Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dredyy

DREDY

Polecane posty

Gość dredyy

Czy ktos wie w jakis sposob szydelkiem robi sie dredy ? Chcialam dokrecic sobie dreda do swoich wlosow ale musialabym to zrobic chyba szydelkiem - tak slyszalam, tylko jak sie to robi ??

Gość eizabeth
hih i:) je sie dzierga, ale uwaga o pelni ksiezyca, wtedy wychodza:)

Gość dread
tapirujesz wlosy bardzo mocno, pozniej skrecasz mocno te natapirowane wlosy (tak jak dzieci w przedszkolu plasteline rozgrzewaja w dloniach:P) i na koncu szydelkujesz, czyli te wystajace kosmyki wlosow wkladasz do srodka dreada za pomoca szydelka. nie radze robic tego samemu,jezeli nie ma sie o tym pojecia.

Gość dredyy
Wlasnie zastanawiam sie czy dam rade zrobic to sama... Mam dreda ktorego chce skrecic z wlosami z tylu, tak zeby byl widoczny w kitce , wiec samego przytwierdzenia nie bedzie widac,ale boje sie ze zle to zrobie i mi odpadnie w najmniej oczekiwanym momencie ;)

Gość dread
ahaaa no to chyba nie zrozumialam:) myslalam ze chcesz sobie sama zrobic dreada;)

Gość dredyy
włóczykijowa - bo to symboliczny dred, nie jestem w stanie zrobic ich sobie na calej glowie i potem jak bede miala ich juz dosc zgolic sie na lyso. Poza tym podoba mi sie dokrecony gdzies tam dred , nie robie tego na pokaz, ani dla kogos,podoba mi sie wiec chce tak zrobic, ot co.

Gość dredyy
Bo mam zbyt krotkie wlosy, mam dosc "dziwna" fryzure, co prawda tyl jest juz dosc dlugi ale po skreceniu wlosow ten dred bylby naprawde krotki i dopiero beznadziejnie by to wygladalo.

Gość Taki sobie nick...
hmm ciekawa jestem czy jest ktos kto ma tylko kilka dreadow... i jak to wyglada ;) bo nie chce sobie robic na całej głowie bo jakos chyba by mi to srednio pasowało :P (chociaz jak sie nie zorbi to się nie przekona :P ) moze ma ktos z was powiedzmy ok 8 batów?? 3 od przedziałka w obie strony i 2 z tylu ??? jak myslicie jakby to wygladało na włosach sredniej dlugosci :>?? o niestety fotek nie moge znalezc :(

włóczykijowa tez se robie jednego dreada... a zeby bylo jeszcze smieszniej innego koloru magdaaaaaaaaaaaaaa a ja znam jednego łysola co ma z tyłu dreada:P