Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssgsadgasgsdg

NATRĘTNYM KOBIETOM MÓWIMY NIE!!!!!!!

Polecane posty

Gość dssgsadgasgsdg

może ktoś się chce podzielić doświadczeniami na tym polu? tutaj jest na to miejsce. ja zaczynam: 1. wyśledziła gdzie mieszkam i przyjechała do mojego domu rodzinnego, a dokładniej do moich rodziców, bo ja tam najczęściej nie przebywam. cała rodzina włączyła się w poszukiwania mnie, a ja czułem się jak zaszczuty zając. nigdzie nie można czuć się bezpiecznie, nawet w domu. 2. zaczęło się od długiego przesiadywania u mnie, a potem zostawania na noc. w końcu po prostu zaczęła u mnie mieszkać. po pewnym czasie nawet zaczęła mi zwracać uwagę że za mało czasu jej poświęcam !!!!:D nie miałem w sobie wtedy tyle asertywności żeby wykopać głupią cipę.

Gość jaaaakk fajnie
też chcę być taką natrętną:D tyle tupetu:D, może w końcu kogoś w sobie rozkocham:D

Gość fhsdhsdhsdhdfs
no niestety ale to działa w obie strony jak facet sie kobiecie nie podoba to jego zaloty w pewnym momencie bardzo ją denerwują i zaczyna 'uciekać' a swoim kolezankom opowiada ze jakis desperat nie daje jej spokoju faceci też mogą w ten sposób odbierac natretne kobiety i zapewniam ze natrectwo nie jest sposobem na rozkochanie w sobie faceta

Gość wiesz czegoś tu nie rozumiem
dlaczego pozwalałeś jej u siebie zostawać na noc, skoro ona tak natrętna była ? ;)

Gość eeeeeeeeeeeeetammmmmmmmm
bo głupi cipek był :P i pewnie jeszcze jest :P

Gość fdshdshsdh
pozwalałem? wcale mnie się nie pytała, a zresztą wtedy uważałem że to byłoby przecież nietaktem tak ją wyrzucić. i nie chciałem jej ranić. ale teraz wiem ze z takimi nie mozna inaczej bo sie nie odkleją

Gość OnA_21
o moj Bozeeee jakie Ty masz dobre serduszkoooo...hehehe przestan jak jej nie chcesz wyrzuc ja...daj spokuj...nie mozesz tak...