Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basienka121

Boli za kazdym razem jak sie kocham z moim chłopakiem

Polecane posty

Gość Basienka121

zaczełam współzycie sexualne z moim chłopakiem i za kazdym razem jak chcemy uprawiac sekx to nie mozemy poniewaz mnie strasznie boli jak wkłada a błona jest przebita i nie wiem o co chodzi pomocy

Gość bassi77
przeczytaj temat usunięcie błony dziewiczej tam napisałam na ten temat

Gość lalalumada
spróbuj użyć lubrykantu....to naprawdę pomaga:)

Gość Basienka121
a co to jest

Gość lubrykant
to żel nawilżający do narządów intymnych, zarówno kobiecych jak i męskich. Kupisz go w aptece do 20zł. Naprawde pomoże:)

Gość Basienka121
lubrykantu i on sie tak nazywa sprubuje zobaczymy dzieki

Gość janinininia
kurwa mać, zajrzyjcie do słowników, a nie się za seks bierzecie. Ale głąby.

U mnie na poczatkach bylo to samo! Tzn. blony juz dawno nie bylo, nawizlenie ze hoho ;) a bolalo! to Przez moja budowe-mam bardzo waskie wejscie, nawet gin. ma klopot w wlozeniem wziernika, wiec co sie dziwic :o A moj narzeczony wrecz przeciwnie, niestety ma sporawo tu i tam, nasze poczatki to byl koszmar - mnie bolalalo on sie denerwowal ze sprawia mi bol i tak w kolko, ale pomalu pomalu i teraz juz jest super, nic nie boli :D

Gość Basienka121
a co zrobiliscie ze przestało bolec

luzik:) to przede wsyztskim,mnie nie bolało az tak mocno,raczej taki niepryzjemny ucisk czułam i wiedziałam że to moje napiete z nerwów mięsinie,spróbowawłm myslec i wmawiac sobie ze to super przyjemne i lezałam tak sobie rozmyslajac a moje kochanie robiło co trzeba i tak przetrwalkismy poczatki:D

luzik:) to przede wsyztskim,mnie nie bolało az tak mocno,raczej taki niepryzjemny ucisk czułam i wiedziałam że to moje napiete z nerwów mięsinie,spróbowawłm myslec i wmawiac sobie ze to super przyjemne i lezałam tak sobie rozmyslajac a moje kochanie robiło co trzeba i tak przetrwalkismy poczatki:D

Gość buziaczekkkkkkk
Oj mnie tez bolało. Okazało się ze winna była nadzerka, która wyleczyłam czopkami nagietkowymi. Tearz jest bosko ;-)

Gość Basienka.1
Wiec musze isc do ginekologa jak mi poradzicie

Gość Idź najpierw do ginekologa
niech zbada czy jesteś zdrowa. Jeśli okaże się, ze jesteś zdrowa a problem jest nadal to możesz używać lubrykantów. Jest tak zwany intymny żel dla kobiet FEMINUM, ja go używam, jest bardzo dobry. Może Cię boleć gdy używacie prezerwatywy, bo wtedy jest większe tarcie, też pomoże FEMINUM. Kosztuje ok 15 zł w aptece. Też jestem początkują we współżyciu, jak narazie stosuję ten żel i z każdym razem jest lepiej.

Żelem nasmarujcie penisa. Dobrze jest także wprowadzić ten żel do wnętrza pochwy palcem. Niech zajmie się tym Twój chłopak. Można także delikatnie rozciągać palcem wejcie do pochwy, masować. Potratkujcie to jako element gry wstępnej.

Acha no i stosujcie pozycje, w których możesz rozluźnić mięśnie miednicy oraz nóg. Spróbuj położyć się na plecach, nogi ugięte w kolanach (jak na plaży przy opalaniu). Chłopak kładzie się na lewy boku tak żeby swoje kolana przysuchać do Twojej pupy. Ty przekładasz swoje nogi przez jego. I ostrożnie do dzieła. Na początku trzeba to traktować jak zabieg chirurgiczny a nie miłosny akt. W tej pozycji nauczysz się rozluźniać mięsnie.

Gość Basienka.1
Dziewczyny prosze was o porady kazda sprobuje chcem w koncu normalnie współzyc

Gość Po pierwsze ginekolog
Dziewczyno byłas juz u ginekologa jak nie to na co ty czekasz co??????????