Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gallunia17

pokochałam 52-latka

Polecane posty

Gość gallunia17

świata za nim nie widzę i chcę być z nim na zawsze, chcę miec z nim dom, chcę miec z nim dzieci. To spadło na mnie jak grom z jasnego nieba. Wspólne spacery, wspólne uniesienia, pierwsze pocałunki, milość i seks ... Boję się jednak co ludzie powiedzą bo chyba tylko Woody Allen ze swoją Koreaneczką do tej pory odważyli się na coś podobnego. Nie wiem czy lepiej odważnie stawić czoła ludziom czy lepiej sie ukrywać z naszym uczuciem. Co myslicie o tym ?

Gość topola
a ile on ma pieniedzy?

Gość ja tez ale ja nie mam 17 lat
mam 25 a to chyba lekka roznica.Poza tym my jestesmy ze soba 2 lata.Nie wiem co moge Ci napisac.

Gość Eeee 17
Mam nadzieje , ze nie o moim ojcu mowa :). Jeśli tak to będziesz sobie musiała poradzić z Jego trzema córkami. To ja- średnia lat 30 .

Gość gallunia17
pieszcie wszystko, dzielcie się swoimi doświadczenaimi z takich związków .... please.

Gość tatusia ci zabrakło
czy kasy ci brakuje? radzę kontakt z psychologiem

Gość topola
jesteś niepełnoletnia, czyli pedofil

Gość topola
sorry, ale to jest niesmaczne. W tym wieku jest juz się DZIADKIEM

Gość Karotka-markotka
no właśnie mój ojciec jest dziadkiem mojej córki więc nie wyobram sobie takiej sytuacji, niesmaczne- bardzo delikatnie powiedziane. To jest odrażajace i obrzydliwe, a ty autorko jesteś zboczona, miejmy nadzieję, że ten 52 letni gość ma rozum i klasę i za takie dzieci się nie bierze.

Moj mezczyzna ma 57 lat, ja 35. Mamy piecioletnie dziecko.I nie zamienilabym tej sytuacji na zadna inna. Jestesmy razem od 12 lat. Nasz dziecko bawi sie z jego wnukami, ja chodze a babskie piwko z jego corkami. Jest fajnie

Gość topola
TO NIE JEST BRAK TOLERANCJI, CZY ZACOFANIE, to niemoralne i tego faceta powiesiłabym za ...... jestem pewna, ze to on zabiegał, kupował prezenciki, wysyłał kwiaty itp. żałosne dziewczyno opamiętaj się bo zmarnujesz sobie młodość. Chyba,że się mylę i to ty jesteś tą perfidna, zachłanną ,wyrachowana ........

Gość topola
kobieta 35 letnia jest dorosła, a przede wszystkim emocjonalnie, jak możesz popierac taki układ. postaw się w miejsce jej matki. On urodził się pół wieku temu a ona w dziewięcdziesiątym jezu......

Gość heeeeeh
znam takie pary i są szczęśliwe, powodzenia :) często to wynika z syndromu braku ojca kiedy straciło sie swojego ojca w dziecinstwie lub w wieku kiedy stawalas sie kobietą szukasz podświadomie "ojca" w starszych partnerach znam przypadek kiedy ona dzieki rodzicom miala masę pieniędzy , on też niczego sobie ale nie miał aż tyle co ona i bardzo sie kochają do dziś a juz minęło kilka lat, ona też nie była pełnoletnia no ale teraz już jest;) pozdrawiam;)

Gość tararararararara
współczuję. a może jednak tylko Ci się wydaje. może tylko Ci czyms imponuje. nie wyobrażam sobie takiego związku. zawsze uważałam, że tatę ma sie jednego!!

Gość falitka
gej nie może być synem chyba że synem geja

Gość rety
Jezu... nie wyobrażam sobie takiego związku... On jest nawet starszy od mojego ojca (ma 47 lat, ja 25). To jest chore, dziewczyno zastanów się!

Gość jest mi źle dziś
no nie wiem...ja kocham platonicznie faceta starszego o 22 lata.... mam bzika na jego punkcie...wariuję,miotam sie...cierpię... :( Najgorsza jest świadomosć,że ja mu chyba też nie byłam obojetna,a mimo to nic z tego nie wyszło...i nie wyjjdzie 😭 natomiast facet który twierdzi że ma 36 lat (moim zdaniem jest starszy - tak na oko daje mu z 40) podrywa mnie...wręcz jeździł za mną,zaczepiał na ulicy...w ońcu sie z nim umówiłam... był delikatny,taktowny...widać,ze nei chciał mnie do siebie zrazić,nie chciał,zebym go wzieła za jakiegoś zboczeńca... teraz wyjechał,a ja wszystko przemyslałam - i już wiecej sie z nim nie spotkam :P on jest bogaty i to wszytko zalatuje mi sponsoringiem itp. a ja nie jestem "TAKA" mam 19 lat :)

Gość a ty topola
Dajesz pól wieku młodszemu?:) Morolizatorka sie znalazła kwa mac pffuuuu

Gość Puciulek

Gość Puciulek

Gość Puciulek

Gość Puciulek

Gość Puciulek

Gość Puciulek

Gość Puciulek

Gość galluniu
Woody Allen to jakby nie było Woody Allen ;) Miał przeciw sobie prawie cały świat. Ja wiem, że skala różna, twój będzie miał przeciw sobie tylko małe miasteczko. Dziewczyno, nikt ci nie podpowie, co masz robić. Ja zadzwoniłabym na policję, że znam pedofila. Przepraszam cię, ty możesz nie wiedzieć, nie rozumieć. Ale on wie, jest już mocno dorosły. I wyrachowany. Albo ...jest wampirem. :(

Gość lubia zaczynac
ZYCIE od pomarszczonych jaj i fiuta :(

Gość widocznie lubią
podstarzałych zboczeńców. Wybacz, ale zaden rozsądny, normalny facet nie będzie romansował z dziewczynami będącymi w wieku jego dzieci. Powtarzam żaden normalny facet nie będzie mamił dziewczyny młodszej o całe pokolenie. Jeśli decyduje się na coś takiego to świadczy o jego głupocie, nienormalści, niedojrzalości i kretyństwie.

35 lat to naprawde duzo , to prawie roznica dwoch pokolen Mysle , ze jestes jeszcze niedojrzala emocjonalnie i ten syndrom braku ojca w dziecinstwie pewnie tez mial wplyw na ta sytuacje Nie potempiam tego, bo nie mam do tego prawa Jak dlugo z nim jestes? Moze to tylko chwilowa fascynacja;) Tak , czy owak, zycze szczescia!