Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczuś

A ja mam 23 lata i każdego dnia mam taką ochotę na sex że...

Polecane posty

Gość Płaczuś
Miś Kolargor chłoszcze mnie codziennie skisłymi parówkami , które trzyma w marynacie ze śledzi węgierskich:-P, Maria K. to mój ideał kobiety!

Gość huhaua
Placzus, a miales juz dziewczyne?

Gość Płaczuś
miałem dwa poważne związki ale niestety jestem dosyć wymagający jeśli chodzi o stały związek, raczej uznaję zasadę że, wóz albo przewóz. Niedopasowanie było powodem dla którego rozstawałem się z moimi partnerkami. Uważam, że dobrze robię w takich przypadkach bo nie tracę czasu mojego i tej drugiej strony. Nie daję nadziei na coś więcej gdy widzę, że nie jest tak jak być powinno. ALe niestety nie wszystko można pogodzić i stłumić w sobie. Dlatego ten post.

Ja zyję bez seksu od dwóch lat, a wcześnije nie miałam okazji aby w pełni się nim nacieszyć (związek na odległość). O seksie myślę prawie każdego dnia, a prawie każdej nocy masturbuję się, czasami jeszcze rano -zalezy od cyklu . Z jednej strony seks stał się dla mnie pojęciam abstrakcyjnym, nie potrafię wyobrazić sobie, że jeszcze kiedyś może..a z drugiej strony mój organizm \"tego\" potrzebuje.

Gość Płaczuś
poza tym uwielbiam przebierać się w damskie ciuszki kupione na bazarze u chińczyków i oddawać się analnie emerytowanym oficerom SB,uwielbiam gdy bawia sie ze mną w oficera i opozycjoniste,jak mnie przesłuchują i podłaczaja mi akumulator na jaja,strasznie głośno wtedy płacze z bólu,dlatego nazywają mnie płaczuś :D