Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwika

dzien matki- tesciowym tez skladacie zyczenia??

Polecane posty

Gość wwwwika

no i nie wiem co zrobic.. czy tez zlozyc zyczenia... no ona niby na dzien dziecka jakis tam prezent kupuje mnie i mezowi.. powinnam sie podpisac pod zyczeniami do niej??

Gość a ja...............
a ja wlasnie niedawno dzwonilam do tesciowej z zyczeniami:)

Gość Liiliia
...hm...chyba wypada...przynajmniej zyczenia;]

Gość bezsens
wypada ..wypada.....-to straszne myslec co wypada... tesciowa to nie mama, chyba, ze składa wam zyczenia na dzien dziecka

Gość mysza*
wypada. moi rodzice zawsze skladaja życzenia swoim z obojga stron, to jest bardzo mile......

Gość nata-72
Też mam problem od wczoraj czy złozyc życzenia teściowej z okazji Dnia Matki.Poradżcie.

Gość ehhhhhhhh
bez przesady NIE SKŁADAJCIE, czy czujecie ze to są wasze mamy??? jelsi nie zyczenia będą nieszczere,wiec po co wogole je składac, po 2 mamę ma się jedną, a po 3 - nie badzcie WAZELINAMI , ktos tu pyta o przyszłą tesciową to dopiero wazelina by była gdyby przyszłej składac...straszne

Gość szycia
musialabym do grobu gadac....

Gość Rób jak chcesz
Ja nie składam ponieważ to matka mojego męża, nie moja. Matka to kobieta, która urodziła, wychowała, wykarmiła i przekazała dziecku pewne wartości, niby czemu mam za to wszystko dziękować obcej kobiecie?? Aczkolwiek z teściową mam dobre kontakty i się lubimy.

Zazwyczaj tego dnia odwiedzamy razem nasze Mamy i oboje składamy życzenia. Teraz mój mąż wyjechał i umówilismy się, że on zadzwoni do swojej a ja do mojej mamy w naszym imieniu. Oczywiście teściowa to nie matka nasza, ale naszego partnera zyciowego i przez wzgląd na niego myslę, że zyczenia wypada złożyć, chyba że jest to osoba, która zamiast matczynych uczuć jest wobec nas podła.

z teściową dobrze mi się żyje, ale chyba do niej nie zadzwonię.. Tak jak ktoś powiedział, to święto mamy, która wychowała, wykarmiła, łzy ocierała... Mąż złoży zyczenia swojej mamie, ja z bratem zamówiłam bukiet dla swojej. Gdybym mieszkała z nimi w jednym mieście to na pewno pojechałabym z mężem i przy okazji złożyła życzenia, ale tak ...

Gość Kiniaczek
Ja złożyłam i nie sądzę żeby to była jakaś wazelina, w końcu mówię do niej "mamo". Myślę że to kwestia taktu. A co do przyszłych teściowych - nie wybiegałabym przed orkiestrę. Wszystko w swoim czasie. :-))

Gość Meyze
A co powiedzieć mam ja , kilka dni temu sie troszke posprzeczałyśmy , i teraz to narazie niezabardzo mi sie chce rozmawiać z tą kobietą.Choć sie juz pogodziłyśmy. Ale ze względu na to że ona lubi byc w centrum zainteresowania ,napiszę jej smsa z życzeniami , mimo ostatnich starć. Ona zawsze składa nam na dzień dziecka życzenia i przysyła prezent. To nie moja matka ale mojegho męża i próbuje nas traktować na równi. Pozdrawiam.

jeżeli nazywacie swoje tesciowe \"mamami\" na codzień to wypada również chociaz zyczenia złożyc, nie mówie o jakiś tam wygórowanych prezentach, ale zyczenia wypada złozyc, dołączyc się do zyczeń męża, ja swojej mamie dam prezent po południu, a potem do tesciów jedziemy i dam prezent tesciowej, mąż wziął na siebie gestię kwiatów, wszystkim mamom zycze duzo zdrówka, pomyslnosci, pociechy z dzieci i żyjcie nam STO LAT🌼🌼🌼

Gość nie teściowa
hehehehehehhe ale macie dylemat

Gość nie teściowa
mam tesciową i sama będe teściową.nigdy jej nie złozylam życzeń bo byłyby falszywe,nie oczekuje od synowej życzeń bo musi mi mowić po imieniu jaka ja jestem dla niej matka,co najwyżej moge być przyjaciółką ,i mierzi mnie mówienie mamo do obcej osoby.

Gość a ja tam składam życzenia
wszystkim lubianym przeze mnie mamom. nawet koleżance, która jest teraz w ciąży.:) zadzwoniłam rano i złozyłam życzenia. chyba ma nielekką burzę hormonalną, bo się popłakała ze wzruszenia.:D robicie z igły widły. a takie zyczenia to po prostu miły gest, wyraz sympatii i okazja do świętowania.;)

Gość synowaaaaaaaaaaaaaaaa
az mi ulzylo jak was poczytalam bo myslalm ze tylko ja mam z tym problem, nie mam nic do mojej tesciowej ale wlasnie to moja tesciowa a nie mama, nawet nie mowie do niej mamo, w koncu mama jest tylko jedna (nie bede sie tu juz powtarzac dlaczego bo ktos to bardzo jasno napisal wczesniej)... dla mmnie byloby to krepujace skladac zyczenia z okazji dnia matki nie mojej mamie... co innego urodziny , imieniny, itp.... ale dzien matki jest tylko dla MAM... tak uwazam

Gość ja pi.er.dole
kto ci każe dziękować, wyluzuj kobieto, po prostu składa sie życzenia i tyle, a własną matke ma sie jedną i to chyba jest oczywiste że nigdy teściowa nie będzie jak własna matka, choć czasami zdarza sie wręcz przeciwnie ale wy chyba macie kjakiś problem z tym.. :O