Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deprim

tęsknię za prawdziwą miłością

Polecane posty

Odkąd poczułam powiew lata o niczym innym nie myslę jak tylko o tym aby się prawdziwie zakochać. Choć przez chwile być megaszczęśliwą.... Boże jak ja potrzebuję teraz czułości... NIe powinnam o tym myśleć...zresztą na wszystko jest już za późno. Czy ktoś mysli podobnie?

Gość malutka_20
no pewnie.. ja mam podobnie.. Przewegetowalam bez uczuc juz rok.. Tęsknię za tym żeby zakochać siędo szaleństwa i nie myśleć o konsekwencjach. Jednak u mnie pojawia sie strach przed odrzuceniem ktory zazwyczaj psuje wszystko co chcę osiągnąć - nastawiam sie do facetow pesymistycznie. A moze szukam idealu, ktorego nie ma..? W kazdym razie tęsknię już za milością i to bardzo :) Chcialabym miec juz kogos kogo bardzo pokocham (najlepiej ze wzajemnością :-P)

Gość mnie zauroczył
mój wykładowca, ale szans nie ma - wiadomo. Jestem sama juz jakis czas niestety. Chcialabym sie zakochac tak bez skrepowania, tak do konca i na długo.

Zwłaszcza zwrot, że \"na wszystko jest już za późno\" jest jak najbardziej adekwatny. :P CHOLERA!!!

Gość marideli
przyjdzie , dziewczyny, przyjdzie ta miłość, jak nie za 2, 3 to za 10 tym razem :) Warto czekać, warto szukać, a nawet jesli jest sie samemu, to trzeba sie tym cieszyc!Banalne to, ale prawdziwe! Miłośc nie daje 100% satysfakcji, jesli sie samego siebie dobrze nie zna.Ile to razy wpakował sie czlowiek w taki związek, ze tylko obolały i potluczony z tego wychodził !A trzeba sie bylo wsłuchac w samą siebie - i glos: nie ten facet, nie ten facet...A na wiosne taki wewnętrzny sluch tracimy - za bardzo nam zmysły zagluszaja:)

Witaj deprim:) Mam podobne odczucia, a na dodatek jestem w tej samej sytuacji, co Ty (czytałam Twoją wypowiedź gdzieś tutaj na forum):( Niestety chyba już na to za późno...

Gość marideli
a nie wydaje sie wam, ze w kazdym zwiazku tak jest i bedzie?? motyle , pralki, wirówki i inne w brzuchu przez pare miesięcy, a potem powrót na ziemie??Deprim- mniemam, ze skoro wyszłas za mąz,m to ten moment megaszczęścia jednak kiedys przeżyłaś?Czasami tez mi tego brakuje, ale wiem,ze tak sie nie da życ- spalilbysmy sie za szybko!Prawdziwe motyle tez dlugo nie żyją!!!

somebody, marideli-witajcie bratnie dusze:) Ja nadal rozpaczliwie poszukuje miłości...a czy kiedyś byłam megaszczęsliwa-pewnie tak mi sie wydawało..teraz chciałabym móc oszaleć na czyimś punkcie...niekoniecznie męża...i powiem Wam,że nawet nie potrzebuję wzajemności...chyba....

Gość marideli
ehh, Deprim, namieszałaś mi w glowie i tak sie od kilku dni zastanawiam nad tym wszystkim. Kochliwa zawsze byłam, goniłam za tymi motylkami, dlatego wiosenną porą przypominają mi sie wybryki młodości. Mimo tego,dziś zauważyłam, ze potrafię sie jeszcze zakochać i to we WŁASNYM męzu :) !!! Tego samego życzę - jeśli zostały jakies iskierki uczucia, to warto je pielęgnowac, a ogień wybuchnie.Nie marudzić, nie płakać, nie narzekać (co ja często robiłam) ale działać! Kusić, uwodzić, zaskakiwac - to budzi "motylki" na 100%.

Gość e-izabeth
to prawda motyli spia, trzeba je umiec obudzic, nie fruwaja, sa, spia!!!

marideli:) Też byłam kochliwa a ostatnio coś mnie kusi nieustannie...ale próbuję na nowo zbliżyc sie do mojego męża...bo to ja sie od niego oddaliłam. MOże znowu poczuję, że jest tym jednym jedynym i najwazniejszym:) Trzymajcie kciuki:)