Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internet baby

Panicznie boję się raka

Polecane posty

Gość Dziecko łobsrane...
wow dopiero zobaczyłam, że jest kontynuowany temat. Powiem po swoich doświadczeniach: Nie musi być żadnych objawów tojest właśnie pierwsze stadium choroby. Jak zaczynają się objawy wtedy przechodzimy ze stadium I w II i dalej alewtedy oczywiscie jest gorsza sytuacja. Komórki nowotworowe bardziej atakują i bardziej się rozwijają. Ja mam ALL/B/L2 czyli stadium II,ale też tak dziwnie bo nie miałam jakiś strasznych objawów. Powiększone węzły chłonne i OB oraz limfocyty były ardzo bardzo podwyższoone,

Jako radiosteta wielokrotnie juz sprawdzilem, ze raka powoduja zyly wodne lub ich skrzyzowanie ktore przebiegaja pod lozkiem. Dlatego miejsce spania nalezy sprawdzic wahadlem lub rozdzka, i zmienic miejsce spania. Zobach topik pod \"ZDROWIE I URODA\" \"uwaga chorzy na raka\" lub \"chorzy na raka uwaga\"

Gość 0007
Autorko topiku. Zgłoś się do poradni genetycznej. Tam zrobią Ci badanie i ustalą czy rodzinnie macie uszkodzony któryś z genów odpowiedzialnych za raka. Ten gen można naprawić.:)) Na badanie genetyczne nie trzeba mieć skierowania. Jeśli w twojej rodzinie były przypadki raka to badaniu będziesz poddana natychmiast.

Gość a moim zdaniem to
autrko topiku zglos sie do psychiatry...bo wpadniesz w nerwice (ja nie zartuje!!!!)

Gość carmina
A ja mysle że najlepszym lekarstwem na raka i inne cięzkie choroby jest ogromna wiara w wyzdrowienie. Choroba najpierw zaczyna sie w naszej głowie poprzez negatywne myśli i emocje.Znam kilka osób które siłą woli dzieki ogromnej determinacji pokonaly raka.

Gość uspokojna
ktos wie ile kosztuje takie badanie na oznaczenie markerow?

Gość uspokojna
ja tez sie boje bo bardzo mozliwe ze uszkodzone geny odziedzicze po mamie:(

Gość erty
ja raka, hiv i kiły

Gość uspokojna
naprawde nikt nie wie ile to moze kosztowac?

Gość erty
dodam, ze rodzice zmarli na nowotrowy zlosliwe

\"A ja mysle że najlepszym lekarstwem na raka i inne cięzkie choroby jest ogromna wiara w wyzdrowienie. Choroba najpierw zaczyna sie w naszej głowie poprzez negatywne myśli i emocje.Znam kilka osób które siłą woli dzieki ogromnej determinacji pokonaly raka.\" To jest bzdura w kółko powtarzana:P.Wiele tak myślało i wącha kwiatki od spodu:P.

Gość saamotnica
ja sie raka nie boję i wiem tylko że lumpy na raka nie chorują bo sie go nie boja i o tym nie myslą

Chciałam zapytać czy rak może być dziedziczny.W mojej rodzinie ju ż 3 osoby umarły na raka.Gdzie można to sprawdzić ?