Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Jakie są objawy anemii? wazneee!!!

Polecane posty

hmm wie ktos...ostatnio ajkos tak zle sie czuje:O w miare normalnie sie odzywiam itd itp,ale dzis nP; gdy spalam 9godzin,obudzilam sie slaba ,mialam slabe nogi..na chcwile to przeszlo..a od jakigos czasu znow czuje sie slaba,mam takie dziwne uczucie w nogach, i podejscie pod niewielką górkę sprawia mi wysilek wiekszy jak zwykle...:O niby za 4 dni mam miec okres,ale takich obajwow to raczej przed nim jeszcze nie mialam:P? czy to moze byc oznaka anemii czy czego? piszcie 😭

zbadalabym tyle,ze jutro osrodek bedzie zamkniety:P:O a moze byc to objaw jakiejs innej choroby:P?

tarczyca chyba spoko,bo kiedys mialam robione i nic nie wyszlo...choc mam nadzieje,ze to od pMS\'u...

Gość hhaoS
kiedys? To nie znaczy ze teraz wyjdzie ok.

Gość bobik**
ja mialam anemie.moimi objawami byla bladosc.caly czac chcialo mi sie spac, bylam zmeczona, oslabiona. oczywiscie ppjawialy sie tez zawroty glowy(raz prawie zemdlalam-na szczescie tylko raz). zrobilam sobie badanie krwi- wyszlo za malo hemoglobiny, a pozniej zrobilam jeszcze badanie na poziom zelaza- i tu bylo duzo ponizej normy.Moj lekarz przepisal mi zelazo w tabletkach + do tego kwas foliowy dla lepszego wchlaniania zelaza.Naczytalam sie w internecie ze zelazo w tabletkach odbarwia jezyk i zeby na czarno ale na szczesie w moim przypadku tak nie bylo.:)