Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajka24

sklep internetowy który was wkurza do pracy mgr pomozcie

Polecane posty

Gość bajka24

denerwuje, jest trudny w obsłudze.. wywołuje u Was chaos. pliz podajcie przykłady :) potrzebne mi to jest do pracy magisterskiej, takze prosze was o pomoc:) Aha i jesli mozecie podajcie przyklad tez super sklepów dla Was

Gość niebieskoookaa22
jestem zadowolona z www.swiatksiazki.pl

Gość bajka24
mogą być jakiekolwiek, nie muszą być polskie :)

Gość bajka24
a jeśli możeice jeszcze napisać co was denerwuje w sklepach internetowych?

Beautycenter.fr-sklep z siedziba w Andorze.Na poczatku maja zamowilam u nich kosmetyki(apteczne) i oplacilam PRZESYLKE EXPRESOWA.Po tygodniu przyslali maila,ze sie spoznia o kilka dni,bo nie maja w zapasach jednego produktu,a o terminie wysylki mnie poinformuja.Co mnie wkurza?Od tej pory cicho o paczce,a przyslali mi chyba z 10 maili z nowymi ofertami.Co mi po nowych produktach-ja chce zamowione!Wyslalam 3 maile z pytaniem ,co sie dzieje-odpowiedzi brak.Od dwoch dni dzwonie ,wlacza sie tylko faks.Beznadziejny serwis. Aha!Jakis rok temu kupilam pare rzeczy w britishcornershop.co.uk i musialam dwa razy dzwonic i ich upominac.Przesylka doszla po 2 miesiacach!!!Nie wyslali wczesniej,bo chcieli ,zebym im podala nr.karty na odwrocie przez tel,a ja nie chcialam sie zgodzic!Na koniec przyslali wiadomosc,ze dwoch rzeczy nie maja i niech sobie wybiore cos innego o podobnej wartosci.Koszmar-w obu tych sklepach wiecej nie kupie.

A super sklep na ktorym nigdy sie nie zawiodlam to www.strawberrynet.com.Rewelacyjna obsluga,szybka przesylka+duzo znizek i prezentow.Informuja mnie tez o wszelkich promocjach i ofertach specjalnych.

Gość kiszkakiszkakiszka
sklep telekomunikacji polskiej.chciałam kupic telefon.po paru dniach zadzwonili i powiedzieli,ze muszę poczekać.czekałam.wysłałam mejla z ponagleniem,a oni mi odpisali,że przecież zostałam poinformowana telefonicznie,że towaru juz nie ma