Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

LEKARZ PRZEPISAL MI TABLETKI BEZ BADAN! ZMIENIC LEKARZA?

Polecane posty

otoz yasmin to moje pierwsze tavletki i kiedy zostaky mi one przepisane (to bylo pol roku temu) to z powodu takiego,ze ciagle karetka przyjezdzala z bolu brzucha w czasie miesiaczki., ale problem jest taki : doktor przepisala mi BEZ ZADNYCH BADAN! a wiem ze mam cos z hormonami...teraz po pol roku,niewiele sie zmienilo: nadal boli mnie brzuch w czasie okresu, a w dodatku nie mam ochoty na sex ciagle sucho i bolą mnie piersi caly czas...czy pojsc do innego lekarza by zrobil mi badania i przepisal inne tabletki??

Gość Basienka121
moim zdaniem powinas pojsc do innego lekaza aby ciebie zbadał i w tedy bedziesz wiedziała co ci jest

Gość to rownie dobrze
moim zdaniem tez ja mialam identyczna sytuacje z tymze gin przed wypisaniem tabletek zrobil wszystkie badania (lacznie z poziomem hormonow) i pierwszy okres po tabletkach byl calkowicie bezbolesny i tak jest do dzisiaj

Gość być może masz jakieś
torbiele na jajnikach. Zrób usg. Też miałam bolesne okresy, brałam wtedy Cilest, zrobiono mi usg i okazało się, że mam torbiel na jajniku, przepisane mi Diane 35, jakieś czopki i antybiotyki. Po miesiącu się wchłonęła