Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lololo

ło matko po co wysłałam smsa

Polecane posty

Gość lololo

jakis czas temu poznałam faceta, spodobał mi sie i mu wsyłaąłm smsa, ze moze byśmy sie spotkali. Napisła że sie odezwie, nie odezwał sie a dzis ide na impre i bedzie tam ze swoja nowa laska! ale w topa, ratunku! mieliscie kiedys tak?

Gość FLORE
trochę głupio, ale na Twoim miejscu zachowywałabym się swobodnie i udawał, że nic się nie stało (bo w gruncie rzeczy nic się nie stało), nawet pogadałabym z nim i jego nową laską

Gość lololo
dzieki za dop. gadac nie bede bo go prawie nie znam!! w sumie tresc smsa była tylko taka: hej jak masz ochote na jakies piwo daj znac i tyle! poza tym byłam po nieudanej randce z kims innym - myslalam ze ten ktos to ten jedyny a mnie rozczarował - i chcialam tak troche odreagować!! wiec w sumie miał byc pocieszczem! a i jeszcze jedno impra jest u jego przyjaciela ktory od kilku miesiecy do mnie startuje!! okropnie lubie jak sie tak wszystko miesza, jestem troche stra i teraz mi sie szczeniackie czasy przypominaja, to podniecenie, zdenerwowanie mam nadzieje ze poleci z radia sinead o,coonor "nothing compers..." czy jakos tak. poczuje sie jak na studiach , jak głupia gówniara