Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczuś

A ja mam 23 lata i każdego dnia mam taką ochotę na sex że...

Polecane posty

Gość Płaczuś

aż szkoda myśleć co by się stało gdybym spotkał taką samą narwaną dziewczynę... normalnie tak mi tego brakuje na codzień, że normalnie zapadam się pod ziemię. Myślę o tym wszędzie .... w metrze tramwaju i już nie wiem co zrobić. :( Niestety nie mogę spotkać żadnej fajnej dziewczyny bo raczej nie mam czasu na jakieś wypady przez moją pracę i brak czasu ale mojej wrodzonej natury nie oszukam i cierpię. Ktoś jeszcze ma takie dobijające problemy ze spełnieniem się seksualnie...... !???!?!

Gość hgh
rączka i do dzieła

Gość Płaczuś
próbowaliście jakoś powstrzymać swój popęd tak aby nie myśleć w kółko o kontakcie z drugim gorącym ciałem i totalnym radosnym zmęczeniu po fakcie spotkania ciał !! ja to bardzo lubię ale to naprawdę mi bardzo przeszkadza w codziennym życiu. naprawdę moja ochota na sex nie ustaje i czasami już nie wiem co robić !!

no nie przesadzaj! jak masz ochote na sex to szukasz kogos i sie bzykasz..co za problem? chetnych nie brakuje

Gość Płaczuś
jak będziesz znać taką osobę to daj znać, może jakoś mi ulży jak trochę zaszaleję. ale i tak będzie to ciężkie to realizacji. Poza tym sprawa nie jest taka prosta bo każdy boi się ciąży i innych tego typu spraw. zawsze można trafić na jakąś kretynkę, która szuka alimentów albo podchodzi niepoważnie do takich spraw. tak więc ciężko znaleźć taką osobę. a ja naprawdę nie zamierzam pakować się w kłopoty !!

ehhh ty sam sobie wymyslasz klopoty i dlatego nie masz z kim sie bzykac :( wlez na jakiegos czata jak nie mozesz znalezc nikogo na zywon i znajdziesz taka ktora nie bedzie chciala alimentow :o

Gość latarenka78i98792
ile masz lat, skad jestes, jaka to praca i czy nie masz trepla?

Gość latarenka78i98792
no śmiało, trzeba wiedzieć co się bierze. I jeszcze opisz wygląd swój

Gość Płaczuś
nie zamierzam siebie opisywać, zwłaszcza na publicznym forum. nie będę tracił czasu na jakieś opisywanie siebie, jak ktoś chce szczegóły to polecam mój mail. :] może ze strony Kobiety, znalezienie faceta do sexu na czacie jest proste ale ze strony faceta to męczarnia, trzeba pisać i pisać a potem i tak damulka zrezygnuje ze spotkania bo wykręci się jakąś pierdołą. także to odpada. do latarenki ---> nie wiem co jest trepl , ale ciekawie to brzmi. :) a tak w ogóle to już mnie wziełaś ??

jeszcze nikogo nie wziełam :) czyli czysty jesteś? Sory za bezpośredniość, ale wiesz. Nikt nie chce syfa złapać. To inaczej, jakim jesteś typem i co lubisz w seksie.

Gość Płaczuś
jestem niewyżyty.... lubię dominować ale czasami oddaję się w ręcę drugiej osoby i po prostu czekam na zaspokojenie. a o to nie jest tak łatwo. z całą pewnością dbam o doznania mojej partnerki. egoistą nie jestem. czułe pieszczoty "całego" Twego ciała wprawiłyby Cię pewnie w miły nastrój i napięły wszystkie Twoje mieśnie. czułe słowa i mój ciepły oddech na Twojej szyi i zimny oddech na Twoich piersiach sprawiłyby pewnie Tobie gęsią skórkę od stóp do głów..... itd itp... ale tak naprawdę nie można tego opowiedzieć bo trzeb to przeżyć...

Gość Płaczuś
ogólnie jestem spokojny ale w łożku jestem jak wariat.

Gość Płaczuś
istnieje. jestem też dżentelmenem i ustępuję pierwszeństwa Kobietom. :) Dotrzymuję słowa. Może zobaczę Twoją fotkę a potem prześlę swoją ?!?

Gość Płaczuś
poza tym nie znam Twego adresu mail'owego!!

Gość dawaj fote
ja mysle ze Placzus to wysoki i przystojny z topiku obok:D

Gość wicia
ja 39 i dymać mi się chce jak telewizora pod celą a mój z m ę c z o n y

Gość Płaczuś
może przejdźmy na kontakt mailowy. ale za jakiś czas, bo teraz muszę coś zrobić.. wpadnę tu za jakąś godzinkę. trochę mi lepiej jak powiedziałem co mi leży na Ciele. uff

Gość i zona go nie rozumie
on juz zna te kobiety co wracaja nad ranem nie same :o

Gość Płaczuś
jeszcze tak dla wyjaśnienia: Nie jestem żonaty, jestem wolny. ps. nie wiem czy ten tekst był do mnie ale wolałem rozwiać wątpliwości.

Gość srali grali dziewczyny
idziemy od tego mazgaja

Gość ale co Ty chcesz
? jebac sie czy trzeba z Toba chodzic Placzus?

Gość Płaczuś
jakoś nie znam tej piosenki , jaki to tytuł ??!? a tak w ogóle widzę, że zajrzało parę osób ! :)