Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się-boje się

boje się!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość boję się-boje się

Proszę o pomoc!!! we wtorek przezyłam swój pierwszy raz:) no i ogólnie było dobrze tzn nie bolało aż tak strasznie tylko troszeczke ani nie było krwi tzn tylko tak troszke na chusteczce.......juz przed tym pierwszym razem bolały mnie piersi jak zawsze przed okresem....mam go dzis dostac....troszke sie boje bo piersi nadal mnie bolą wieczorem troszke brzuch ale okresu nie mam:( boje sie ...oczywiscie sie zabezpieczlylismy prezerwatywą ale ja sie boje ...wiem moze niepotrzebnie panikuje ale nie wiem czy to ze kilka dni temu miałam swój pierwszy raz moze to wpłynac jakos na okres???????? czekam na ten okres bo miałam zacząć brac tabletki antykoncepcyjne ale zaczynam juz panikowac

Gość trew28
Teraz będziesz mieć niebieską krew, odkąd członek wlazł w Twoją pochwę!

Gość boję się-boje się
ja się poważnie pytam:( zawsze miałam problemy z okresem tzn często mi siespózniał.......

Gość fiku mikuku
to teraz nie pojawi sie wcale ... będziesz mieć bejbisia w drodze

no to sie przestan bac...tobie sie pewnie ze stresu spoznia okres ;) wiec bez paniki...a na przyszlosc wez sie za lepsza antykoncepcje, skoro do prezerwatyw nie masz przekonania..

Gość maleńka 21
zgadzam się z morphiną jeśli np nei chcesz brac tabsow to kupcie jeszcze globulki plemnikobojcze ,a Twoj partner mimo wszystko niech wychodzi z Ciebie przed wytryskiem jesli umie się kontrolowac ,niestety mi 2 razy w zyciu gumki pekly :(wiec nie mam 100 % zaufania do nich ,z tego co piszesz to powinnac dostac okres czyli masz dni niepłodne przy regularnych miesiaczkach, naprawde nie bałabym sie na Twoim miejscu kochana , uszka do góry ❤️ pozdrawiam

Gość boję się-boje się
no własnie nie mam zbyt regularnie:( mam teraz zacząć brac tabletki antykoncepcyjne i czekam na ten okres jak na zmiłowanie....wiem moze panikuje i to jest jeszcze gorzej ale sie boje:(