Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przezorny

Pomoc POTRZEBNA... najlepiej doswiadczonych...

Polecane posty

Gość przezorny

Szanowni uczestnicy forum , zwracam sie do was z pewnym problemem, a mianowicie.... chce odbyc pierwszy stosunek z partnerka, nie bedzie to nic spontanicznego, tylko normalny pelen stosunek. Partnerka z gory zaklada ze tabletek nie bedzie brala, pozostaje wiec prezerwatywa. Pytanie brzmi wiec, jaka ? i czy to dobry srodek antykoncepcyjny ? czy moze mimo uzycia go wyciagnac penisa wczesniej ?

Gość boszzzzzzzzzzzzzzzzz
i ty jesteś facetem ? co za głupie pytania ? idź do pierwszej lepszej apteki i zapytaj, ciamajdo ! :O

Gość jestem sobie ćwok
dobranoc

Gość przezorny
zaraz do apteki.... nie chce procentowych danych tylko opinii ludzi ktorzy stosuja to od jakiegos czasu(chodzi mi o ten sposob zabezpieczania).

Gość maleńka 21
przezorny - powiem tak prezerwatywa ze środkiem plemnikobójczym odzielnie kupowanym np patentex oval to bardzo dobre zabezpieczenie ,ale nie zawsze w moim życiu na około 20 wykorystanych gumek pękły 2 firmy unimil :/ mam przez to wstręt do tej firmy :/ choć wiadomo każda może pęknąć niekoniecznie z tej firmy, jesli naprawde sie tak boisz to uzylabym na Waszym miejscu prezerwatywy , srodka plemnikobojczego i jesli znasz swoj organizm to wycofaj sie z partnerki kiedy odczujesz ze zbliza sie wytrysk , noi oczywiscie jesli ma regularne okresy to robic to w dni niepłodne :) całuje ❤️ napisz jak było :)