
pudełko wąski prostokąt koloru niebieskiego po lewej napis czyi nazwa a po prawej rysunek przedastawiający test

Gość uuuuuuuuuu
na tym teście jest napisane, że wynik należy odczytać między 3 a 10 minutą, a potem wyrzucić!!! ja taki robiłam wczoraj... na moim nie pojawił się nawet cień drugiej kreski nawet pod światło... choć rozebrałam go na części!!! :( on się nazywa "strumieniowy"

hm...troszku nie pasuje do tgo temaciku,ale akurat jestem \"swieza mamusia\"... ** ja robilam test w ubieglym tygodniu w poniedzialek...zrobilam go ot tak[tzn. nie denerwowalam sie ze moge byc w ciazy-nawet nie przypuszczalam],bo nawet nie zwrocilam uwagi,ze mi sie tak duzo okres spozniaa,nie mialam wtedy zadnych objawów-zadnych wymiotów,bolu głowy,sennosci --naprawde nic a nic.... \"kreseczki\" w tescie pojawiły sie odrazu- szybciutko i byly bardzo wyrazne, na nastepnym {tym z dzidziusiem} również... potem chyba wszystko mi sie \"odblokowalo\" bo wystapily i nudnosci i sennosc i wrazliwosc na wszystko [a szczególnie na brzydkie zapachy, fuj fuj...] troszke pewnie zanudzam, ale zmierzam do jednego: **wczesniej kilka razy zdarzyło mi sie tak \"panikowac\"takTobie i wmawialam sobie,ze mam te wszystkie objawy o ktorych oczywiscie wyczytalam , ale teraz kiedy bede juz mamusia na 100%, moge szczerze powiedziec, ze te moje wyimaginowane objawy byly naprawde calkiem INNE od tych prawdziwych[tzn obecnych] podejrzewam,ze u Ciebie jest teraz podobnie[chodzi mi objawy], naprawde nie stresuj sie [czesto to tu powtarzam,ze stres idzie w parze z spozniajacym sie okresem]--zastanowcie sie jaki byl ten ostatni miesiac--moze cos Cie wyjatkowo zdenrewowalo?? moze lekkie przeziebienie?? **i głowa do góry!! napewno będzie dobrze ** a jesli bedzie inaczej,to nie oznacza ze bedzie zle--bedzie poprostu inaczej i ze wszystkim naprawde mozna sobie poradzic ŚCISKAM MOCNO I NAPRAWDE NIE DENERWUJE SIE

Gość do Owiedki
A jak to sie stalo ze zaszlasz? Co zawiodlo? PS. Ja niedlugo tez bede robic test... Ale nie martwie sie. :) Zycze zdrowego maluszka!! :)