Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka822

Owulacja

Polecane posty

Gość Karolinka822

Czy w czasie ciazy jest owulacja?

Gość Karolinka822
Czy Ktos wie ?

Nie, nie ma w czasie ciąży owulacji. Przecież gdyby była owulacja można byłoby będąc, np w trzecim miesiącu ciąży, zajść w następną ciążę, a potem w następną ... i po jednym porodzie, po trzech miesiącach byłby następny, a potem następny. I w ten sposób można byłoby być przez całe życie w ciąży i co trzy miesiące rodzić dziecko. Komu sie to podoba? :D :D :D

Gość Karolinka822
A czy majac owulację mam pewnosć, ze nie jestem w ciaży? Tzn. kochałam sie zaraz po okresie, a dwa tyg. później ( niecałe, poniewaz mój cykl jest długi ma 32 dni) mam owulację?

Gość Karolinka822
Niech Ktoś mi odpowie, proszę.

W czasie ciazy nie mozna miec owulacji!! Jednak jezeli wspolzylas np.4 dni przed owulacja, to ona normalnie nastapi i wlasnie wtedy moze dojsc do zaplodnienia.

Gość Karolinka822
Czyli jeśli nie ma owulacji to w czasie nie powinen występować rozciagliwy, przejrzysty sluz?

Gość Karolinka822
owulacja to sluz przejrzysty, rozciagliwy - jak "białko kurze", wiec takiego śluzu kobieta w ciazy nie powinna mieć?

No wiesz po samym sluzie to sie owulacji nie da stwierdzic-owzem taki wystepuje kiedy jej owulacja, ale to czasem ciezko ocenic, bo ona moze wystepowac nawet przez kilka dni przed i po owulacji, piszesz ze wspolzylas po okresie, ale ktory to byl dzien cyklu? kobieta w ciazy nie moze miec owulacji , ale czy taki sluz moze w ciazy wystapic to nie wiem, bo nigdy nie bylam ;) a odczuwasz moze bole jajnikow?

Gość Karolinka822
Tak czasem mnie zakuje, współzyłam 6 dnia cyklu przy 31 dniowych cyklach.

bez zabezpieczenia? 6 przy tak dlugich cyklach jest teoretycznie nieplodny

Gość Karolinka822
Tak bez. Ale po stosunku miałam przejrzysty śluz - nigdy czegos takiego nie miałam :(

taki sluz moze oznaczac ze wchodzilas w face owulacji albo to byla ekhm sperma wymieszana z twoim sluzem