Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatyn niebieski

Historia i życie codzienne pokazuje że

Polecane posty

Gość szatyn niebieski

Ludzie homoseksualni są jednak bardziej inteligentni , bardziej spostrzegawczy , lepiej widzą i słyszą , są chyba zdrowsi od heteroseksualnych osób , na przykład Leonardo Da Vinci - jest teraz głośno o tym człowieku , że był bękartem , mańkutem i homoseksualny i tak wiele w swoim życiu stworzył , jakoś nikomu to nie przeszkadzało w XVI wieku , że gejem był , myślę że gdyby teraz żył i mieszkał w Polsce to już miałby przechlapane .

ewidentnie jesteś gejem i próbujesz się dowartościować

Gość lalalumada
oj szatyn... i co to kogo obchodzi? Zawsze liczy się człowiek i jego osiągnięcia, talent... to komu dupy daje i jak powinien zostawić dla siebie.

Gość szatyn niebieski
do lalalumada kogo to obchodzi pytasz szyderczo ? właśnie Kościół jest szczególnie zainteresowany takimi związkami homoseksualnymi i Biblia nakazuje i potępia , że tacy osobnicy nie należą do rasy ludzkiej , jednak nikt tu niczego nie zmieni, bowiem rocznie na 100 % urodzonych dzieci i tak 5 % to będą geje i 5 % to będą lesbijki , podobno przed Bogiem wszyscy powinni być równi ale czy są równi ?

szatyn niebieski...jak jestes gejem to wiedz ,ze ja nie mam do Ciebie uprzedzeń...Jestem nawet za tym żeby zalegalizowac takie związki...Ale wyłaczając adopcję przez takie pary dzieci..

Gość szatyn niebieski
ta książka napisana przez Dan Brown dała mnie bardzo wiele do myślenia , mam na myśli KOD LEONARDO DA VINCI , czy mnie do tej pory uczono fikcji a teraz mam obraz historii ? Jedno zapamiętałem z tego co mnie do głowy wkładano , że są nakazy , zakazy i należy ..... A może jest tak, że te 10 % ludzi homoseksualnych więcej zrobiło dla ludzi i dla świata niż pozostała reszta ?

ponik ..daj na wstrzymanie..Ja uważam ,ze jezeli dwóch facetów sie kocha nie robia nikomu krzywdy...itp Niech sobie żyją i ja im życzę wszystkiego najlepszego

Gość szatyn niebieski
Ja też uważam , że jeżeli dwie kobiety całują się na imprezie lub śpią razem w jedym lóżku przytulając się do siebie to nikomu krzywdy nie robią ale Biblia potępia takie postępowanie :(

under: w jakikolwiek sposób. geju: uważasz że geje są lepsi od ludzi heteroseksualnych? paranoja mirabelka: no jasne, jeszcze żeby tylko nie wywyższali się i nie manifestowali przy każdej okazji swojej odmienności. pedalstwo jest teraz podobno w modzie, oby ta moda przeszła szybciej niż wszystkie inne

Gość szatyn niebieski
geje i lesbijki są i żyją wśrod nas i nikt tego nie zmieni , nadal się ukrywają ze swoimi emocjami i swoimi fascynacjami , nadal boją się pokazać , że są inni , ponieważ inni się urodzili , moim zdaniem są bardzo inteligentni , ponieważ muszą uważać i się kontrolować na każdym kroku , nie mogą się zdradzić w pracy lub w szkole , że są inni , dochodzą do wysokich stanowisk , są naszymi kierownikami , dyrektorskie stanowiska zajmują , czyli są ponad przeciętni , jednak przyłapani z osobnikiem tej samej plci stracą wszystko natychmiast , więc inteligencja takich osób musi być bardzo wysoka . Kościół zabrania i religia katolicka jest przeciwna takim osobom ale przyjmują takie osoby do pełnienia misji , więc o co chodzi ?

Hmmmm..... Istnieje też ciemna strona tej seksualnej inności. Nie mozna patrzeć na homoseksualistów wyłacznie jak na uciskaną przez heteroseksualistów poszkodowaną mniejszosc pięknoduchów. Bywa że ci uciskani i tępieni sami uciskają i tepią zwłaszcza jak zajmują wysokie stanowiska lub w inny sposób mają przewagę. Przykład poznańskiego metropolity Paetza jest tu dosć wymowny. Znam pewnego starego nauczyciela wykładającego przedmioty artystyczne który zapewniając korepetycje czy stancje swym wybranym wychowankom poprostu ich uwodził. Również poznański dyrygent Krolopp rozmiłowany w cherubinowatych chłopcach wykorzystywał naiwnosc i swój niewatpliwy autorytet oraz mozliwości by sypiać z nieletnimi swymi wychowankami. Nie jestem przeciw pederastom - jednak wszelkie uogólnienia zarówno negatywne jak i pozytywne zwykle rozmijają się z rzeczywistością