Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeść trzeba

Czy wiemy co jemy-niespodzianki?

Polecane posty

Gość jeść trzeba

Osobiście trafiłam w ostatnim czasie na obrzydliwego czarnego robala w chlebie... a dziś trafiło w moje rece to zdjęcie http://bi.gazeta.pl/im/5/2840/z2840705G.jpg czy ktoś ma podobne doświadczenia?

Gość uuppppppppp

Gość ja mialam kiedys
glisde we Frugo

hi hi właśnie mi się przypomniało jak to ponoć po kontroli krakowskich kebabów PONOĆw jednej z budek wyczajono w sosie sperme :P po jakimś czasie krążyły nawet plotki że w jednym sosie było 30 rodzajów spermy :P

A to sobie ulżyli...:P Słyszalam ze w bakusiu ktoś znalazł kawałek szkła.

Gość a w Mc Donalds
a szejkach tez podobno wykryli sperme :/ a w wiekszosci budek z hamburgerami itp na zarciu sa rozne bakterie moczu bo faceci rak nie myja :/

Gość Skrzydełko czy nóżka
ACE - krakowski kebab, o którym piszesz znajduje się na rogu pl. Dominikańskiego i ul. Grodzkiej i rzeczywiście był zamknięty przez jakiś czas. A ja głupi dziwiłem się dlaczego sprzedawca sie tak dziwnie uśmiechał dodając białego sosu. Co do meritum sprawy poczytajcie sobie etykiety tanich produktów i spróbujcie rozszyfrować niektóre nazwy, np. "hydrolizat białkowy" w popularnej przyprawie "Maggi" Smacznego

Gość aleeeeee
ale tam sa 2 budki z kebabami, o ktorej mowisz?? tej blżej rynku czy dalej?? :-(

Gość Skrzydełko czy nóżka
Blizej rynku! A tak pozatym to ja bardzo często jadałem tam gdyz uwielbiam smak spermy, i tak ja 2 razy dziennie łykam przy obciaganiu kutasa swojemu chłopakowi.

Mi z obrzydliwosci raz trafił się niebieski sznurek w bajaderce,ale tak hardcorowo to nie było :classic_cool: Z tą spermą też krążą legendy wokół shake\'ów we Wrocławskim McDonald\'sie(tym na rynku),tylko,że tam ponoć było 7 rodzajów :P

Acha-mojej babci trafiła się kiedyś kupa myszki w chlebie-ale trafiła na nią podczas krojenia,a nie na szczęście już w trakcie jedzenia :classic_cool:

Gość jatakaja
ja jakiś tydzień temu w bułce trafiłam na jakiś kawałek drewna lub czegoś takiego... :o dobrze że to tylko drewno... :o

mnie tez trafiło się paskudztwo we frugo: karaluchy pod zakrętką

mnie obrzydzają cudze włosy w jedzeniu, a to przytrafia sie najczęściej