Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roma1960

mój syn jest gejem

Polecane posty

Gość Roma1960

Zakładam ten topik ponieważ wczoraj dowiedziałam się że mój 16 letni syn przejawia skłonności homoseksualne. Nie wie jak mam sie wobec niego zachowywać, co powinnam zrobić.Nie mogę sobie z tym poradzić. Czy ktoś z Państwa jest może w podobnej sytuacji? Proszę pomóżcie!

Gość twój syn
moja matka jest gejem:(

Gość jezeli
chlopiec ma 16 lat to jeszcze za wczesnie na to zeby sie martwic,to glupi wiek,na pewno on ma jeszcze metlik w glowie.nie jest na pewno pewien nawet on czy woli mezczyzn czy kobiety.tylka szczera rozmowa moze mu pomoc

Gość topola
im bardziej będziesz zabraniać tym gorzej, on jest w wieku negującej autorytet rodzica, nic nie zrobisz, albo nim faktycznie jest, albo sam się " nawróci"

Gość aretka 2006
powiedz mu, że normalni ludzie się nie pedalą, a jak będzie ciotą to go będą palcami wytykać, a dziewczyny nie pokochają go. Musisz też pogonić z jego otoczenia gejów - najlepiej napuścić na nich lokalnych skinów. Jeśli choroba gejostwa nie przeżarła go juz od środka to są szansę.

Gość nick nieistotny
"na pewno on ma jeszcze metlik w glowie.nie jest na pewno pewien nawet on czy woli mezczyzn czy kobiety" Jeśli nie jest pewny czy woli mężczyzn czy kobiety to niestety zazwyczaj już to samo przez się oznacza że jest gejem. Prędzej czy później wybierze mężczyzn.

Gość jaba
Jezeli tak faktycznie jest to ci wspolczuje

Gość taka sobie....................
Aretka===> az zal czytac te głupoty, które piszesz. Ja mam brata geja i on w wieku 16 lat juz wiedzial ze taki jest. Ma kompleksy na tym punkcie i w ogole jest przewrazliwiony, wcale mu sie nie dziwie, skoro sa tacy ludzie jak Ty. To ty jestes nienormalna, nie jeden gej jest madrzejszy niz ty, pusta blondynko. To tacy sami ludzie jak my. Do autorki topiku===> wspieraj syna i nie dawaj mu odczuc ze dla ciebie jest to cos nienormalnego. Musisz to zaakceptowac i wspierac go. W tym kraju bedzie mu ciezko zyc, niech chociaz ma wsparcie u rodzicow. Ty wiesz o tym ze syn jest gejem, moi rodzice nie wiedza. Wykorzystaj ta wiedze dobrze i nie zrob swojemu synowi krzywdy, on jest taki sam jak my wszyscy.

Gość sie
Mysle ze dla kazdej matki jest szok - gdy dowiaduje sie o takich rzeczach.Moze sie mylisz? Jestem matka tak jak ty i ostatni wielu problemom musialam stawic czola. Glowa do gory.

Gość jesteś
kretynką Aretka. Nie bierz tego w ogóle pod uwagę co ten bezmózgowiec pisze. Jeśli Twój syn ma faktycznie skłonności homoseksualne, to jeszcze niekoniec swiata. Gorzej jakby był chory albo jakimś kryminalistą. Homoseksualizm to nic strasznego chociaż rozumiem że trudno sie z tym pogodzić, ze marzy się o innej przyszłości dla swojego dziecka, o synowej , wnukach itd. Ale natury nie da się oszukać a taka wizja jego życia jest Twoja a nie jego. Musisz nauczyć się to akceptować i wspierać go bao jak pisali juz moi przedmówcy , w takim zacofanym kraju jak ten, mnóstwo jest takich kretynów którzy nie dadzą mu normalnie zyć. Skąd się dowiedziałaś o tym, że jest gejem ?

Gość Badz podpora
Badz podpora dla syna. Nie draz tematu z nim, bo bedzie czul sie osaczony. Po prostu zaakceptuj to. Mam kilku przyjaciol gejow, sa to swietni faceci. Problemem dla nich jest wlasnie to, ze nie moga swobodnie pokazywac swoich uczuc. Moze dobrze by bylo, gdybys poszla z nim do gejowskiego pubu? Zobaczylabys wtedy, jak on sie czuje w takim towarzystwie, poznalabys swoje reakcje. Dla mnie to bylo cos intrygujacego - faceci w klubach, gdzie nikt na mnie nie zwracal uwagi, nie zaczepial, nie rzucal glupimi tekstami. Nie rozmawiaj z nim o tym za czesto, nie smiej sie z tego, nie pytaj. Po prostu kochaj go takim, jaki jest.

Gość buczak
gejów trzeba gonić

Gość doklejanie
15:53 usmiech slonca moze to tylko chwilowa "fascynacja",jego osobowosc jeszcze sie ksztaltuje..okazuj mu duzo milosci i nie pozwol uwierzyc,ze jest gorszy glupie rady,ale nic innego nie przychodzi mi do glowy 15:55 prowokacja prowokacja ale jak bysci sie zachowaly gdyby to dotyczylo waszego syna? Moj jest malutki ale roznie to bywa. 15:56 Carrie Bradshaw Nic bym nie robiła, jego wybór , jego życie. No matter what I do All I think about is you Even when I’m with my Boo You know I’m crazy over you 15:56 nawet jak jest gejem to co z tego,że jest?????????!!!!!!!!!!!!!!Najważniejsze aby był szczęśliwy,co tego,ze z facetem zamiast z kobietą?Gej też człowiek i tez ma prawo do szczęścia!!!Nie odrzucaj go!Homoseksualizm to nie pedofilia i nie zasługuje na potepienie!!!WIĘCEJ TOLERANCJI! 15:58 aaallleeee Jeśli taki już jest- to życzyc mu tylko żeby znalazł sobie porządnego faceta. I nie ma co się załamywać. To teraz jest już dla większości ludzi normalne- gej, bi, lesbijka, hetero- wszyscy jesteśmy ludźmi, tylko o odmiennych orientacjach sexualnych. 15:58 Myrevin Jak nie prowokacja to nic nie rób. Chyba nie zamierzasz uprawiać z nim seksu. 16:10 pani melancholia Jeśli to nie prowokacja tylko tak faktycznie jest to absolutnie go nie odrzucaj,a kochaj jeszcze bardziej niż dotąd.Syn niezależnie od orientacji seksualnej zawsze bedzie Twoim synem. Wiem,że jest Ci teraz trudno,musi minąć sporo czasu aby z tym się oswoić.Matka to potrafi, gorzej z ojcem. 16:32 moge pomoc Roma1960 moge cie wysluchac i pomoc .Podaj swoj nr gg albo adres emilowy . Sama widzisz ,ze tutaj nie mozna powaznie porozmawiac . Pozdrawiam. 16:38 uczestnik parad rownosci to jest tez moj syn choc nie bralem ach fuuuj udzialu w jego zrobieniu. pzmietasz Roma jak wiele lat temu w akademiku smarowalas sie takim kremem i wtedy pomylilas ten krem z moim nasieniem i tak musialo dojsc do poczecia. a wiec geny przetrwaly i kontynuuja nawet tradycje i preferencje seksualne. zwyciezymy bedziemy gora ROWNI na tym swiecie. do nas nalezy przyszlosc. 16:42 nie wchodz z tym na to forum bo po co ci chamskie odzywki, jak ta na gorze. Musisz niestety sie z tym pogodzic i modlic sie o zmiane wladz. A przynajmniej nastawienia ludzi. No i zeby byl szczesliwy imial w tobie zawsze oparcie. 18:10 Roma1960 Bardzo prosze o pomoc jesli faktycznie moze mi jej Pani udzielić. Mój nr gg to 9241303. Serdecznie prosze o kontakt i z gory dziekuje 18:17 poooomarańczka Na pewno nie staraj się go zmieniać na siłę. Nie krzycz, nie rób awantur i to co najważniejsze to daj mu odczuć, że może zawsze na Ciebie liczyć i ,że go kochasz.Stój za nim murem cokolwiek by sie nie działo. I nie słuchaj idiotów. Ludzka złosliwość nie zna granic i niestety na to nic nie poradzisz. Pozdrawiam. 18:34 Roma1960 Cały czas czekam na odpowiedz Pani, która może mi pomóc... Jeszcze raz prosze o jak najszybszy kontakt.

Gość do autorki topiku
jeśli to nie prowokacja napisz na forum portalu gejowskiego, nikt nie zrozumie Twojego Syna tak jak oni i lepiej Ci nie doradzi , preferencji seksualnych i tak nie można zmienić u kogoś one po prostu są w nas takie jakie są tu jesteś narażona na spotkania ze skrajnie prawicowymi idiotami ,którzy obrażają Ci syna a chyba nic tak nie boli matki jak ktoś w sposób wulgarny atakuje, obraża jej dziecko... mam wielu gejów w towarzystwie i to sa naprawdę wspaniali i wartościowi ludzie, a przecież chyba najważniejsze dla każdej matki jest to żeby jej dziecko było szczęśliwe nawet jeśli nie do końca rozumiemy jego wybory

Gość do Romy1960
romciu, mianowicie jestem matka ktora 6 lat temu miala ten sam problem , coz powiedziec, mianowicie: KOCHAJ, KOCHAJ, KOCHAJ - bo to przeciez twoje dziecko i nie wazne jakiej jest ono orientacji!!!! To naprawde nie zmienia niczego istotnego w relacji miedzy wami. Po drugie musisz uszanowac cos niezwyklego, mianowicie zobacz jak bardzo kocha Cie Twoje dziecko, jak Ci ufa skoro podzielilo sie z Toba tak bardzo wazna i zarazem intymna informacja! Uszanuj to, jedyne co powinnas to postarac sie uswiadomisc syna przed ryzykiem zdrowotnym wynikajacym z czestych zmian partnerow oraz przygodnych znajomosci. Postarac sie aby jego aktywnosc seksualna nie rozpoczela sie juz tak szybko, zeby z tym poczekal. Nauczyc milosci oraz wpoic mu wartosci wynikajace z zalozenia zwiazku-relacji opartego na stalosci i partnerstwie. I co najwazniejsze zapewnic, ze cokolwiek by sie dzialo bedzie mial w Tobie zawsze kochajaca i oddana mame! To moje rady, przerabialam to i uwazam ze wlasnie taka postawa w przypadku mego syna okazala sie najwlasciwsza. Pozdrawiam cie serdecznie Alina

Gość normalna baba
do heeeeeeeeeeeeeeeeee----- nie mów tak bo mozesz mieć takiego samego syna, i co zabijesz go?