Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beeeeeeesssssaaaaa

Dziewczyny jak bardzo jestescie zazdrosne o swoich ukochanych?? Macie powody??

Polecane posty

Gość teksanska masakra piłą mechani
to ja to ja !!! ;) no ale dokładnie tak jest... to jest poniżające bo suki sobie wtedy myśla "phi... jakbym chciała to bym go miała..." jak ja przechodza idzie facet z dziewczyna i patrzy sie na mnie to mysle " wspolczuje Ci dziewczyno..." wiec ? porazka! ja ostatnio miałam mega gula o anete z tanca z gwiazdami ... widziałam jak na nia patrzy nigdy tego nie ogladał a nagle kazdy odcienke :( bylo mi smutno bardzo.. choc uwazam ze faktycznie jest ładna..

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
No wlasnie mi sie wydaje, ze na tej plaszczyznie nigdy sie nie dogadamy.. Mam dokladnie takie samo podejscie jak taksanska ... ponizajace- bo jak nawet mezczyzna mowi, ze to przedmiotowo traktuje, ze fajna laska, ladne cialo i to go podnieca- mi zal , ze tak to wyglada...ze takimi zwierzakami jednak jestesmy i od razu chce zaprzestac wszelkich kontaktow z tak malo skomplikowanymi istotami...eeeehhh

Gość mnie jasna cholera trafia
heheh,,no,,ale mnie z tv nie ruszaja tak babki, nawet w realu jak widze ladna to mu powiem, ale co innego mowic mu a co innego jak on sam gada i to jeszce komplementy prawi.on mowi,ze to sa zarty, ale nie sadze by bte dziewczyny odbieraly to jako zart, i tak jak powiedzialas, ja widziac,ze facet , ktory idzie ze swoja dzioweczyna a sie patzry na mnie tez mysle "wspolczuje Ci dziewczyno", dlatego tak zle odbieram jego zachowanie. Godzi to we mnie i juz.

Gość dziewczyny po ile Wy macie lat
jakieś 15-17 ? bo tak Was czytam i się śmieję:) Z Waszych wypowiedzi wynika, ze nie macie za grosz zaufania do swoich facetów. Boicie się, ze jakaś inna laska na imprezie będzie mogła go wykorzystać? A jemu nie ufacie , że tego nie zrobi, bo Was kocha? Związek bez zaufania jest chory. Ale moze za kilka lat do tego dorośniecie.

nie chodzi o zaufanie, chodzi o brak szacunku do swojego partnera. mozna powiedziec,ze ktos jest ladny itp,ale sa jakies granice ;)

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
hahaha mam lat wystarczajaco duzo... zeby nie wynikala lekliwosc z mlodego wieku... mowilam juz ze z doswiadczen - co bys powiedziala na to, jak Twoj mezczyzna jedzie sam na wakacje, tzn tylko z jednym kolega.. jest z Toba w ciaglym kontakcie, dzwoni esemesuje non stop... wraca .. wszystko jest jak bylo.. i nagle w klotni dowiadujesz sie , ze byla z nim cycata blondi, o wygladzie taniej dziwki... Ale on kocha!!! Zaufanie bylo i co???... nic nie pomoglo... wiem wiem to on sie okazal swinia, draniem, lachudra... co z tego jak zadra pozostala, i wplywa na wszystkie inne relacje...

dokładnie.. pytanie o wiek nie ma tu nic do rzecyz tylko może o dume powinnaś zapyttac? i o szacunek do samej siebie ..? ja siebie szanuje i niech tak samo on szanuje mnie. jestem lwicą wiec chce by mooj facet kochał tylko mnie i podziwiał .. a jesli jest inaczej to niech chociaż stwarza pozory i nie daje mi tego odczuć. Bo chce czuc sie wyjatkowa dla sowjego faceta i czuc ze naprawde jestem dla niego jedyna. a rysa na sercu jest i powiem Ci że facetom nie mozna nigdy ufac do konca ! nigdy.. bo potem jest własnie taka rysa...

ja mysle ze ufam swojemu facetowi.. wiem ze strasznie mnie kocha.. ale niech mnie szanuje i nie daje dziwkom powodu do dumy i dowartosciowania sie moim kosztem kumasz?

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
no cos w tym stylu... zreszta ja np z moim ukaochanym mialam bardzo powazne rozmowy na ten temat .. Wyobrazcie sobie,ze... pracujemy razem i w zwiazku z tym mamy wspolnych znajomych w pracy.. i on jest dosc w dobrych kontaktach z jedna ladna bardzo dziewczyna, zreszta ja tez .. i bylismy razem na firmowej imprezie- picie, zabawa i... zdjecia im bardziej pijane tym bardziej szalone... wyglupialismy sie wszyscy, ale pozniej sie okazalo , ze jest kilka gdzie przegoielismy.. wszyscy razem... zle sie poczulam na nast. dzien jak widzialam go na zdjeciu z którego nie wynikalo która jest dla niego kim.. a nawet moglo wynikac, ze on jest z nia a nie ze mna- to bylo szalenstwo, wariowalismy, ale jednak pozniej mielismy razem moralniaka... bo tak para nie powinna sie zachowywac... i juz teraz wiem, ze na kazdej imprezie gdzie bede i ja i ona i on nie pozwolimy sobie na taka brawure..

Gość ja jestem zazdrosnicą
teksanska masakra piłą mechani "i nie daje dziwkom powodu do dumy" ---> dlaczego takie drastyczne słowa tu padają...chyba, że masz na myśli dziewczyny, które przyczyniły sie do zdrady Zresztą, kiedy ktos patrzy na Twojego chłopaka nie zawsze oznacza to, że dziewczyna ma na Niego ochotę...np. zainteresował ja styl ubierania się Twojego chłopaka, fryzura...

teksanska, ty to kumasz baze jednak 🖐️ nie bylam nigdy zazdrosna , nie mam braku aufania do niego , tu chodzi wlasnie o to,, o czym piszesz 🖐️ szkoda,ze oni tego nie rozumieja

tu nie chodzi o zachowanie dziewzcyn, ale o JEGO postepowanie.

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
dokladnie, ja uwazam, ze kobiety moga siadac mu na kolanach itd.. ale to on powinien wiedziec jak sie zachowac.. a nie one.. one maja prawo byc takie jakie sa...

Może inaczej patrzyłabym na to wszystko gdyby Mój Kochany zachowywal się podobnie jak wasi... Mój nie daje mi powodów, choc wiem, że przed 3 laty jak jeszcze nie byliśmy razem latał za dziewczynami wszędzie tam gdzie Go wiatr poniósł... Teraz zmienił sie o 180 stopni...he he nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby mój facet powiedział...o fajna niunia idzie...!! !! !!

wiem że hcodzi o jego postepowanie.. ale przez to jak on postępuje one myśla sobie co myśla.. i własnie to jmnie tak strasznie denerwuje kiedy na nie sie gapi . Z tymi dziwkami przegiełam nie chce uogólniąc bo niekótrew dziewczyny nie są niczemu winne .. ale kiedy patrzy na takie wiecie.. plastiki bezguścia to mnie trafia najbardziej...

Gość Beeeeeeesssssaaaaa
inaczej bys patrzyla - gdyby Kochany, pomimo wzorowego zachowania... na wakacjach byl z blond cizia :D wszystko zalezy od doswiadczen.. ja kiedys tam mialam i to rzutuje ..niestety..:(

Po pierwsze nie dopuściłabym do takiej sytuacji, że mój Kochany pojechałby SAM na wakacje...tym bardziej z kolegą. Nie ma takiej możliwości:)

dziewczyny sparwa prosta: Trzeba im dac powod do tego , by to oni byli zazdrosni, by to oni poczuli jak to jest, gdy ktos inny nas adoruje albo kogo my aodrujemy, nie mowie tu o zemscie, ale o checi przekazania im tego, co czujemy. Oni sie czuja za pewnie, dlatego trzeba im troszke strachu napedzic, bo z bycia zbyt pewnym co do nas wychodza takie zachowania.Miedzy innymi.Oni maja sie dowartosciowywac przez nas a nie przez jakies "lafiryndy".przeperaszam ,ze tak mowie, ale dziewczyny, ktore odbieraja jego aodracje z usmiechem na pysku i kontynuuja to , wiedzac,ze on ma dzoiewczyne sa dla mnie nikim.

jasna cholera no ja mysle tak samo !!!! :D;) tyle że kiedy juz sobie postanowie że pokaze mu co to znaczy jak się parntner gapi na innych to mijaja mnie same placki i obczajanie ich jest juz totalna żenadą :< naprawde zanim minie mnie fajny .. godny zwrócenia uwagi koles to ja juz o tym zapominam i znow zapatrzona tylko w niego hahahh

no dziewczyny gdzie jestescie

Gość dziewczyna sportowca
czesc dziewczyny:) mój chłopak jest sportowcem kolażem wiec czesto wyjezdza jestem zazdrosna o niego równiez ale bez przesady staram sie miec nad ta zazdroscia kontrole bo jak bym ciagle myslała o tym co on robi na wyjazdach to bym chyba oszalała..... ale wieksza zazdrosc mnie bieze wtedy gdy idziemy gdzies razem a on czasami obejzy sie z jakąs krótką spódniczka wiem ze to facet a oni sa [rzeciez wzrokowcami ale mnie to poprostu wkurza

Gość bezpowodowa
mi tam podowu nie trzeba ;)

Gość Natalie Imbruglia
Ja dopiero spotykam się z pewnym chłopakiem i wkurza mnie to, że on o każdej dziewczynie napotkanej na ulicy mówi niezła dupa. Nawet jeśli ta dziewczyna nie jest szczególnie ładna, ale dla niego każda to niezła laska. Tak mnie to wkurza, że chyba oleję go. Ale z drugiej strony ja robię tak samo, żeby on poczuł jak to jest. Wścieka się ale nic nie mówi, może jak przestanie tak pieprzyć to dam mu szansę a jak nie to niech spada.

Gość Tak mnie zastanawia
Skąd ty teksańska wiesz, co myślą inne dziewczyny jak się patrzą na twojego chlopaka. To, że tobie się wydaje, co one moga myśleć, nie znaczy, że tak jest naprwdę . Wiesz jak się nazywa takie coś, jak ktos sobie cos wymyśli i uznaje to za prawdę? Urojenia.

Gość dziewczyna sportowca
no fakt to jak sie oglądaja za innymi najbardziej chyba wkurza!!! a to jak jescze idzie chłopak z nami i oglada sie za inna to juz jest szczyt wszyskiego i brak kultury mnie to denerwuje i potrafie mojemu chłopakowi zrobic taka awanture wtedy ze.....