Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDRUZGOTANA...

CIEMNOTA....

Polecane posty

Gość ZDRUZGOTANA...

Moje drogie KOBIETKI!!! Kolejny dzień czytam te wasze tematy i ogarnia mnie totalna bezsilność... Codziennie kilkakrotnie pojawia się tematy pt.spóźnia mi się okres już dwa dni, czy to ciąża? DZIEWCZYNY! Czy wy wogóle do lekarzy nie chodzicie? Czy nie można chociażby kupić sobie testu ciążowego i sprawdzić? Rozumiem konkretne problemy,potrzebę pogadania,podzielenie się spostrzeżeniami ale kiedy czytam niektóre wasze wypowiedzi to mi się poprostu słabo robi i albo te które to piszą to jakieś dzieci które zabrały się za seks albo taka ciemnota panuje w tym kraju... POZDRAWIAM

Gość rebeka
Ja niewiem czy jak ty rozpoczynalas wspolzycie to od razu bylas taka uswiadomiona we wswzystki...bo ja osoboscie nie jezeli dziewczyny potrzebuja pomocy to przychodza wlasnie ty...bo tu jej wlasnie oczekuja,potrzebuja sie podzielic swoimi problemai bo wlasnie po to to FORUM stworzono!!!!Aty jak az tak bardzo wiesz wszystko to zamiast karcic powinnas pomagac!!!

Gość ZDRUZGOTANA...
Ja wszystko rozumiem i też wszystkiego odrazu nie wiedziałam i napewno do dziś wszystkiego nie wiem,ale ręce opadają kiedy kolejny raz czytam o jednym czy dwóch dniach spóźnienia... A może trochę zabezpieczeń??? Wiem że czasem nie myśli się logicznie w intymnych sytuacjach,ale może wartoby czasem chwile zastanowić,zabezpieczyć albo chociażby policzyć sobie dni płodne...