Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bamboszezwełenki

prawie seks

Polecane posty

Gość bamboszezwełenki

powiedźy, że facet i kobieta spią w tym samym łóżku. zaczynają się macanki. to raczej dziewczyna jest tą odważniejszą. pieszczoty początkowo nie mają prowadzić do seksu, sytuacja wymyka się spod kontroli i dziewczyna egoistycznie pozwala jedynie na tzw. seks w majtkach. tłumaczy to tym, że będzie jej łatwiej jeśli nie będą się kochać, bo dla niej on jest ważny. dla niego ona niespecjalnie (albo sam jeszcze nie wie, w każdym razie seks bez zobowiązań tylko wchodzi w grę). wcześniej zanim doszło do sytuacji łóżkowej osaczała go niestety, wygląda na to, ze jest agresywna i zaborcza. siła uczucie niestety wzięła górę nad rozsądkiem. co teraz? omijać się szerokim łukiem? dziewczyna nie tego chce, chce mieć jakikolwiekkontakt z tym facetem. a jeśli ona podobała mu się, co teraz? wystarczy, żę nie będą widzieć się parę miesięcy i mogą wrócić do zdrowszej i prostszej relacji sprzed feralnej łóżkowej ? ale strach nawet teraz natknąć się na niego. o ile mi wqiadomo, jesli dochodzi do takiej sytuacji (dziewczyna jest prowodyrem, czy też po prostu dopuszcza do tego, że jest zbyt gorąco) dziewczyna ma przeje...ane u faceta. a na pewno nigdy później nie będzie postrzegana tak samo jak wcześniej. bezpowrotnie straciła jego sympatię? nie ma szans, żeby była między nimi jakaś w miarę zdrowa relacja? a ona chce tej przyjaźni, jeśli więcej mieć nie może. faceci. gadajta bom ciekawa niestety nie jest to tylko ciekawość, lecz moje ogromne zmartwienie.

Gość niech ktos stresci
o co chodzi

Gość a co to sex przez majtki
a sex przez fartuch tez byl?

Gość bamboszezwełenki
trzydziestu linijek nie możesz przeczytać????

Gadajta - powiados. Boś ciekawa - powiados :classic_cool: Toś ty z naszy wsi... :) A bambosze z ty wełenki toś w Biedronce kupiła? Czy sama wydziergała?

Gość ja.23.
Przeczytać można, tylko ciężko zrozumieć bo forma jaką jest to napisane pozostawia wiele do życzenia :o

Gość bamboszezwełenki
jak rany. facet na babce, ruchy frykcyjne sobie wykonują, ale ubrani jeszcze są. ona rozebrać się nie daje. gupia i chora sytuacja ale takie zadziwiające rzeczy się dzieją!

Gość bamboszezwełenki
ale odpowiedźcie na te pytania druhowie moi!

Gość z wytryskiem
czy bez byl ten seks?

Gość seks w majtkach
w ubraniu też się kąpiecie ? ale fajnie macie :)

Gość bamboszezwełenki
bo tak naprawde to mam wielką ochote na głeboki analny fisting ;)

Gość ankaaaaa71
Mialam podobna sytuacje ale juz baardzo dawno temu...Zalezalo mi na tym facecie strasznie a on..no coz,powiedzmy ze byl dla mnie nie osiagalny.Ale czulam,ze tez mu sie podobam a moze nawet cos wiecej...Po tej nocy-podobna sytuacja jak u ciebie;nie widzielismy sie pare miesiecy-ja bylam jeszcze smarkata,mialam moze 18lat a on juz blisko 30...I tak sobie milczelismy.A po czasie jak sie znow spotkalismy to zadne z nas do tego nie wracalo.Ale znow wyladowalismy w lozku itd...To bardzo dluga historia...

Gość bamboszezwełenki
i opowiesz mi jaką największa rzecz można sobie włożyc w odbyt bez narażania zwieraczy,mi się udalo arbuza z lider prajsa ;)

Gość bamboszezwełenki
potraktujcie to jednak poważnie. dzy to faktycznie tak bardzo nie w porządku i nie do strawienia, ze dziewczyna jak i facet chce się kochać, ale decyduje się tego jednak nie zrobić, bo za dużo będzie ją to óźniej kosztowało?

Gość tez tak mialam
i nie martwie się tym - co będzie to będzie

Gość bamboszezwełenki
moe jednak ktoś się zlituje i poważnie mnie potraktuje

Gość ---vamos
też nie bardzo rozumiem textu, kto osaczał i zaborczy był? Może mniej wiecej też tak miałem, tylko że to ja nie chciałem iść na całość (ona chciała mocno przyciągnąć mnie do siebie), i mam teraz żal (myslę, że oboje coś zepsulismy), że dałem się w pewnym sensie zgwałcić , nasze relacje koleżeńsko-przyjacielskie bardzo sie popsuły i musieliśmy przestać sie potykac. Mi też zależało najbardziej na przyjaźni. Taki głupi sex może wiele zepsuć, choć teraz po roku myśle, że już sobie to wybaczyliśmy. Ostatnio spotkalismy się przypadkiem wzrokiem przez chwilę i zateskniłem, ale nawet smsa jej nie wyslalem. Pisząc głupi sex, nie mam namyśli, że był przez majtki, bo taki też może być przyjemny.