Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olśnienie

Potrzebowałam 3 tygodni, aby zrozumieć

Polecane posty

Gość olśnienie

Tak, potrzebowałam 3 tygodni samotności, wyciszenia, skupienia nad sobą i całą chorą sytuacją, aby zrozumieć, że nie jestem szczęśliwa z mężem (akurat to wiedziałam dużo wcześniej), ale nie potrzebuję też i mam dość kochanka. Mąż był poza domem 3 tygodnie, a ja zapragnęłam spokoju, od wszystkich i wszystkiego, a jeszcze nie tak dawno za każdą rozmowę z kochankiem, każdy najmniejszy kontakt,oddałabym wiele.

Gość bfdekuhystegkkk
A po co tutaj o tym opowiadzasz???????

Gość normalna baba
Olsniło Cię? też tak się zdarza , aole to dobrze bo po co tkwić w chorych związkach, mnie tez parę razy olśniło:), a są kobiety do których zadne żródło światła nie dociera i narzekają jakie to one nieszczęsliwe.Brawo!Dzielna z Ciebie babka

Gość o jejkuuuuuu
Dlaczego ludzie sa tak bezdennie glupi😭

Gość olśnienie
ot tak, po prostu tutaj analizuję to wszystko

Gość potrzebowalam
jednej sekundy zeby zrozumiec, ze z ciebie.... zreszta sama wiesz co:(:(:(

Gość normalna baba
A Ty z tym głupim nickiem ahagagga czy coś tam nie musisz czytać i jak Ci nie pasuje to spadaj i n ie komentuj, chce to sobie dziwewczyna pisze nie Twoja sprawa

Gość normalna baba
Jacy ludzie sa podli , naprawdę może lepiej sie nie oddzywać , nie każdemu w życiu się układa tylko ciemniakom trudno to zrozumieć pewnie zaraz zmieszają Cię z błotem jakby sami byli inni

Gość olśnienie
dzieki normalna babo;) czy w związku z przyjazdem papieża odezwało się kółko różńcowe albo klan moherowych beretów?

Gość potrzebowalam
jezeli sie komus nie uklada,to sie ktos rozwodzi. Puszczanie sie to raczej kiepskie lekarstwo na nieudany zwiazek:(:(:(

Gość Ble...
...eee sorki nie obrażaj moich uczuć religijnych, co złego widzisz w różańcu?

Gość potrzebowalam
jezeli ktos ma potrzebe ja skrytykowac to tez trzeba to uszanowac:P:P:P

Gość normalna baba
hahaha z tym papieżem a wogóle to ludzi sięcieszą tak jak na przyjaz naszego?niewwiem bo mieszskam za granicą. A wracajac do Twojego tematu mozesz powiedziec ile masz lat?

Gość olśnienie
a samym różańcu nie widzę nic złego, ale juz w kółku rózańcowym widzę;)

Gość normalna baba
A Wy to wszystkie takie święte ? skad mozecie wsiedzieć jak jej sie układało z męzem, moze ja bił? zachowujecie sie jak stare dewoty tak idzcie na tego papieża bo nie potraficie z\rozumnieć różnych ludzkich sytuacji a najlepiej na rózaniec hahahah

olsnienie i tak poprostu Ci przeszło to uczucie do kochanka?? ta chwila wyciszenia Ci to dała?? taka była oczyszczająca??

Gość olśnienie
nie napiszę na forum swego wieku, bo jak sama widzisz zaraz mi głowę zmyją i kolejny wpis bedzie typy "stara a głupia", w kazdym bądź razie mam za sobą niemały staż małżeński Co do papieża, ja osobiście nie czuję tego, co odczuwałam na przyjazd naszego rodaka

Gość Ble...
Nie mów, że panie z kółka chciały Ci wyprostować kręgosłup ideologiczny? :)

Gość olśnienie
Dominia---------> tak, odpowiadam Ci Twoją stopką

Gość potrzebowalam
Jak juz napisalam, jezeli sie nie uklada, to po co trwac w takim zwiazku? Jezeli jej natomiast nie bil, to pewnie zacznie, jak sie dowie z kim sie ozenil:P Ani Papiez, ani rozaniec nie maja z tym nic wspolnego. Ja poprostu nie rozumiem jak ludzie moga byc tak zalosni:(:(:(

Gość normalna baba
potrzebowałam nie rozumiem Cię , Ty chyba nic nie wiesz o zyciu , jesteś pewnie małolatą która ma za soba parę miłostek i nic powaznego, jezeli zas siemyle i jestes kobietą z doświadczeniem życiowym to pewnie jestes zacofaną dewotką.

Gość olśnienie
Ble----> mój kręgosłup ideologiczny jest na tyle utrzymujący się w odpowiedniej pozycji, że nawet panie z kółka różańcowego łącząc się w całe hordy nie zdołają go naprostować:)

Gość Ble...
Ok, rozumiem. :)

Gość normalna baba
hmm niewiem może ja jestem za bardzo tolerancyjna :) ale myśle ze nie mozna oceniac ludzi tylko po jednym wyczynie , bo to ze miałas kochanka nie oznacz\a ze należy zmieszaxc c=Cie z błotem kij ma dwa końce, napewno było w tym też trochę winy męza .Zycze Ci powodzenia i nie daj sie dewotom!

Gość potrzebowalam
Nie jestem malolata, a juz napewno nie jestem dewotka. Ja tylko nie rozumiem, jak mozna zyc w klamstwie. Mieszkac pod jednym dachem z czlowiekiem, ktorego sie zdradza (a ktorego sie kiedys kochalo), patrzec na niego codziennie i nie czuc do siebie obrzydzenia?

Gość normalna baba
Obecnie mieszkam w anglii , ale to nie ma nic wspólnego z moim charakterem :):):), już taka jestem mam to po mamie ona jest bardzo tolerancyjną osoba i zawsze potrafiła sie postawić w sytuacji innej osoby, a męza to miała podłego .

Gość normalna baba
ludzie robia gorsze rzeczy jak zdrada, mój ojciec też zdradzał moja mame i nie krył sie z tym :(, to nie to ze ja popieram takie zachowanie )poprostu trzeba starac się to zrozumieć , bo nikt do konca nie zna nawet samego siebie, może jutro Ty spotkasz kogos dla kogo stracisz głowe i zostawisz męza nie mówie ze tak będzie -absolutnie , ale poprostu jesteśmy tylko ludzmi.

Gość olśnienie
Potrzebowałam---->a gdyby Twój mąż zdradził Ciebie kiedy byłaś w ciąży? on nie czuł obrzydzenia do siebie, a ja mam go czuć? To było lata temu, wybaczyłam, choć nigdy nie zapomniałam, a kochanek wcale nie był odwetem za jego skok w bok, może tylko miałam łatwiejszy start

Gość olśnienie
spójrz normalna babo co jednocześnie napisałyśmy, Ty o mamie, ja o sobie

Gość potrzebowalam
To prawda! Nie wiem, co mnie spotka... Wiem jednak, ze nie umialabym zyc w takim zwiazku. Nie umialabym wybaczyc zdrady, a juz napewno sama nie potrafilabym oszukiwac.