Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

CZARNE FARBOWANE WŁOSY-OUT

Polecane posty

mam dosyc moich farbowanych na czarno wlosow, bleee mma ladne lasniace brazowe zcielam, odrosty juz prawie sie koncza idzie lato, czarne sa takie wulgarne ladne sa naturalne, ewentualnie pasemka delikatne a nie czarne maski!!! STOP CZARNYM FARBOM a juz tragedia jets granatowa czern albo z polyskiem czerwienie dobre dla dziewczyny typ-laska dresa ja dziekuje, to byl moj blad, na szczescie odrastaja

Gość wiem coś o tym...
:-oZnam to z włsnaego przypadku-mam naturalne brązowe włosy,kiedyś postanowiłąm zrobić sobie blond pasemka(kumpela mi robiła w domu)Pasemka jednak wyszy bardzo szerokie i jakieś takie żółtawe(wiadomo jak to wychodzi w domowych warunkach:-P)Postanowiąm więc przyciemnic włosy,kupiłam sobie odcien"BLUE VELVET"z Walli,wyszłam mi niebieskawa czerń,z takim fioletowym odcieniem:-o.Myśłam,że będę wyglądac fajnie w takim kolorze(w koncu moje naturalne wlosy maja ciemny kolor)Ale wyglądla po prostu okropnie w tym kolorze,wulagranie staro i wogóle jak stara pudernica:-PPostanowiałm wiec skonczyc a fabowaniem,kupilam sobie szmampon z czekoladowym odcieniu ktory zneutralizowal ten filotowa czern na wlosach.Wlosy nadal byly zbyt ciemne ale pomalu odrastają moje naturalne w kolorze ladnego brazu;)NIGDY IWCEJ FARBOWANIA!!!!!!!

Gość jolcia3410
skad ja to tez znam.....kiedys farbowalam wlosy na czarno a moje naturalne to braz , raczej taki ciemny. i zaluje teraz ze walnelam czarna farbe na wlosy bo tego naprawde ciezko sie pozbyc. teraz jak farbuje wlosy to raz na jakies 3 miesiace (szamponem koloryzujacym) i nie jest to juz kolor czarny ale braz. ufff przynajmniej juz nie wygladaja tak sztucznie:)

Gość zajączekniebieski
czarny kolor bardzo postarza buzię... no chyba że ktoś ma naturalne czarny włosy i ciemną karnację, wtedy ok. Ale już KOSZMARNIE czarny kolor wygląda z bladą cerą.... fuuu

Gość ja tez tak
Kiedyś kupiłam farbę l"Oreal brązową i zlapała mi na czarno. koszmar... Na szczęście stopniowo się zmyła.