ewcia081 0 Napisano Maj 25, 2006 od paru dni zaczełam brac tabletki antykoncepcyjne(CILEST) ale sie denerwuje ze nie zadziałają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Maj 25, 2006 Pomóżcie mam straszną nerwówke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spejjja Napisano Maj 25, 2006 Te tabletki bardzo czesto nie dzialaja jak trzeba...powinnas uzywac dodatkowego zapezpieczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Maj 25, 2006 naaprawde a słyszałaś o przypadkach aby nie zadziałały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodaMamunia 0 Napisano Wrzesień 16, 2006 witam niewiem czy te tabletki dzialaj tak skutecznie , ale jedno jest pewne ja przez cale 21 dni krwawilam!! ina dodatek mam apetyt!! wiec koniec z tym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez zaczynam brac Cilest Napisano Wrzesień 16, 2006 i dlaczego one by mialy byc mniej skuteczne???????wlasnie tab o mniejszym estrogenie moga nie zadzialac bo nie zawsze powstrzymaja owulacje a te ktore maja powyzej 0.03 estrogenu zatrzymuja owulacje juz e wszystkich przypadkach.a to ze ma sie skutki uboczne to nie oznacza ze one zle dzialaja bo za to odpowiada ten drugi hormon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość issska Napisano Wrzesień 16, 2006 No dziewczyny, jak bierzecie tabsy to sie bójcie one nie działaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak nie mozna okreslic Napisano Wrzesień 16, 2006 denerwuja mnie tqakie topiki- bo tab maja dzialanie 99,9% a tutaj na forum wychodzi ze 50% widac siedza tu same Panie Ginekolog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach