Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pati86

co zrobic z facertem z ktorym rozmowa wyglada tak--

Polecane posty

TYGRYSICA 14:02:21 mozemy normalnie porozmawaic TYGRYSICA 14:02:26 nie chce sie klucic TYGRYSICA 14:02:31 TYGRYSICA 14:03:16 nie lubie tego, co? ****ROBERCIK**** 14:03:25 ty taka jestes ****ROBERCIK**** 14:03:31 z wszystkimi sie klocisz ****ROBERCIK**** 14:03:35 oki ****ROBERCIK**** 14:03:45 wiem ze jak sie gotyje to ****ROBERCIK**** 14:03:55 gotuje to czeba wiczyc ****ROBERCIK**** 14:04:03 oki niewazne nieklocmy sie ****ROBERCIK**** 14:04:05 pa TYGRYSICA 14:04:18 robert ja naprawde nie chce ci robic na zlosc TYGRYSICA 14:04:25 siedze sama zamknieta w pokoju TYGRYSICA 14:04:35 wiec oc ma m gdzies slyszec ****ROBERCIK**** 14:04:51 oki papa TYGRYSICA 14:04:53 i znow nie da rady porozmawiac bo konczysz TYGRYSICA 14:04:56 zawsze TYGRYSICA 14:04:57 TYGRYSICA 14:05:18 jak dziecko ****ROBERCIK**** 14:15:20 ty jak dziecko ****ROBERCIK**** 14:15:26 niechce rozmawiac ****ROBERCIK**** 14:15:28 i tyle TYGRYSICA 14:15:40 to wlasnie bylo dziecinne TYGRYSICA 14:16:01 nie lepiej powiedziec wszystko co masz mi do zarzucenia ****ROBERCIK**** 14:16:02 ciagle beczysz o wszysko TYGRYSICA 14:16:09 i bedzie po problemie ****ROBERCIK**** 14:16:15 skarzesz sie kazdemu jaka to biedna ****ROBERCIK**** 14:16:20 jak cie ninkt nielubi TYGRYSICA 14:16:22 komu sie skarze? ****ROBERCIK**** 14:16:34 kazdemu ****ROBERCIK**** 14:16:43 i kazdemu plotki podajesz ****ROBERCIK**** 14:16:49 i sluchasz nowych ****ROBERCIK**** 14:16:53 masz wade TYGRYSICA 14:16:59 dalej... ****ROBERCIK**** 14:17:02 do kazdego i na kazdego TYGRYSICA 14:17:17 cos jeszcze? TYGRYSICA 14:17:22 jak wszystko to wszystko ****ROBERCIK**** 14:17:24 nic TYGRYSICA 14:17:37 wiec ****ROBERCIK**** 14:17:40 to sie niedziw ze kazdy ma cie dosc ****ROBERCIK**** 14:18:14 nawet wlasna siostra TYGRYSICA 14:18:32 to co jest miedzy rita i mna to ... TYGRYSICA 14:18:38 robert ty nic nie wiesz ****ROBERCIK**** 14:18:44 nio oki TYGRYSICA 14:18:48 wiec o tym nie mow ****ROBERCIK**** 14:19:03 co ja wiem to ja wiem ****ROBERCIK**** 14:19:07 pa TYGRYSICA 14:19:11 no wiec co wiesz ****ROBERCIK**** 14:19:30 beksa TYGRYSICA 14:19:52 dobrze wet za wet cio do ciebie przykro mi ale zyjesz w swiecie iluzi wyimaginowanych idealow ktorych nie ma TYGRYSICA 14:20:09 nie liczysz sie z innymi TYGRYSICA 14:20:11 wogole TYGRYSICA 14:20:17 najwazniejszy jestes ty ****ROBERCIK**** 14:20:21 ****ROBERCIK**** 14:20:28 hehhee ****ROBERCIK**** 14:20:28 fajnie TYGRYSICA 14:20:32 coz ****ROBERCIK**** 14:20:34 zajmij sie soba TYGRYSICA 14:20:35 ty mi powiedziales TYGRYSICA 14:20:36 ja ci tez ****ROBERCIK**** 14:21:00 ja iwme jaki jestem ****ROBERCIK**** 14:21:08 i dla pewnych osob jestem inny TYGRYSICA 14:21:15 zauwazylam ****ROBERCIK**** 14:21:18 a jak mi toz zagra na nerweach TYGRYSICA 14:21:25 ale powiedz mi TYGRYSICA 14:21:26 np ****ROBERCIK**** 14:21:32 co TYGRYSICA 14:21:33 dlaczego wczoraj na mnie tak naskoczyles TYGRYSICA 14:21:37 nic ci nie zrobilam ****ROBERCIK**** 14:21:48 bo edzia rozmawialem TYGRYSICA 14:21:57 od tamtego nieszczesnego rzeczywiscie glupiego bledu ktory popelnilam ****ROBERCIK**** 14:22:12 i to pare dni temu TYGRYSICA 14:22:24 ale czemu sie na mnie darles o romowy z monkia ze z nia cly cas gadam nie rozumiem ****ROBERCIK**** 14:23:02 niepisz do mnie TYGRYSICA 14:23:05 sluchaj z edzia rozmawialam fakt , ale to ona napomknela na wasz temat ****ROBERCIK**** 14:23:07 niechce kontaktu z toba ****ROBERCIK**** 14:23:14 niepisz TYGRYSICA 14:23:19 bo zjarzyla ze jak jej nie ma w weeken d to cos sie stalo to jest logiczne ****ROBERCIK**** 14:23:20 bo cier zablokuje TYGRYSICA 14:23:34 dobrze ****ROBERCIK**** 14:23:34 bo ma sesje TYGRYSICA 14:23:38 nie chce sie klucic TYGRYSICA 14:23:43 moze ci przejdzie kiedys ****ROBERCIK**** 14:23:51 to bie tez ****ROBERCIK**** 14:23:53 pa TYGRYSICA 14:23:57 pa

Gość eizabeth
dobrze wet za wet cio do ciebie przykro mi ale zyjesz w swiecie iluzi wyimaginowanych idealow ktorych nie ma TYGRYSICA 14:20:09 nie liczysz sie z innymi TYGRYSICA 14:20:11 wogole i tu mamy odp narzucasz mu swe emocje, masz zal ze nie interesuje sie toba i mowisz mu ze to wyimaginowanie, ze traci czas a tak moglby byc z toba, zatem TYGRYSICA 14:20:09 nie liczysz sie z innymi TYGRYSICA 14:20:11 wogole to odnosi sie do ciebie, masz mu to za zle;)

mam mu za zle zachowanie, traktowanie ludzi , to ze mnie ciagle tak traktuje i tylko wymaga nic w zamian nie dajac

Gość eizabeth
mam mu za zle zachowanie, traktowanie ludzi , jak sobie zasluzyli to wiesz:) to ze mnie ciagle tak traktuje no wiesz jak ma pokaz ze wokol samo zlo, robi to samo, logiczne czym nasiaksz to odajesz innym, a media wiesz jak jest:) i tylko wymaga nic w zamian nie dajac nie zgodze sie, widocznie wie, ze nie tobie cche dac co ma ws obie:) w koncu nie kazdy jest dobrym materailem na przyjaciela, milosc itp. a ty jak widze dajesz, ale oczekujsz na oddanie, to jets interesownosc

Gość jak na moje oko to
To jest Twoj chlopak czy kolega? cos sie dogadac nie mogliscie :o a tak w ogole o co poszlo, bo j tam nie widze powodu do klotni....

kiedy z kims jstes to nalezy sobie pomagac wspierac, a czasem czlowiek nie wytrzymuje i juz nie umie przemilczec pewnych rzeczy wiec je pisze lub mowi... czy interesownosc.. skoro jest zemmna to skoro ja daje z siebie wszystko to on tez powinien prawda?

poszlo o moje okazywanie uczuc buhaha juz nie moge walczyc o ten zwiazek nie mam sil

Gość zezzbieżny
Ale czego ty od niego chcesz konkretnie. Ja baba nie wiem,a on chłop to juz zupełnie sie gubi

Gość jak na moje oko to
jak o okazywanie uczuc? Ze je okazujesz ze czesto czy ze tego nie robisz? bo ciezko cos napisac jak nei wiadomo o co Wam poszlo

Gość eizabeth
czy interesownosc.. skoro jest zemmna to skoro ja daje z siebie wszystko to on tez powinien prawda? nie, bo to interesownosc zobacz czuje ze chem go ucalowac robie to, bo kocham koniec, nie czekam na oddanie pomagam bo cche by byl szczesliwy nie zekam ze zalatwi mi prace milosc to bezinteresownosc, tylko taka przetrwa.

o to ze je wogle okazuje, ze mowie co czuje, itd. jezu jak sie z kims jest to jest chba naturalne ze powiesz koczma ci albo teskilam bardzo ehh

ja jestem bezinterwesowna zyie bym za niego oiddala i czasem chce poprostu zeby mnie chociaz przytulil:(

Gość jak na moje oko to
czyli albo ty jestes zbyt wylewna, zameczasz go soba, osaczasc itd. albo on jest nieczuly, tak czy siak chyba sie nie dobraliscie

Gość zezzbieżny
I wymagasz od niego tego samego? Sorry,ale wielu mężczyzn niespecjalnie lubi mówić o uczuciach.

noo chyba nie:(... ale czy jak mu poweim ze go kocham po 4 latach bycia razem to jest zbytnia wylewnosc?watpie

Gość jak na moje oko to
i po czterech latach on cie traktuje w ten sposob? ucieka z gg? mowi ci ze beczysz bez przerwy...nie wiem o co chodzi w Waszym zwiazku nie bede oceniac kto jest dobry a kto bee, ale to nie wyglada za dobrze:( ps masz 20 lat?

Gość eizabeth
do zeza jak kocha to mowi np rysujac serca kwiatkiem itp:)

Gość eizabeth
do zeza jak kocha to mowi np rysujac serca kwiatkiem itp:)

Gość zezzbieżny
no i slicznie !

Gość jak na moje oko to
a czesto tak ze soba "rozmawiacie'? w taki sposob?

Pati ja Cie doskonale rozumiem i wyobrażam sobie jego zachowanie wobec Ciebie i wcale nie wymagasz za wiele i powiem Ci daj sobie z nim spokój. Ja się właśnie od takiego typa uwolniłam. Skończyła się bezsensowna gadanina, strzelanie fochów przez niego z byle powodu (a właściwie bez powodu), jakies zachwiania emocjonalne, olewanie itd itp. Ratuj się i nie zadręczajgłupim kolesiem:)

ostatnio ehh od marca przedtem bylo w porzadku, nie bylo wiekszych problemow, a teraz nie moge przejsc spokojnie do sklepu nawet bo mowi ze specjanie ide do niego (mioeszkmy w tym samym domu) ja wiem ze chce pobyc napewno sam, nie chce mu glowy zawracac wiec siedze u siebie ehh chce zeby byl szczesliwy robie dla niego wszystko a on od marca jakos tak ehh dziwnie sie zachowuje

Gość robercika dziewczyna
widad te roberty wszystkie sa takie

Gość jak na moje oko
z tego co widzilam to on strasznie na ciebie narzekal, takze moze lepiej dac sobie z nim spokoj...tylko latwo powiedziec, a trudniej zrobic po 4 latach

kiedy ja go kocham, wiem ze cos sie dzije nie tak, ale chcialabym ocalic chociaz ta przyjazn ktora byle do tego czasu bo mu od maraca tak odwala

no roberty zawsze ehh musza palnac cos co zaboli a potem mysla :/

Gość mnie tez nikt nie lubi
😭😭😭

Gość jak na moje oko
odwala mu...ale oprocz tej rozmowy co jeszcze robi? dokucza Ci?

Gość eizabeth
pati to walcz o przyjazn:) nie roberciki sa unikatowe, zobaczie w muzyce i w lekarzach co drugi to robert:) nie lubia przymusu, nie lubia tlumu, cenia czasem cisze:)