Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochooooooo

dziewczyny lubicie prawiczków ?

Polecane posty

Gość moj mial jedna panne przede
mna. Traktowal ja jak"worek treningowy". Powiedzial mi ze poki mu nie pokazala nie wiedzial ze kobiety maja cos takiego jak lechtaczka:O i to ona mu pokazala co i jak. Jestem jej wdzieczna;) (on byl moim pierwszym i jest nadal)

Gość christiansen
Miałam takiego jednego. Był straszny a po wszystkim zachwycony że wciąż mu stoi i czy w związku z tym chciałabym jeszcze raz. Kazałam mu iśc do domu. OHYDA!!!!!

Gość Misiek1212
Ja tam jestem jeszcze prawiczkiem ;> nie wiem czemu i nie chciał bym już być zobaczyć jak kto jesti takie tam nigdy nie dotykałem piersi a nawet całować się dlugo i namiętnie a mam już 18lat

Gość gość
oj ludzie...czy to nie piekne uczyc sie razem wszystkiego z ukochana osoba, poznawac nawzajem swoje "nie użyte" przez nikogo wczesniej ciała? ja bym nie chciala zeby chlopak mial kogos przede mna i powiem wam jedno:facet podczas seksu zawsze bedzie myslal o tej pierwszej, podswiadomie lub nie ale zawsze ona mu sie przypomni. szanujmy prawiczkow i dziewice bo nie kazdy to taka sierota ktora boi sie dotknac intymnego miejsca i najlepiej JEDEN CHLOPAK, JEDNA DZIEWCZYNA NA CALE ZYCIE!!!

Moj chlopak nie jest prawiczkiem aczkolwiek nie jest doswiadczony w tych sprawach.Ale i tak potrafi mnie rozpalic lecz nie na dlugo.Wolalabym kogos bardziej doswiadczonego

Gość TOMEKSOJER
siema,mam 28 lat i nim jestem,dziwi mnie to że tak duży % opycha kobiety na wieść ze jest koleś prawiczkiem,powiedziałem o tym pewnej kobiecie w moim wieku,całkowicie utraciłem szacunek w jej oczach....,chłopaki jak bardzo się zmieniliście po waszym pierwszym razie ? ja czuje żebym zyskał na pewności siebie,chciałbym zrobić niespodziankę swojej kobiecie,nie chce już dłużej czekać

Gość gość
Masakra drogie panie , mam nadzieję że ja trafię na mądrzejszą kobietę niż kolega wyżej - kto wam wmówił że prawiczek musi być sierotą, ciapą czy co tam jeszcze sobie uważacie za stosowne. W moim wypadku to raczej wybór ,nie puszczanie się za pierwszą lepszą choć apetyt jest . By dać wam pełniejszy obraz sytuacja od lutego miałem grubo ponad 400 zaproszeń od kobiet w różny wieku do wspólnej zabawy nie skorzystałem z nich z powodów o których nie będę wam tutaj wspominał a może wspomnę gdyby sex okazał się kiczem trudniej było by mi żyć. Trochę wam podnosiłem poprzeczkę :) .

Gość prawiczeke23
Cześć dziewczyny jestem prawiczkiem mam 23 lata, jeśli jest jakaś kobieta chętna i zdecydowana na spotkanie to czekam na odpowiedz

Gość gość
haaa zalosny jestes

Gość parowkakabanos
prawiczek szuka nauczycielki xd jak co to szczegóły w @ parowkakabanos@o2.pl

Gość gość
O nie, nigdy w życiu prawiczka! Kiedyś chciałam żeby był prawiczkiem, żebyśmy byli dla siebie pierwszymi ale NIE!!! Jestem dziewicą i czekam na doświadczonego faceta który miał 3-5 panien. Bo jak dziewica i prawiczek to porażka. Taki będzie chciał i tak zdradzić, bo 1 laska przez całe życie nie wystarczy.

Gość gość
jesteś dziewicą możesz mieć prawiczka a poszukaj kochanka który was poduczy :-)

Gość gość
Po co mam mieć prawiczka i go zdradzać? Wole znaleźć od razu doświadczonego... Bez sensu gadasz

Gość gość
jeszcze o tym nie wiesz ale ty też zdradzisz bo będziesz chcieć spróbować innego więc lepiej mieć w domu prawiczka niż ***akę a kochanek by ciebie poduczył a ty prawiczka :-)

Gość gość
Ja na drugiej randce nie wskakuje facetowi do łóżka ani nie puszczam się na imprezach. Więc nie gadaj bzdur, że będę chciała zdradzić bo musialabym byc z facetem troche czasu i go bardzo dobrze poznać i zorientować sie czy to ten jedyny. Nie moge niestety trafić na takiego żebyśmy charakterami sobie przypasowali. Nie znaczy to, że jestem cnotką niewydymką. Czekam po prostu na tego jedynego.

Gość gość
A ile masz lat, że masz takie podejście? Tak tylko chce wiedzieć, jestesmy tu anonimowi.

Gość gość
Swój pierwszy raz miałem z prostytutką i nie prawda że pamięta się to całe życie zapomniałem nawet jak ona wyglądała. Miałem wtedy 32 lata ona 39 przynajmniej tak mówiła