Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beeeeeeesssssaaaaa

Dziewczyny jak bardzo jestescie zazdrosne o swoich ukochanych?? Macie powody??

Polecane posty

Gość Beeeeeeesssssaaaaa

Och jak jestem zazdrosna... Mam wrazenie, ze wszystkie dziewczyny chcialyby na niego wskoczyc.. :((( on jest bardzo we mnie zakochany, zapatrzony we mnie a ja dalej to czuje :((

Gość ja jestem zazdrosnicą
choc nie daje mi ku temu powodów:)

Gość nie ma miłości
bez zazdrości

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
A macie tez takie wrazenie , ze wszystkie na niego leca??? no moze nie wszystkie , ale duzo.. :(

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
Mi chyba najbardziej chodzi o to, ze to oni sa tacy slabi.. a kobiety uwodza, podrywaja... uhhuuuuhuhuuu i boje sie ze kiedys jakiejs sie uda..

a najbardziej mnie denerwuje to... że moje Kochanie w żartach pokazuje mi --> moje zachowanie...w momencie kiedy spojrze na chłopaka:)

Gość dzióbek
ja tez jestem zazdrosna...uuuu...okropnie...a jak jeszcze ktoras mu strzalke pusci....wrrrr...nawet jak mi mowi ze napisal ktorejs zeby do niego nie pisala bo on ma swoja sliczna dziewczynke....i tak jestem ale zazdrosc dziala w obie strony:p 🌼

Beeeeeeesssssaaaaa Ty nie przesadzaj z tym, i nie wmawiaj mu, że mógłby Cię zdradzić, bo to zrobi:) A jeżeli jest przystojny to sie ciesz, że Ty Go masz a nie inne... a one niech sobie patrzą:)

Gość jeszcze w poznaniu
a ja nie jestem zazdrosna w ogole... czy ze mna cos nie tak? ;)

Gość dzióbek
Beeeeeeesssssaaaaa --> dokladnie:) wszystkie na niego lecą i tylko pilnowac zeby sie ktorejs nie udalo:p 🌼

jeszcze w poznaniu ---> jak to było wspomniane wcześniej - nie ma miłości bez zadrości:) nie prawda:P jak nabardziej z Tobą wszystko jest ok:)

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
oczywiscie, ze nie leca.. ale ja mam takie fobie czasem .. ;) no ale nie tyle, ze przystojny- ciesze sie owszem, tylko okrutniue meski, i taki szarmancki w stosunku do kobiet.. jeszcze jak sa to moje kolezanki to ciesze sie, ze ma takie zachowanie, ale jak to sa jakies inne panny to troche mnie trafia - choc nie daje po sobie poznac ..

Gość teksanska masakra piłą mechani
bo laski są dziwki i same sie na haka pchają .. niektórym sprawia przyjemność jak facet z nią zdradzi swoją dziewczyne .. tym się dowartosciowuja .. a facet wypije gdzies i nie bedzie wiedzial co robi i co? a niedaj bozszzz jakas naprawde sliczna laska sie trafi i co ? moj mnie kocha nad zycie ale mimo wszystko boje sie i jestem takaaaa zazdrosnaaaaa

a jeszcze nadchodzi lato, dziewczyny zrzucają z siebie ciepłe ubranka, chodzą pół nago...:) he he a może tego lata będzie zimno?:P

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
No wlasnie teksanska...wlasnie o to mi chodzi.. ja sie nie boje za bardzo o te, ze on by sie zakochal w jakiejs innej... troche to niewyobrazalne ;) jednak.. balabym sie, ze na jakiejs imprezce, w jakiejs delegacji.. Jakas lowczyni jednorazowych przygód- z duzymi penisami... zastosuje takie haczyki, ze on peknie... a ja?? co wtedy?? bede musiala go zostawic... a nie chcialabym tego wrrrr

no dokładnie.. a jak mnie wkurza jak moj chlopak sie patrzy na inne.. to jest ponizajace..... nie chodzi o zazdrosc nawet tylko czuje sie wtedy dziwnie przed tą dziewczyną... ostatnio rozmawialam z przyjaciolką : ja- Ty bo moj facet musi zrozumiec ze jak sie patrzy na inne laski to mi jest przykro !! kumpela - i ze jak jest dziewczyna KOZA to nie jest ładna!! bo KOZA to KOZA ja - tak!! i nawet jak jest sliczna to jest KOZA!!!! ;)

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
mój się nie patrzy.. przynajmniej nie tak zeby mnie zloscic :)) no czasem mimo chodem zauwaze... Ale kiedys bylam z mezczyzna ktory wprost pozeral wzrokiem inne... Boze jak bylo mi przykro.. patrzyl jak zboczeniec- zreszta teraz tak mysle, ze jednak nim byl... Chyba przez to wszystko mam teraz jakies kompleksy pod tym wzgledem :(

dziewczyny ! a Wy co? nie patrzycie sie na chłopaków? nic z nic? dlatego facet też lubi popatrzec sobie na inne:)

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
no patrzymy... jasne, ze tak, ale tymbardziej mnie to drazni :)

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
no i jak patrze.. mój Luby teeez zazdrości.. albo jak wypowiadam sie dobrze na tema jego kolegów :) albo innych... zawsze ma chwilowego FOCHA :D

no dokladnie .. przez takie zachowanie kobiety porownuja sie do innych i nie potrzebnie kompleksow nabieraja :( moj sie w sumie juz teraz tak nie patrzy bo wie ze tego nie znosze.. ale czasem tez przyuwaze ze luka czy dziewczyna ładna czy nie.. a ja naprawde nie patrze na innych,.. nie wiem .. tym bardziej kiedy z nim jestem to jakby klapy na oczach.. bardzo go szanuje i kocham wiec chce pokazac to całemu swiartu.. a jak chlopacy przystojni to tym bardziej im pokazuje ze dla mnie sa iczym w porownaniu do moejgo misia

Gość mnie jasna cholera trafia
kiedy za kazdym razem jak spotyka jakas znjaoma , ktorej ja nie znam caluje ja w policzek, albo wyjatkowo adorujaco zachowuje sie do kolezanek niektorych, takich sexy rozowych landrynek.😡czasem palnie jakis wyjatkowy komplement .

chodz nie powiem ze czasem gafy nie popełnie i misio fochas nie walnie.. nie powiem...

U mnie Mój nie patrzy, bynajmniej nie w mojej obecności...no jeżeli idzie już jakaś na przeciwko nas to nie sposób jej nie zauważyć:) Poza tym jeżeli widzę dziewczynę, która jest ładna...mówie do Niego...zobacz jakie ładne nogi...itp. oczywiście On sie denerwuje, ale co ja zrobię jeżeli np. jej włosy bardzo mi sie podobają:)

Poza tym Moje Kochanie ma fajnego brata:) to czasami o Niego jest zazdrosny jak sie pytam co tam u niego słychać:)

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
a zdarza Wam sie ... jak np w tv zobaczy pol naga lub naga laske - piekna laske i skomentuje to np. zobacz noo niezla niunia.... Lapie Was wtedy foch??? bo mi pomimo, ze sama tak bym ja skomentowala... lapie i czasem robi mi sie bardzo przykro.. wiem to glupie ale co mam zrobic??wrrr

mój zakrywa oczy jak dziecko heheheh kiedy jest w tv jakas dziewczyna:):):):) potem sie tylko pyta...już?już?już nie ma?:)

mój zakrywa oczy jak dziecko heheheh kiedy jest w tv jakas dziewczyna naga lub pół naga:):):):) potem sie tylko pyta...już?już?już nie ma?:)

Gość mnie jasna cholera trafia
nie, o tv nie jestem zazdrosna, sam wrecz mowie,ze jakas laska jest fajna, ale drazni mnie jego zachowanie w realu w stosunku do bab 😡 jak ktos napisal , wlasciwie nie chodz tu o zazdrosc tylko: "mnie wkurza jak moj chlopak sie patrzy na inne.. to jest ponizajace..... nie chodzi o zazdrosc nawet tylko czuje sie wtedy dziwnie przed tą dziewczyną...",