Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strider

mówi że nie jest ładna

Polecane posty

Gość Strider

a jest .... i to bardzo nigdy nie mogę swojej dziewczynie powiedzieć że jest ładna,bo ona traktuje to jakbym się z niej naśmiewał nie lubi słów: ładna piękna śliczna proszę o radę .

Gość mów jej
bardzo mi się podobasz, dla mnie jesteś najpiękniejsza ;)

Wiesz rozmawiałem z taka jedną na gg, wiedziałem jak wygłada to mnie najnormalniej w świecie potraktowała jak g...o, yak jakby mi zależało na zaliczeniu jej. Bo cało to nie wszystko, tak zgadza się ale nie znaczy, że nie można prawić komplementu...? Ja nie poradzę ci nic :O staraj się może ja zrozumieć albo.... no nie wiem... Albo nie mów jej tylko że jest ładna ale też o tym że ma dobre serce, jest inteligentna... może pomoże. Obserwuj ja może ma jakieś kłopoty... tzn. oby nie były to początki bulimii czy anorksji :O Albo jakieś podłoze psychiczne jakis uraz :O

Gość e-izabeth
bardzo ładna kobieta:) no i widzisz ona tyle widzi, i mowi, ze ładne, raptem ktos tak o niej mowi, ale ona wie, ze nie jest jak te panie:) zatem mowienie ładna dla mnie, brzmi wiarygodnie:) poza tym kazdy wie jak wyglada:) no chyba, ze ładna, piekna , bardzo piekna, takie stopniowanie:) ładna czyli okey z uroda:) ale nie zadna pieknosc:):):)

Gość Strider
3grosze ... a jesli to jedna z wymienionych przez Ciebie chorob to co wtedy ??

Gość e-izabeth
to znak, ze nieakceptuje siebie:) bulimia to jak je i wymiotuje, inaczje to wilczy apetyt a anoreksja to wcale jak nie je

Gość bellaaaaa
ja tez uwazam ze jestem brzydka a moj chłopak mowi mi ze jestem piekna.. nie rozumiem go.. ma coś z oczami nie tak..

Gość e-izabeth
belciu jak on tak mowi, uwierz:) jak mowi obcy chlop w radi, nie wierz:) jak sie kocha to sie kocha:)

Gość bellaaaaa
hehe no on tak mowi pewnie dlatego ze kocha.. i dla niego jest najpiekniejsza.. no przynajmniej to od niego słysze :) ciekawe jak jest w zrzeczywistości..

Gość e-izabeth
jak sie kocha to ta osoba jets dla nas naj:) inne juz nie robia na nas wrazenia:) to prawda

Gość duka
daj jej to odczuć, a nie gadasz ;-)

Gość Strider
ale tak jest ... nie jesteśmy ze sobą tylko fizycznie

Gość może po prostu omijaj temat
urody- przyzwyczaj ją do komplementów stopniowo mów jej, że jest niezwykła, nadzwyczajna, inna niż wszystkie, najwazniesza, niesamowista, cudowna, zachwycająca potem zacznij komplementować jakię drobiazgi- np. jej oczy, uśmiech, elegancję, gust, fryzurę...tak na spokojnie i jakby od niechcenia:) ona może po prostu musi uwierzyć, że mówisz to na serio:) a nie tylko po to żeby się przymilać- bo tak trzeba...

Gość Brondynka
Jak jej mówisz, że jest ładna to mówisz to co wszyscy, a ona juz to słyszała... Kobiecie mówi sie: podobasz mi się, podobają mi sie twoje oczy, uwielbiam twój uśmiech, lubię twoje włosy itd. itp. Chodzi o to, że to ma być od ciebie, a nie takie ogólne zwroty. A poza tym w głowie się jej nie przewróci, że taka piękna. Pomyśli, jemu sie podobam, a nie wiadomo czy innym... To w jakiejś książce o psychologii wyczytałam, jakby co :)

Gość nocna Marka
A jak wogole nie prawi kompelmentow? A tak milo byloby usluszec czasem... Chociaz dzisiaj powiedzial, ze mam oryginalne kolczyki...coz...

Gość OnA_21
TO JEJ POPROSTU NIE MOW TEGO...JAK MOZNA NIE LUBIEC KOMPLEMENTTOW OD KOGOS KOGO SIE KOCHA???

Gość Strider
ja nie lubie nic na swoj temat slyszec ... nie uwazam sie za kogos "wspanialego"

Gość ogier_wielkki
fajna dupa..chetnie bym ja wydupczyl..... a moze wlasnie nie lubi komplementow bo nie umies zich prawic albo jestes chujowy w lozku

Gość Strider
ogier(ku) schowaj się ...