Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka_xxx

czy to normalne???

Polecane posty

Gość karolka_xxx

cześć kobietki, proszę o waszą opinię, bardzo się martwie - proszę o szczerość, 1 czerwca idę do lekarza i wtedy będzie wiadomo na 100% czy to ciąża, tymczasem obserwuję siebie i zastanawiam się czy to normalne w czasie ciąży, z moich obliczeń wynika że to 5-6 tydzień: 1) często robi mi się niedobrze, ale nie wymiotuję 2) moje sutki są jakby większe i ciemniejsze - czuje je bardziej niż zwykle 3) cały czas towarzyszy mi uczucie, że zaraz dostanę okres 4) zdarzyło mi się że zrobiło mi się słabo w markecie 5) i to co wydaje mi się najdziwniejsze: moje podbrzusze sobi się twarde, nie jak kamień ale jest, proszę o wskazówki - będę wdzięczna na info, pozdrawiam i czekam z niecierpliwością :)

Gość karinka01
a ile czasu minęło od staranek??

Gość karolka_xxx
wiesz @ powinnam dostać prawie 4 tygodnie temu

Gość hb
to napewno ciaza!!!!na bank ja tez tak mialam

Gość karinka01
o wow!!! to dość dawno.... To pozornie wszystko wskazuje na ciążę!!! A czemu testu nie zrobisz?? Teraz to jego wynik powinien byc wiarygodny! Nie musisz robic go rano, bo skoro czekasz 4 tyg na @ to powinien wyjść poztywny (jesli jesteś w ciąży) o każdej porze dnia.....

Gość karolka_xxx
nie wierze testom laski, moja koleżanka 6 testów robiła i nie wykazywały ciąży - były różne w różnym czasie, jest w ciąży - spodziewa się bliźniaków .... podobno podczas ciąży mnogiej poziom hcg jest bardzo niski ... tylko krew! i usg! sa wiarygodne, ja od razu do lekarza, test robiłam 1 i wyszedł negatywny, szkoda kasy - ja czuje że to właśnie to, nawet wygląd brzucha się zmienia, nie jest wielki, ale podkreślony :)

Gość karolka_xxx
jesteście? przyłączcie się do konwersacji :):):)

Gość taka zwyczajna
A to czasami nie z tobą rozmawiałam na wczorajszym topiku?

Gość mloda mamusia
na bank ciąża kobietko a testom tez nie wierze mi też nier wykazał a byłam juz w 8 tygodniu gratuluje

Gość Karolina_xxx
mloda mamusia - a ile tych testów robiłaś? trzymam kciuki żeby było jak mówisz :)