Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HECEK

Przypadkowo przyłapałem kobietę sikająca w miejscu publicznym

Polecane posty

Gość HECEK

Warszawa - ulica Żwirki i Wigury oblężona przez Policję chyba z całego województwa , już od godzin południowych pilnują drzew przy ulicy :) i jest sporo Policjantek . Wszystkie siły prewencji zostały chyba rzucone dla ochrony , wiadomo że jutro Papież przybywa ale ktoś tu zapomniał o ludziach , którzy już pracują i pilnują każdego drzewa , wyszedłem na spacer z psem, bardzo spokojnie jest przy ulicy ale kiedy mój pies zobaczył, że ktoś za drzewem się ukrywa to nagle ujadać zaczął potwornie , za drzewem skryła się Pani Policjantka , która patrol miała i spokojnie za drzewem robiła kupę , musiałem psa uspokajać po tym co zobaczył , właściwie to nie rozumiem, dlaczego Pani Policjantka uciekała przed psem ze spuszczonymi spodniami , chyba nawet nie zdążyła się podetrzeć ? Dlaczego władze miasta stołecznego Warszawy nie zabezpieczyły przy trasie przejazdu Papieża kontenerów TOI - TOI , Panie Prezydencie Warszawy , jutro wstyd będzie , niech władze Warszawy chociaż papier toaletowy rozwieszą na drzewach :)

Gość ona taka fajna
Hehehehehe,nie rozumiem tylko dlaczego ten temat umiesciłes w erotycznym.....................moze boisz sie przyznac,ze Cie to podnieciło:P

Gość o wypróżnianiu to na
zdrowiu i urodzie , jak to uraziło twoje poczucie estetyki to na uczuciowym a jak takie sprawy cię podniecają to dobrze trafiłeś

Gość heheeh...
ja z kochankiem jak bylismy w warszwie i zwiedzalismy to czesto lalismy pod drzewami na roznychj ulicach i nas nie zlapal nikt heheh a niby takie ruchliwe miejsca!

Gość HECEK
Tu napisałem tą historię prawdziwą , godzinę temu to było hihi, wolałem tu napisać aby mojego topiku moderatorka nie wywaliła , co chwilę słyszę sygnały alarmowe aut policyjnych , Policjanci pilnują każdego drzewa , chyba wyjdę z cyfrówką w nocy i będę robił fotki policjantkom , które już za drzewem nie wytrzymują hihi.....

Gość Kupomiot
Ty zboku !!!!

Ja, ostatnio, jak wracalam z chlopakiem z parku, to też widzieliśmy, jak baba się załatwiała. Było to tak obrzydliwe, że szok. Akurat trafiliśmy na widok, jak jej to z tyłka wylatywało :P bleeeee a moj facet jeszcze stanał i zaczał śmiać się i krzyczeć do niej \"jaaaa, ale wstyd\" haha, porażka na maksa

kilka tygodni temu w sobotnia noc w centralnym londynie niedaleko leicester square na ulicy zaczajona pomiedzy samochodami ... ehhh ... jakby nie bylo publicznych szaletow w okolicy