Gość **YEKATERINA*** Napisano Wrzesień 6, 2006 kwiatuszku...napisałam do Ciebie maila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Na Kawe nnie ma już szansy bo materiał dostałam od koleżanki a Ona pd babci więc był kupowany kilkanaście lat temu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***HANIA*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 ania torba Kawa jest rzeczywiscie sliczna, wiem bo mam no i praktyczna bo jest duza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xena-85 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 mi tez sie ona bardzo podoba. niestety tez nie zdazylam jej kupic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Kwiatuszku napisałam maila do Ciebie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marciap1 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 ja tez napisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaaarna 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Witam Was:) Dostałam dzisiaj torbę moro. Napisze Wam ze jest SUPER. Kwiatku ile masz jeszcze torebek bukiecik? Na razie nie mam pieniądzy ale jak tylko uzbieram to postaram sie ją kupic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Black Cat 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Można zamówić \"beżowe kwiatki\"? I czy będzie jeszcze kiedyś jakaś torebka z kotem? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aanniiaa Napisano Wrzesień 7, 2006 Kwiatku a mam pytanie czy cos w stylu torebki Kawa ale np w kolorze brazowym lub czanym z jakas kontrastowa kokardka dalabys rede zrobic? pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mini pini Napisano Wrzesień 7, 2006 a czy te wszystkie torby można zawiesić na ramie, czy niektóe tylko w dłoni sie trzyma??? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Będzie torba z Kotem w kolorze różu i kot brązowy. Torby wszystkie można nosić na ramieniu. Beżowe kwiatki można zamówić dzisiaj będzie fason KAWY z materiału co torba Beżowe kwiatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 aanniiaa======= może z tego brązu co B rąz ze Złotem fason Kawy a kokarda złota? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Francja Napisano Wrzesień 7, 2006 http://www.himoney.fr/start.php?id=3513 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anieliczka 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 Przelew już poszedł kwiatku :). Pamietaj zeby nie wysyłac bo jeszcze cos domówie ;). (widze że ładne torebki się zapowiadają) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 NOWA TORBA!!!!!!!! KAKAO http://www.mFoto.pl/uploads/1087/hpim0807_06d46.jpg Mieści format A4 w poziomie, torba jest na ocieplince. 20zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 7, 2006 anieliczka==== ok torba będzie czekać jak wpłyną to napisze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosiak Napisano Wrzesień 8, 2006 kwiatku, podoba mi sie torebka Zielona, prosze napisz jaki ma zapięcie i czy w środku ma suwaczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaania Napisano Wrzesień 8, 2006 mam pytanie z jakiego materialu są bezowe kwiatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sztruks chyba Napisano Wrzesień 8, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 kosiak===== jest zapinana na zatrzask i dodatkowo zaciągana na sznureczek w środku ma kieszonke na dokumenty i komórke. Tylko tak jak pisałam zdjęcie nie oddaje koloru, kolor jest to intasywny zieleń. Pojemna mieści format A4 i troszke więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 aaania===== a właśnie że nie sztruks, to jest tkanina o splocie żakardu, kwiatki są wrabiane, jest to taka jakby wełniany żakard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xena-85 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 ja już dostałam swoje totebeczki. sa piekne!!!! bardzo mi sie podobaja. idealnie zrobione i piekne tak jak na zdjeciach!! dziekuje Kwiatuszku:* czekam na nowe pomysły!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zachwycona..... Napisano Wrzesień 8, 2006 ...ze tez dopiero odkrylam strone z tymi slicznymi torebkami... Kwiatku interesowalaby mnie torebka w kolorze oliwki lub brązu czy czekolady, ksztaltem zblizona do KUKUŁKI bądz NAGIETKA. No i co najwazniejsze - musi miescic format A4 gdyż zamierzam ja zabierac na zajęcia :). Czy jest szansa ze w najblizszym czasie " wyprodukujesz" cos takiego? czekam na odpowiedz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 zachwycona========== mogłabym uszyć z tej tkaniny co torba BRĄZ I ZŁOTO, a oliwki nie mam :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 NOWA TORBA FILEMON http://www.mFoto.pl/uploads/1087/hpim0817_b66f1.jpg Torba mieści format A5, w środku cała podszewka kolorowa, a tkanina to aksamit na lewą strone ;-) Cena 20 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie lubie poniedziałku 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 hej kwiatku mam pytanie. czy bedzie jeszcze torba ziemia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zachwycona..... Napisano Wrzesień 9, 2006 kwiatku a czy istnieje mozliwosc uszycia torby KUKUŁKA z materiału z którego robisz BUTELKOWĄ? Chodzi mi o to ze kształt KUKUŁKI zdecydowanie lepiej mi się podoba.... a butelkowa zielen tez mi odpowiada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Torby ziemia już na pewno nie będzie. Zachwycona== mogłabym taką uszyć, ale to napisz na poczte ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek12 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Zachwycona====== mam jeszcze pomarańczowy ortalion ;-) na ocieplince. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Princilla 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 kurde!!!!!!!! zaden link z pierwszej strony nie chce mi sie otworzyc!!!;/;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach