Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brandonn

Jak najdelikatniej nauczyc dziewczyne robic loda ?

Polecane posty

Gość Brandonn

Moja nie potrafi, a ja sie wstydze zwrocic uwage.

Gość Zrób go sam
a ona niech się przygląda.

Gość Najlepiej tak
Składniki: 1 szklanka pełnotłustego jogurtu naturalnego 1/2 szklanki śmietany kremówki 3/4 szklanki cukru 2 jaja 30 dag malin kilka gałązek porzeczek do dekoracji Sposób przygotowania: Jaja umyj, sparz, oddziel żółtka od białek. Żółtka utrzyj z cukrem na puszystą masę, wymieszaj z jogurtem. Białka ubij na sztywną pianę. Śmietanę schłódź, po czym również ubij. Maliny umyj, osącz, odłóż część do dekoracji, a pozostałe zmiksuj. Białka, śmietanę oraz zmiksowane maliny dodaj do kremu jogurtowego, delikatnie wymieszaj, wstaw do zamrażarki na 2 godziny. Zanim lody dobrze zastygną, wymieszaj je 2–3 razy. Podawaj w pucharkach udekorowane owocami lub polane sokiem. :classic_cool:

Gość Brandonn
ja tak calkiem na serio... nie chce jej urazic ze cos zle robi

Gość Brandonn
ja tak calkiem na serio... nie chce jej urazic ze cos zle robi

Gość a mów
masz tylko dwa wyjścia : nie chcesz jej urazić a ona nie wie, i robi źle albo jej powiesz, dasz wskażowki, i zacznie robić dobrze seks nie tylko polega na robieniu , ale również na rozmowach jak zrobić dobrze.

A czy ona kiedykolwiek robiła to facetowi czy Ty jesteś jej pierwszym?

Sądze, ze faktycznie musisz dać jej wskazówki (delikatne, nie typu \"źle, nie tak\" zlbo \"stój, co robisz\"), sam kierowac jej dłonią, delikatnie podstawiac sie jej pod usta tak jak bys chciał....Chyba ze jest niereformowalna i po prostu jej to nie wychodzi i tak juz zostanie...czego Ci oczywiscie nie życze

zrob jej minete i zapytaj sie czy dobrze robiles Jak ci odpowie to powiedz jej ze ona nie za dobrze ci robi bo ci drazni penisa i wytlumacz jej jak ma robic Ja mam wrazliwego penisa na ocieranie zebami i nie znosze tego jak dziewczyna go dotkie zebami ale ona moze nie wie Przeciez kazdej ze stron jest chcec dawania przyjemnosci

Brandonn... najlepiej powstrzymaj się przed używaniem słów. Słowa ranią bardziej niż cokolwiek, gdy nieumiejętnie używane. Jeśli chcesz ją nauczyć, wykaż cierpliwość i subtelności, i jednocześnie poprowadź ją. Jestem pewna, bo sama to przeżyłam, że czasem kobietka potrzebuję poprowadzenia. I chce, byś pokazał jej, jak lubisz i jak to się robi. Ale chociaż ona się chlubi tym, że może Ci powiedzieć, że nigdy tego jeszcze nie robiła i dlatego nie umie, to jednocześnie chce bardzo gorliwie sprawić Ci przyjemność. Dlatego prowadź ją w tym nowym terenie. Pokaż jej własnymi ruchami a również własnym głosem, co robi super, a co nie do końca. Kiedy jest Ci fantastycznie i robi, to co jest super, daj jej znać głosem. Gdy robi coś nie tak, zamilknij. A gdy coś jest zupełnie nie do przyjęcia, zatrzymaj ją ruchem dłoni i powiedz, że tak nie lubisz. I tylko tyle. Bez mówienia, że robi coś źle. Słowa o robieniu czegoś źle zostaw palantom, którzy nie mają pojęcia o kobietach.

Gość chetna do nauki
Hej Brandonn! a co robi zle twoja dziewczyna? i jak ma to wygladac dobrze zrobione? opisz nam:) moze sie przydac;)

Gość Brandonn
ma troche dziurawe zeby i takie połamane i cholera zachacza nimi o wedzidełko , to boli poza tym ma szorstki język, którym uparcie szoruje pod napletkiem kocham ją i nie przeszkadzają mi te wady, ale chciałbym, zeby lód dawał nam obojgu radość :( a nie tylko jej

ojej ojej...powiedz jej to natychmiast, skoro ma szorstki jezy to pewnie pali:)powiedz zeby robila to delikatniej:) to normalne trzeba rozmawiac

Gość Brandonn
Ja za to w ogole nie mam zebow i dlatego czasem podkradam sztuczna szczeke zaprzyjaznionemu emerytowi p.Zenonowi z domu spokojnej starosci "Pogodna Jesien", za co on wymierza mi tegie razy lyzka do butow w jadra

Gość Brandonn
podły podszywaczu 😠 a ciekawe czy twoja kobiueta ma zęby piękne niczym perełki kazdy ma prawo miec jakis defekt to chyba normalne a to chyba nic złego, ze ja takze chcę miec przyjemnosc z loda, bo co to za lód jesli sprawia przyjemnosc tylko kobiecie poradzcie mi prosze jutro znów bede sie z nią widziec

Gość Brandonn
wiecie co?juz wiem co zrobie powiem jej mała chapaj dzide. ten brandonn na de mna to podszywacz