Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cenzurka

PIERSI, PIERSI , PIERSI-GDZIE ONE SĄ????

Polecane posty

mam problem z piersiami bo wogóle ich nie mam!!!chciałam założyc fajną bluzke na ramiączka z dekoldem ale jak się zobaczyłam w lustrze to z tyłu decha i z przodu decha!!!zawsze miałam małe piersi,nosiłam 70A,potem zaszłam w ciąże i stały się takie o jakich zawsze marzyłam,duże i jędrne,karmiłam dziecko 6 miesięcy i znowu zrobiły się malutkie jak orzeszki.mój facet mówi że małe jest piękne ale ja wpadam w kompleksy bo nastolatki mają większe piersi niż ja!!!próbowałam kremów-nic,ćwicenia-nic,operacja nie wchodzi w gre,nie dam się pokroić!!!może jest inny sposób o którym nie wiem żebym nie wstydziła się wyjść na ulice!!!

Gość pij mleko bedziesz miec
WIELKIE :P

Gość mam 19 lat ...
.... i rowniez mam małe piersi :( zawsze myslałam ze urosną ale nic- stoją w miejscu :((( myslicie ze jeszcze bede miala wieksze ?? czy ja w ogole jeszcze dojrzewam, rosne czy juz nie ???

Gość mam 19 lat ...
hmmm a Tobie nie wiem co moge poradzic bo sama nie wiem :(

Gość mam 19 lat ...
nio i z checią sama sie dowiem .... :)

Gość pysiaczekkk
ja kiedys słyszalam no dokladnie to przeczytalam na jakims forum ze np. dziewczyny robily jakies mieszanki z ziol i piły je no i widac byly efekty zwiekszenia piersi, albo np. wcieranie tłuszczem zwierzecym smalcem w piersi i tez podobno pomaga no ale ja nie wiem. wpiszcie sobie w google "wieksze piersi" czy cos tam i znajdziecie duzo na ten temat

Gość mam 19 lat ...
pysiaczekk dzieki :)

Gość kilkatakich
zauwazyłam,że tematy dot.małych piersi są bardzo popularne, hm......niestey nie potrafie Wam pomóc, pozdrawiam.

jesli wasze matki, siostry mają większe to i Wam pewnie urosną, są jeszcze push-upy...

Gość taka zakichana
hm...niekoniecznie,moja mama ma D, siostra ma 22 lata i tez ma D, a ja mam 33 lata i ledwo B i to tez z gąbeczkami! Matko Naturo gdzie jestes ?????

Gość motylek723
ja tam nie bede czekac az mi urosna juz jestem umowiona na konsultacje w klinice.juz niedlugo bede mogla sie pochwalic roz D :P a jak na razie mam B :(

Gość to co ja mam
motylku ile kasy na to szykujesz? zabieg i wszytsko co trzeba

Gość motylek723
7500 ze wszystkim

Gość pysiaczekkk
a nieprawda ze jak moja mama ma duze to ja tez .moja mam ma naprawde duuze a ja heheh ledwo co widac.

Ja mam B i w życiu nie przyszło by mi do głowy, żeby się katować skalpelem, pić zioła czy nacierać smalcem.:D Nie żartujcie dzieczyny. Przecież cycki to żaden problem. Jakby tu był topik \"nie mam ręki\" to bym pożałowała, ale to...

do motylka gratuluje odwagi ja takiej nie mam i nigdy nie zdecyduje się na taką interwencje chirurgiczną!! ja już nawet w staniku nie chodze bo nie mam na co założyć a wypychać to bez sensu!!! poczytałam sobie troche na google ale nic tam nowego nie znalazłam ,pozostały mi tylko zioła ,ale wątpie że da to efekt!!!hm..

Gość to co ja mam
7500 to jeszcze nie tak duzo,ja myslałam,ze ok 12 tys zł!!! od dzisiaj odkładam na cycki!

Gość motylek723
no wlasnie to az tyle nie kosztuje a uwazam ze naprawde warto.nie zamierzam wypychac sobie stanika a u mnie jest tak ze jak chudne to juz w ogole jest tragedia.z przodu plecy i z tylu plecy :P

Nie żartujcie dzieczyny. Przecież cycki to żaden problem. dla mnie jest to problem może nie nadrzędny ale jest, bo z miesiąca na miesiąc widze pogorszenie!!!i czuje się mniej atrakcyjna dla partnera bo niby za co on ma mnie złapać jak nie mam nic!!!

Nie żartujcie dzieczyny. Przecież cycki to żaden problem. dla mnie jest to problem może nie nadrzędny ale jest, bo z miesiąca na miesiąc widze pogorszenie!!!i czuje się mniej atrakcyjna dla partnera bo niby za co on ma mnie złapać jak nie mam nic!!!

Gość a jak mozesz powiedziec
to gdzie robisz te operacje ze taki niski koszt jest tej imprezy ?

Gość to co ja mam
dzieki motylku,zaraz tam pobuszuje.mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie:ile masz wzrostu i ile wazysz?

Gość to co ja mam
cenzurka nie załamuj sie!!! Moze niedługo cos wymysla skutecznego! a jak nie to ja jednak uzbieram na zabieg! Juz to sobie wyobrazam,takie jędrniutki C,nawet bez staniczka pod bluzeczka pieknie sie prezentują,ochhhh ...............ale sie rozmarzyłam.

Gość motylek723
w poznaniu robie.to jest normalna cena za powiekszenie.wejdz na http://www.beautywpolsce.com/forum/index.php i poczytaj sobie opinie kobiet ktore robily juz u tego chirurga.nazywa sie piotr skupien.

Gość motylek723
do "to co ja mam " mam 176cm i 52kg

Gość motylek723
zle napisalam nazwisko powinno byc skupin :P

Gość a jak mozesz powiedziec
super dzieki juz sie loguje i sobie poczytam wielkie dzieki papa